Sveikos
Atsiprašau, bet tik šiandien užsukau i skyrelį ir pamačiau, kad pilna klausimų
Atsakysiu nukopijuodama savo laišką Renax, kuriai rašiau į až. :
Iš forumo mamų negavau nieko nes, tai pas vienas per maži, pas kitas mergaitiški, o dar kitos - jau buvo atidavusios. Parinkau pas save keletą - žieminį kombinezoną, kelnes ir striukę (daugiau nieko nebeturejau, nes draugė laukiasi. Tai kai pamatau, kad nors truputį kas mažoka pasidaro, iškart jai vežu
).
Nuvažiavau savo leliukui daryti masažo. Pagalvojau, kad būtų neblogai užsukti pas gydančią gydytoją, paaiškinti jai, kad norėčiau taip ir taip padėti ir, kad iš supermamos kaikurios mamos, galbūt, padėtų socialiniais ir kt. klausimais. Nedaug ji tepasakė tik prasitarė, jog jai atrodo, kad mama gerokai pagerianti. Užėjau pati pas tą mamą....Na, atsisuko ji į mane, pasižiurėjo, aš jai:' va, čia taip ir taip, taip ir anaip...va rubeliai...' O ji:' aha....' ir nusisuko. Veidelis pragertas... Užsisukau ir išėjau...Tik mažiaus žiauriai gaila..
Papildyta:Gal kas turi nebenaudojama vezimeli leliukui
?
Turiu viena mama - tikrai nera taip, kad varga vargtu. Taciau, sunkokai gyvena. Labai tvarkinga ir sauni
Sakau ir atsakau uz savo zodzius (turbut pirma karta, cia, forume, galiu garantuoti uz zmogu). Tai ir yra butent ta drauge, kuri laukiasi ir kuriai atiduodu savo dukros drabuzelius. Ir vezima atiduosiu, bet pas mane sportinis, jau paugejusiam leliui. Savo lopsini jau atidaviau. Matot, reiketu dar ir lengvo. Nes tie dideli 'griozdai' labai sunkus, o jie gyvena ketvirtam aukste, be lifto. Planuojamas cezaris. Sunku jai bus nesioti...
Cia informacija-prasymas, jei sandeliuke atsirastu koks vienas kitas laisvas vezimukas