Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(agno @ 2008 02 24, 21:55)
gal ir ne mano reikalas,bet gal reiktu patikrinti kas cia pagalbos praso,kad nebutu forumo mamos apgautos dar karta  ax.gif  My Webpage

tiesiog uzkliuvo,kad naujoke raso ir tiek,o kaip zinia daug yra tokiu- prisiregistruoja,susirenka ko reikia (naudojimui ar pardavimui) ir dingsta  unsure.gif

Agno deja jau seniai cia viskas pasikeite , nuo tada kai atvaziavo mano dukters rubelius pasiimt mamaite ant naujo dzipo mamaite , ir jai sunku del to kad dabar nama stato lotuliukas.gif , arba kai rubelius ir vezimelius rinko draugei kuri pati uzdirbdavo 2500 turejo nuosava buta , bet kam pirkt jei galima cia surinkt doh.gif
Tada geriau atidaryt skyreli atiduodu , ir ne prie paramos o prie skelbimu lentos , nes cia jau iseina marazmas .
O kad cia yra issisukusiu etatiniu tai as nutylesiu ax.gif , bet manau kad su laiku neliks cia nieko , mire gerumas ir pasitikejimas .
Jei kazkam pavyzdziu reik galiu sudet bent desimt paskutiniuju .
Atsakyti
tai as karts nuo karto paskaitinejau apie jusu veikla,tai jau supratau,kad mazumele nusivylete daugelis unsure.gif nesmagu,kai geru darbu kelyje nutinka vis kazkas,kas vercia nuleisti rankas...

pagaliau ir as noriu pasiteirauti apie pagalba blush2.gif siuo atveju daiktine blush2.gif gal kas turite 21 dydzio namines basutes ir galetumete padovanoti mazam terpsetojui? ax.gif butume labai dekingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2008 02 25, 11:51)
pagaliau ir as noriu pasiteirauti apie pagalba  blush2.gif  siuo atveju daiktine  blush2.gif  gal kas turite 21 dydzio namines basutes ir galetumete padovanoti mazam terpsetojui?  ax.gif butume labai dekingi  ax.gif

Vilniaus sandėliuke (taip pat ir praeitoj sandėliuko temoj) apsidairykite dėl basučių
Atsakyti
Sakykim aš irgi niekaip nesusiorientuoju kaip čia su ta parama yra. Turiu visokių daiktų nereikalingų, atiduodu kam ko reikia ir galvos apie tolimesnį tų daiktų likimą nesuku. Būčiau neatidavus- išmetus būčiau, elementaru. Man ką nors atidavus viešai ( ta prasme kas nors ko nors paprašo ir aš atskiru postu sakau- ir aš ir aš atiduodu, o ne per a.ž), kas nors kitas imtų dėl tų mano atiduotų daiktų aiškintis- tai dabar reikėjo tam žmogui, ar dar po pusmečio koks vargšesnis atsiras. Net jei jau sakyti jog tai apgavystė, tai man toks aiškinimasis dar nemalonestis už patį apgavystės faktą. Mano laisva valia yra duotui kam ką ar niekam nieko- geriau konteinerius užpildyti. Va aš to niekaip nesuprantu- tas paprašė, anas paprašė- Jonas ir Kazytė davė ir tam ir anam. Tas ir anas suprato jog tų rūelių jam nereikėjo- nu negražūs, ėmė už tris litus ir pardavė ir skuduryne nusipirko kas jam gražu. Bet pagal diskusijas pasidaro aišku, kad jai pardavė tuos, ir nusipirko anuos- tai jau aferistas ir tokio aferisto kaip žemė stovi nebuvusio ir remti nereikia. Jis turi poreikių, atskirų- estetikos reikalauja, tikrai taip sakant iš šūdo lipa, o negyvena tik tuo kas ką duos.
Kitaip sakant, visas ladaros akcijas ligoniams suprantu, švenčių organizavimus suprantu- tam tikrai reikia taskirų žmonių, tegu ir piniginiams srautams pareguliuoti, ne vien dovanėlėm. Bet va kam reikia tųū atskirų žmonių beveik išmestiems daiktams perpaskirstyti tikrai nesuprantu.
Sakykim aš irgi pažystu daugiavaikę šeimą, mama išsiskyrus, dirba, tėvas šiokius tokius alimentus moka, verčiasi. Niekas toj šeimoje negeria, su aukšaisiai išsilavinimais abu tėvai, vaikai mokosi dešimtukais aštuonetukais. Skolų už butą neturi- žodžiu kaip ir jokių rodiklių neturi būti remiamais biggrin.gif . Vaikai gabūs menui, kas dailei, kas muzikai. Kas dar menkesnis pamatas paramai. Ir aš maždaug įsivaizduoju kaip būtų, jei ta mama būtų čia paprašius paramos- 45 dydžio moteriškų batų sponsoriavimui. Nes ... juos reikia siūti, mergina turi dar ir ortopedinių prolemų. Bet tuo metu pirko ir pianiną, būtinesnį daiktą , kaip manė mama. Įsivaizduoju maždaug kas čia būtų pasipylę- jie pirko pianiną, o batų prašė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar turiu pavyzdžių daug tų šeimų kur irgi labai parama praverstų, būtų panaudota pagal paskirtį ir vis rezultatu džiaugtis galėtų, bet...ne prašyti gėda, čia pusė velnio, bet tų tikrintojų labai jau gėda, a vdrug ką prabangaus pas juos betikrindamos atrastumėt lotuliukas.gif , o svarbiausia niekas nepijokauja, kaip pasityčiojimui iš tos paramos.
Tai va, ką tokia ilga litanija pasakyti noriu, kas turi tokius įgaliojimus tikrinti, kokie kriterijai, kuoremiatės, kokiais įstatymais. Ar čia tiesiog pagal labai subjektyvius asmeninius potyrius ir tik jais remiantis po visą internetą būna išpeiziotas žmogus, ar net visa jo šeimyna?
Nieko nenorėjau ir nenoriu įžeisti, atsiprašau jei kas sureaguos asmeniškai, nė vienos forumo dalyvės neturiu omenyje. Tiesiog noriu dėl savęs išsisaiškinti kas ir kaip. Ir niekam neprašau jokios paramos.
Taigi, kokios pajamos turi būti vienos šeimos nariui, kad jau žmonės galėtų pretenduoti į dovanojamus šliaužtinukus, kurie buvo skirti išmesti,. Ko namuose iš buities reikmenų turi neturėti, kokio naujumo neturi būti baldai, kokio susidėvėjimo turi būti rūbai, galų gale nuo kada žmogus turi sau prognozuoti kad susirgs kokia liga ir pasidarys nebepajėgus išsimokėti paskolos, ar dar ko. Pagal ką prognozuoti, kada bankrutuos darbdavys, ir visi žmogaus prisiimti finansiniai įsipareigojimai taps nepakeliami, kaip numatyti, kad šiandien pasiėmus paskolą rytoj nepervažiuos mašina ir netapsi neįgalus ir dar labai daug ko nenutiks. Vat kaip visa tai nustatyti numatyti ir nuspręsti. O gal kol niekas neprašo tiesioginių piniginių išmokėjimo nesimti spręsti nieko g.gif . O visokius finansiniu prašymus leisti tik tikrai visiškai įsitikinus, ir tik pats moderatorius asmeniškai temą ir skelbtų g.gif . Mano manymu būtų daug mažiau visokių apgavikų, ta prasme gal net nepraeitų nei koie Išsprogę, nei persprogę, nie kokie kitokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 26 vasario 2008 - 20:45
QUOTE(alfija @ 2008 02 26, 18:19)
Sakykim aš irgi niekaip nesusiorientuoju kaip čia su ta parama yra. Turiu visokių daiktų nereikalingų, atiduodu kam ko reikia ir galvos apie tolimesnį tų daiktų likimą nesuku. Būčiau neatidavus- išmetus būčiau, elementaru. Man ką nors atidavus viešai ( ta prasme kas nors ko nors paprašo ir aš atskiru postu sakau- ir aš ir aš atiduodu, o ne per a.ž), kas nors kitas imtų dėl tų mano atiduotų daiktų aiškintis- tai dabar reikėjo tam žmogui, ar dar po pusmečio koks vargšesnis atsiras. Net jei jau sakyti jog tai apgavystė, tai man toks aiškinimasis dar nemalonestis už patį apgavystės faktą. Mano laisva valia yra duotui kam ką ar niekam nieko- geriau konteinerius užpildyti. Va aš to niekaip nesuprantu- tas paprašė, anas paprašė- Jonas ir Kazytė davė ir tam ir anam. Tas ir anas suprato jog tų rūelių jam nereikėjo- nu negražūs, ėmė už tris litus ir pardavė ir skuduryne nusipirko kas jam gražu. Bet pagal diskusijas pasidaro aišku, kad jai pardavė tuos, ir nusipirko anuos- tai jau aferistas ir tokio aferisto kaip žemė stovi nebuvusio ir remti nereikia. Jis turi poreikių, atskirų- estetikos reikalauja, tikrai taip sakant iš šūdo lipa, o negyvena tik tuo kas ką duos.
Kitaip sakant, visas ladaros akcijas ligoniams suprantu, švenčių organizavimus suprantu- tam tikrai reikia taskirų žmonių, tegu ir piniginiams srautams pareguliuoti, ne vien dovanėlėm. Bet va kam reikia tųū atskirų žmonių beveik išmestiems daiktams perpaskirstyti tikrai nesuprantu.
Sakykim aš irgi pažystu daugiavaikę šeimą, mama išsiskyrus, dirba, tėvas šiokius tokius alimentus moka, verčiasi. Niekas toj šeimoje negeria, su aukšaisiai išsilavinimais abu tėvai, vaikai mokosi dešimtukais aštuonetukais. Skolų už butą neturi- žodžiu kaip ir jokių rodiklių neturi būti remiamais biggrin.gif . Vaikai gabūs menui, kas dailei, kas muzikai. Kas dar menkesnis pamatas paramai. Ir aš maždaug įsivaizduoju kaip būtų, jei ta mama būtų čia paprašius paramos- 45 dydžio moteriškų batų sponsoriavimui. Nes ... juos reikia siūti, mergina turi dar ir ortopedinių prolemų. Bet tuo metu pirko ir pianiną, būtinesnį daiktą , kaip manė mama. Įsivaizduoju maždaug kas čia būtų pasipylę- jie pirko pianiną, o batų prašė. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dar turiu pavyzdžių daug tų šeimų kur irgi labai parama praverstų, būtų panaudota pagal paskirtį ir vis rezultatu džiaugtis galėtų, bet...ne prašyti gėda, čia pusė velnio, bet tų tikrintojų labai jau gėda, a vdrug ką prabangaus pas juos betikrindamos atrastumėt lotuliukas.gif , o svarbiausia niekas nepijokauja, kaip pasityčiojimui iš tos paramos.
  Tai va, ką tokia ilga litanija pasakyti noriu, kas turi tokius įgaliojimus tikrinti, kokie kriterijai, kuoremiatės, kokiais įstatymais. Ar čia tiesiog pagal labai subjektyvius asmeninius potyrius ir tik jais remiantis po visą internetą būna išpeiziotas žmogus, ar net visa jo šeimyna?
Nieko nenorėjau ir nenoriu įžeisti, atsiprašau jei kas sureaguos asmeniškai, nė vienos forumo dalyvės neturiu omenyje. Tiesiog noriu dėl savęs išsisaiškinti kas ir kaip. Ir niekam neprašau jokios paramos.
  Taigi, kokios pajamos turi būti vienos šeimos nariui, kad jau žmonės galėtų pretenduoti į dovanojamus šliaužtinukus, kurie buvo skirti išmesti,. Ko namuose iš buities reikmenų turi neturėti, kokio naujumo neturi būti baldai, kokio susidėvėjimo turi būti rūbai, galų gale nuo kada žmogus turi sau prognozuoti kad susirgs kokia liga ir pasidarys nebepajėgus išsimokėti paskolos, ar dar ko. Pagal ką prognozuoti, kada bankrutuos darbdavys, ir visi žmogaus prisiimti finansiniai įsipareigojimai taps nepakeliami, kaip numatyti, kad šiandien pasiėmus paskolą rytoj nepervažiuos mašina ir netapsi neįgalus ir dar labai daug ko nenutiks. Vat kaip visa tai nustatyti numatyti ir nuspręsti. O gal kol niekas neprašo tiesioginių piniginių išmokėjimo nesimti spręsti nieko g.gif . O visokius finansiniu prašymus leisti tik tikrai visiškai įsitikinus, ir tik pats moderatorius asmeniškai temą ir skelbtų g.gif . Mano manymu būtų daug mažiau visokių apgavikų, ta prasme gal net nepraeitų nei koie Išsprogę, nei persprogę, nie kokie kitokie.

Bijau tuos tikrinimus ne taip isivaizduoji , kai nuvaziuoji pas mama o ji leidzia vaika i privacias pamokas , dirbt o kam reik , as nedirbu , tik suneskit ir duokit , o neklasuinekit .
Pvz isproges kuris susirinko 1000 ir ausu nerodo .
Pvz mama Asta kuri ne daiktus susirinko , dzin daiktai , pasitikejima daugelio sukiso i minkstaja .
Dar tu yra , niekas netikrina turi geresni pianina ar geresnius batus , elementaru jei negeria , dzipais naujais nevazineja lotuliukas.gif , tai dazniausiai mamos ir remia , ir ne per trecius asmenis ( iskyrus kai pacios nenuvaziuoja ) o tiesiai .
Del prekybos , kaip cia pasakius , as nenoreciau kad mano dovanoti rubai butu pardavinejami , kitos gal but kitaip .

Jo greit as irgi idesiu skelbima noriu su drauge nestuke.gif i Paryziu , sumeskit a , nejau gaila smile.gif
Atsakyti
visokiems atiduodamiems, dovanojiemiems daiktams yra puiki tema - Vilniaus sandeliukas. ar kito miesto sandeliukas. siulanciu pastoviai yra. niekam nieko atsiskaityti nereikia. ir niekas nieko neperskirstineja. parashyk a.z. ir pasiimk.

atsiradus kazhkokiam pagalbos prashymui - reikia rubu, daikteliu kudikiui, mishinuku - bent man pirmiausia norisi ishsiaishkinti kur vyksta veiksmas. mano miestas, ne mano. toliau logika veda - kad daiktelius sunesh, atiduos nereikalingus, bet gal seimai reikia kitokios paramos - padet pashalpas apsiforminti, vienishai mamai teisininko pagalbos ir t.t., gal darbo vietos, del to kyla klausimai, nors gal tai atrodo kaip tardymas ir vertinimas (?).

o kuo toliau i mishka, tuo daugiau medziu. kas saziningas, tas ir nesislepia. pasikalbi, padedi ir tiek. bet buna ir "grozhybiu" ivairiu atsiveria.

konkretus pavyzdys. siame skyrelyje nebuvo, is asmenines patirties. pazhistamos laishkelis, kad jos drauge laukiasi, sunkiai gyvena, reikalingi daikteliai ir t.t. kadangi ta pazhistama patikima, tai nieko nesiaishkine, dar per savus paplatinome ir renkam kraiteli. buvo zmoniu, kurie lovyte pirko - gaila neshtukes, tuoj vaikelis bus, nepriteklius pas zmones. pamperius pirko. kremukus. ne tai, kad radau namie, nereikalinga, tai pasiimk. o finale netycia paaishkeja, kad neshtuke su vyru naujos statybos buta isirengineja ir vyras zmonai pinigu neduoda daiktams, nes kudiki galima ir ant lovos vystyti, kam tas vystymo stalas. ir be kremuku ishgyvens vaikis. pasijauciau klaikiai. atiduoto daikto negaila, bet pirkto gaila. galejau geriau savo vaikui ka nors nupirkti.

tai kas man nereikalinga, tai man nera skirtumo - vargshas ar milijonierius pasiims. vis tiek mesiu lauk. bet kai yra prashymas kazhka nupirkti, padengti kazhkokias ishlaidas, as asmenishkai noriu garantijos ir aishkumo. kad galeciau nuspresti ar as geriau uzh ji gyvenu ir galiu padeti. ar vis tik jis uzh mane geriau gyvena...

dar konkretus pavyzdys. Beizhioniu vaiku namai. kai vaikams reikejo patalynes ir pagalviu, mielai prisidejau. kai vaikai uzhsimane mobiliu telefonu ir mamos puole ju ieshkoti, as jungtis atsisakiau. kiekvienas sprendziame pagal save ir tiek. wink.gif bet tam, kad nuspresti, reikia kazhka zinoti daugiau.
Atsakyti

atrodo pradedu susivokti, kad i pavirsiu visada isplaukia tai, kas ir aip neskęsta biggrin.gif . Kitaip sakant pirmiausia ir dažniausia pasiskelia tie kuriems esmingai nieko ir nereikia, tai nėra tai ko žmonės negalėtų įsigyti. Nu va- užtat su džipais ir namais biggrin.gif , gyvent taip sakant moka lotuliukas.gif . Bet per tokius mokėjimus dažnai nepasirodo, išsigąsta tie , kuriems ta parama ūtų iš ties reikalinga ir tinkamai panaudota, nu ir tikrai visų pasidžiaugimui su teigiamu rezultatu. Nes kaip suprantu yra dar viena grupė , kuri nori labai daug paramos, bet laai sunkiai ją įvertina ir panaudoja- tai geriančio , asocialios mamos ar šeimos. Kada principas būna tu duok- aš parduosiu ir pragersiu, arba tu duok ir duok be paliovos, o aš šiaip gersiu ir gyvensiu palaidą gyvenimą. Suremontuok butą- aš pakritikuosiu kad per prastai irt.t.
Tai va ir yra ta trečia kategorija žmonių, kuri mano supratimu yra verčiausia paramos, et ar dėl vidinių, moralinių įsitkinimų, iš esmės negali pradėti nuo to- gyvenu vargingai, skurdžai, paremkit , padėkit. Nes jie ir negyvena nei skurdžiai, nei vos duonos nusiperka, et sakykim kad ir tie ortopediniai batai yra tiesiog, kaip jie sako- per didelė prabanga, nes reikia kokybiškų dailės priemonių
ir čia yra gryna tiesa, paskui jau kurio nors ir striukė suplyšo, ar kieno batai šiaip. Taip mergina ir pravaikščiojo su vyriškais batais, panašiais į moteriškus, o dabar ji jau Anglijoj ir kažkaip užsidirba pati, ir mamos šeimą paremia. Žodžiu tikrai niekam nieko neprašau. Šiuo atveju.
Kas liečia teisinę pagalbą, ko gero norėčiau išsiaiškinti, tai kaip visgi yra su tais nelemtais alimentais, iki kada tėvas privalo griežtai mokėti alimentus- turiu galvoje, kad vidurinę mokyklą vaikai baigia jau seniai pilnamečiais, et niekur nedirba ir pajamų negauna, viena ausim girdėjau, kad Konstitucinis teismas kaip ir yra įpareigojęs iki aigs vidurinę mokėt, bet kai man asmeniškai nebuvo aktualu tai ir nebesigilinau. Vat turiu irgi tokią draugę daugiavaikę, kuriai yra visko baisu, nu ir galų gale brangoka tokia teisinė konsultacij pas advokatą ar juristą. Jei kas galėtų pakonsultuoti parašyčiau plačiau į a.ž, arba tiesiog duočiau tos moters kontaktus. Jai tiktų dar ir pasikalbėjimas apie papildomą darbą- ji yra biofizikė, baigus Vilniaus universitetą su ped. profiliu, gali dėstyti mokykloje chemiją ir biologiją, nebaigta švietimo vadybos magistratūra. Šiaip jai keturiasdešimt treji metai.
Va ir paprašiau. Bet čia tikrai būtų didelė parama, ir labai naudinga. Žinau ne vieną panašios paramos reikalingą žmogų.
Tikiuosi taip suprantu būtent paramą.
Tai va, kaip man atrodo. Ar aš čia teisingai dabar jau supratau.
Dėl globos namų , tai galiu ir pati papasakoti kaip ten paramą vežiau. Įdomi istorija.
Žolyno g., šalia kūdikių namų yra dar ir globos namai, ten lankėm vieną berniuką per išeigines. Namuose kaip visada, nu kaip pas gero sovietinio auklėjimo žmogų lotuliukas.gif , visko prikaupta-gaila išmest, juodos dienos užeis lotuliukas.gif ar šiaip prisireiks kam nors ir atiduosiu. Dar kaimynų duktė susiruošė užsienin gyventi, jos dvynukių daug irgi sukauptų, suruoštų rūelių, vaikiškos patalynės- žodžiu visko daug. Nu ir ką, vieną sekmadienį kartu su erniuku- jį po išeiginių atgal vežiau ir krovininiu taksi tuos daiktus. Budėjo seselė- pamatė visa tai, pasikėlė triukšmas riksmas, viską šiukšlynan vežkit- mums nereikia, ir konteineriais vietiniais pasinaudoti irgi negalima lotuliukas.gif . Nu ką, gerai kad auklėtoja pamokė- sukraut dėžes už tvoros taip, kad pro seselės langus nesimatytų, o jos jau visos kai ji išeis susineš viską ir išsidalins- taip ir buvo. Tai an bendroj sumoj paremt pavyko, ir galvoju jog tai gerai.

Labai visoms dėkui už atsakymus, visis daiktai ir paslauhos kurias siūlius buvau aukščiau ir tebėra, ir galioja.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 02 27, 08:45)
Kas liečia teisinę pagalbą, ko gero norėčiau išsiaiškinti, tai kaip visgi yra su tais nelemtais alimentais, iki kada tėvas privalo griežtai mokėti alimentus- turiu galvoje, kad vidurinę mokyklą vaikai baigia jau seniai pilnamečiais, et niekur nedirba ir pajamų negauna, viena ausim girdėjau, kad Konstitucinis teismas kaip ir yra įpareigojęs iki aigs vidurinę mokėt, bet kai man asmeniškai nebuvo aktualu tai ir nebesigilinau. Vat turiu irgi tokią draugę daugiavaikę, kuriai yra visko baisu, nu ir galų gale brangoka tokia teisinė konsultacij pas advokatą ar juristą. Jei kas galėtų pakonsultuoti parašyčiau plačiau į a.ž, arba tiesiog duočiau tos moters kontaktus. Jai tiktų dar ir pasikalbėjimas apie papildomą darbą- ji yra biofizikė, baigus Vilniaus universitetą su ped. profiliu, gali dėstyti mokykloje chemiją ir biologiją, nebaigta švietimo vadybos magistratūra. Šiaip jai keturiasdešimt treji metai.

del teisines konsultacijos siulyciau brukshteleti a.z. mamai "Eirea". ji teisininke ir, nors asmenishkai nepazhistu, taciau cia vis pasirodo ir siulo savo pagalba.

del darbo - papildomas darbas kokiu paros laiku? nes jei dirba dienos metu, tai papildomai mokykloje nelabai turbut isheitu dirbti?
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2008 02 27, 12:40)
del teisines konsultacijos siulyciau brukshteleti a.z. mamai "Eirea". ji teisininke ir, nors asmenishkai nepazhistu, taciau cia vis pasirodo ir siulo savo pagalba.

del darbo - papildomas darbas kokiu paros laiku? nes jei dirba dienos metu, tai papildomai mokykloje nelabai turbut isheitu dirbti?

Ačiū, būtinai parašysiu dėl teisinės pagalos, o dėl darbo papildomo, tai rytinės valandos tinka visiškai, galų gale gali žmogus ir derintis tą laiką vienaip ar kitaip, nu ir tvarkaraščiai gi kažkaip būna koreguojami. Beje, tai žmogus kuris puikiai rašo projektus, veda suaugusiųjų mokymus( seminarus), konsultuoja projektų rašymo klausimais. Žodžiu, kam reikia visada galima kreiptis mirksiukas.gif . Ji niekaip neprisiregistravus smile.gif , bet kam reikia kontaktai visi bus duoti.
Atsakyti

Nežinau, ar verta organizuoti Velykų akciją remtinoms šeimoms, nes tų šeimų kaip ir nebeliko. Nebent aplankyti tas pačias kaip per Kalėdas. Tačiau pati nesiimsiu organizuot akcijos, nes kovo antroje pusėje būsiu išvykus ir tiesiog fiziškai nespėsiu viską suruošt ir aplankyt. Tas šeimas, su kuriomis daugiau bendrauju, savo ruoštu aplankysiu kai galėsiu.
Jei būtų norinčiu organizuoti Velykinę akciją ar aplankyti kokią šeimą, mielai perduosiu kontaktus.
Atsakyti
Tara, galėčiau aplankyti Svetlaną, jei ji nesibaido beveik nematytų "tetulyčių"...
Atsakyti
QUOTE(Ziuzia @ 2008 03 01, 20:08)
Tara, galėčiau aplankyti Svetlaną, jei ji nesibaido beveik nematytų "tetulyčių"...

Puiku, tik ją aplankyt galima tarp 17-18 val, nes anksti eina miegot. (anąkart mes ją prižadinom)
Atsakyti