Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(*Rita* @ 2008 01 27, 11:08)
ar pavyko surinkti kokių nors rūbelių tam berniukui?

Taip, ir mane domina.
Berniukui tai nieko neturiu, bet gal mamai... Koki dydi ji nesioja?
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2008 01 22, 16:45)
Šiandien buvau ligoninėj ir viena gydytoja nešė savo megztinį sergančio berniuko mamai, kad nešaltų....ji nieko neturėjo. Pamačiau ir leliuką...taip gaila pasidarė...

Tai kaip suprantu ir mamai nelabai ką turi? o koks jos dydis?
Ar pavyko gauti rūbelių berniukui?
Atsakyti
10 mėnesių nedaug ką sako. Svarbiausia ūgis ir svoris unsure.gif mano špokas panašaus amžiaus. Jei žinočiau tiksliau duomenis, tikrai ką nors rasčiau. Beje, turiu visą poką 4 dydžio pampersų - triusikėlių. Špokulkai jie jau per maži (tik kelis panaudojom). Rašykit į až, jei reikia 4u.gif gal dar kaip nors galima jiems padėti? g.gif
Atsakyti
Mano sesers sūnelio drabužių pilna smile.gif Galėčiau bet kur privežti, bet kada, kol kas nedirbu ax.gif O koks moters dydis? Savo ar sesers drabužių irgi rasčiau g.gif O berniuko ūgį ir svorį būtų gerai žinoti, ne vieną maišiuką atvežti galėčiau bet kur, kur patogiau tik, labai norisi padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2008 01 22, 17:45)
Šiandien buvau ligoninėj ir viena gydytoja nešė savo megztinį sergančio berniuko mamai, kad nešaltų....ji nieko neturėjo. Pamačiau ir leliuką...taip gaila pasidarė...

O koks miestas?

g.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2008 01 30, 17:00)
O koks miestas?

g.gif

Vilnius, kaip supratau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atsiprašau, bet tik šiandien užsukau i skyrelį ir pamačiau, kad pilna klausimų smile.gif
Atsakysiu nukopijuodama savo laišką Renax, kuriai rašiau į až. :
Iš forumo mamų negavau nieko nes, tai pas vienas per maži, pas kitas mergaitiški, o dar kitos - jau buvo atidavusios. Parinkau pas save keletą - žieminį kombinezoną, kelnes ir striukę (daugiau nieko nebeturejau, nes draugė laukiasi. Tai kai pamatau, kad nors truputį kas mažoka pasidaro, iškart jai vežu biggrin.gif ).
Nuvažiavau savo leliukui daryti masažo. Pagalvojau, kad būtų neblogai užsukti pas gydančią gydytoją, paaiškinti jai, kad norėčiau taip ir taip padėti ir, kad iš supermamos kaikurios mamos, galbūt, padėtų socialiniais ir kt. klausimais. Nedaug ji tepasakė tik prasitarė, jog jai atrodo, kad mama gerokai pagerianti. Užėjau pati pas tą mamą....Na, atsisuko ji į mane, pasižiurėjo, aš jai:' va, čia taip ir taip, taip ir anaip...va rubeliai...' O ji:' aha....' ir nusisuko. Veidelis pragertas... Užsisukau ir išėjau...Tik mažiaus žiauriai gaila..
Papildyta:
Gal kas turi nebenaudojama vezimeli leliukui g.gif ?
Turiu viena mama - tikrai nera taip, kad varga vargtu. Taciau, sunkokai gyvena. Labai tvarkinga ir sauni biggrin.gif Sakau ir atsakau uz savo zodzius (turbut pirma karta, cia, forume, galiu garantuoti uz zmogu). Tai ir yra butent ta drauge, kuri laukiasi ir kuriai atiduodu savo dukros drabuzelius. Ir vezima atiduosiu, bet pas mane sportinis, jau paugejusiam leliui. Savo lopsini jau atidaviau. Matot, reiketu dar ir lengvo. Nes tie dideli 'griozdai' labai sunkus, o jie gyvena ketvirtam aukste, be lifto. Planuojamas cezaris. Sunku jai bus nesioti...
Cia informacija-prasymas, jei sandeliuke atsirastu koks vienas kitas laisvas vezimukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagdoncikas: 01 vasario 2008 - 14:21
QUOTE(Bagdoncikas @ 2008 02 01, 12:18)
Sveikos 4u.gif Atsiprašau, bet tik šiandien užsukau i skyrelį ir pamačiau, kad pilna klausimų smile.gif
Atsakysiu nukopijuodama savo laišką Renax, kuriai rašiau į až. :
Iš forumo mamų negavau nieko nes, tai pas vienas per maži, pas kitas mergaitiški, o dar kitos - jau buvo atidavusios. Parinkau pas save keletą - žieminį kombinezoną, kelnes ir striukę (daugiau nieko nebeturejau, nes draugė laukiasi. Tai kai pamatau, kad nors truputį kas mažoka pasidaro, iškart jai vežu  biggrin.gif  ).
Nuvažiavau savo leliukui daryti masažo. Pagalvojau, kad būtų neblogai užsukti pas gydančią gydytoją, paaiškinti jai, kad norėčiau taip ir taip padėti ir, kad iš supermamos kaikurios mamos, galbūt, padėtų socialiniais ir kt. klausimais. Nedaug ji tepasakė tik prasitarė, jog jai atrodo, kad mama gerokai pagerianti. Užėjau pati pas tą mamą....Na, atsisuko ji į mane, pasižiurėjo, aš jai:' va, čia taip ir taip, taip ir anaip...va rubeliai...' O ji:' aha....' ir nusisuko. Veidelis pragertas... Užsisukau ir išėjau...Tik mažiaus žiauriai gaila..
Papildyta:
Gal kas turi nebenaudojama vezimeli leliukui g.gif ?
Turiu viena mama - tikrai nera taip, kad varga vargtu. Taciau, sunkokai gyvena. Labai tvarkinga ir sauni biggrin.gif Sakau ir atsakau uz savo zodzius (turbut pirma karta, cia, forume, galiu garantuoti uz zmogu). Tai ir yra butent ta drauge, kuri laukiasi ir kuriai atiduodu savo dukros drabuzelius. Ir vezima atiduosiu, bet pas mane sportinis, jau paugejusiam leliui. Savo lopsini jau atidaviau. Matot, reiketu dar ir lengvo. Nes tie dideli 'griozdai' labai sunkus, o jie gyvena ketvirtam aukste, be lifto. Planuojamas cezaris. Sunku jai bus nesioti...
Cia informacija-prasymas, jei sandeliuke atsirastu koks vienas kitas laisvas vezimukas 4u.gif

Lengvas ir pigus . Bagdoncikai ar ta mama yra remtina ?http://www.skelbiu.lt/3035167.html
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 06, 12:11)
Lengvas ir pigus . Bagdoncikai ar ta mama yra remtina ?http://www.skelbiu.lt/3035167.html

Oj, kaip gerai, kad parodei sia nuoroda 4u.gif
Nea, ji nera remtina. Dirba abu ( tiek vyras, tiek ji pati), turi puikia dukryte ir siaip, fainuoliai:) Tik tiek, kad sunkiau verciasi ir tiek. Kiek galiu tiek padedu... As parasiau, nes buna, kad mamos dovanoja vezimulius:4u:
Atsakyti

Gavau žinią iš Svetlanos. Pradiniai tyrimai nieko konkretaus nerodė, o galvos tomograma parodė kad kaupiasi skysčiai. Gavo siuntimą į Santariškes konsultacijai. Dar abejoja, ar važiuoti, nes jau dabar neišgali nusipirkti vaistų. Ryt pervesiu jai šiek tiek pinigų.

Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2008 02 14, 21:45)
Gavau žinią iš Svetlanos. Pradiniai tyrimai nieko konkretaus nerodė, o galvos tomograma parodė kad kaupiasi skysčiai. Gavo siuntimą į Santariškes konsultacijai. Dar abejoja, ar važiuoti, nes jau dabar neišgali nusipirkti vaistų. Ryt pervesiu jai šiek tiek pinigų.

O Santarishkese konsultacija mokama? jei nemokama, tai nemanau, kad reikia kazhka svarstyti. Ji privalo nuvaziuoti. Paskui suksim galva kaip vaistus parupinti. Tegu ji viska suzhino - kas yra? kodel? ka reikia daryti ir panashiai..
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2008 02 14, 22:45)

Tara,

O kaip Svetlanos skola po mamos laidotuvių, ar jau grąžino?

Kas jai nutiko su sveikata? Kaip jos darbas? Kas prižiūrės jos vaikus, kai jinai bus Santariškėse?
Atsakyti