Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(*Rita* @ 2008 01 21, 11:51)
nenusimink, pas mus dažnai tokių "staigmenų" pasitaiko. Tik, žinoma, prieš padedant, visada pravartu, o kartais net ir privaloma, išsiaiškinti daugiau informacijos apie remtiną žmogų - tada bent jau nesigaili, kad ne viską padarei, kad šitokia nemalonė aplankytų.
Nesikrimsk, niekas čia negalvoja, kad tu apsimelavai mirksiukas.gif

Ne nu eilinį kartą per snapą gavau. doh.gif
Atsakyti
Nenukabink nosies. Tik kita karta buk atsargesne... Chia didzhiausias "topas" buvo kazhkada, kai viena tokia "prashytoja" prisimelabvo, kad vaikas leukemija susirgo... Bet labai greitai buvo deshifruota, nes mamos zhino, kas tai yra leukemija ir tuoj pajuto, kad kazhkas yra ne taip...
Atsakyti
Jooooo.....Čiupt už vadžių, vėl iš pradžių....
Man tik įdomu, kaip tos visos melagės-išsigimelės dar vis bando apgaudinėti??? blink.gif
Kažkas melavo apie vaiką susirgusį leukemija??? Čia tai aukščiausias lygis!!!
Atsakyti
Nemalonus atvejis...Bet labai greit supratom, kas ne taip. Mus tarpe nemazhai mamu, kurios lanko ligonineje vaikus, tai pazhistamos su ta "virtuve". Taigi, melagele ishsidave labai greitai. Bet nesutelpa galvoje, kaip galima tokias istorijas kurti? Tfu tfu tfu, nelinkiu niekam nieko blogo, bet tokiais atvejais ash prietaringa... Lazda gali atsisukti taip, kaip nesitiki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuzia: 21 sausio 2008 - 14:54
QUOTE(Ziuzia @ 2008 01 21, 12:46)
Nemalonus atvejis...Bet labai greit supratom, kas ne taip. Mus tarpe nemazhai mamu, kurios lanko ligonineje vaikus, tai pazhistamos su ta "virtuve". Taigi, melagele ishsidave labai greitai. Bet nesutelpa galvoje, kaip galima tokias istorijas kurti? Tfu tfu tfu, nelinkiu niekam nieko blogo, bet tokiais atvejais ash prietaringa... Lazda gali atsisukti taip, kaip nesitiki...

Pries kelias dienas ir vel tokis atvejis buvo tik kad pataike idet nuotrauka kuria jau buvau maciusi , mane stebina tokiu temu patvirtinimas blink.gif

Tuoj pakopinsiu

Lilijana147 Šiandien, 10:18 Paskelbta: #1

Naujokas

Grupė: Naujokai
Žinutės: 3
Prisijungė: Vakar, 09:22

Pirmas vaikas:dar neera
Antras vaikas:irgi nera:)

Apdovanojimų: 0

Tai mano duktėrėčios istorija...Bet pradėsiu nuo pat pradžių...aš su savo sese ir mylima mamyte gyvenome 3kamb bute.Gyvenome gan pasiturinčiai.Dvi Fainos linksmos lAisvos panos(Kalbu ir apie mamytę ) .Mano 34erių sesytė dirbo ''Nemateke'' gamybos vadove ,o aš studijavau Kauno Medicinos Fakultete...Bet gyvenimas staiga pasikeitė...Jurgutė mano sesė išvažiavo i komandiruotę Amerikoje. ir nebegrįžo...Nerimavome...Po maždaug po savaitės elekroniniame pašte aptikau laišką.
''Labas čia Jurga man viskas.gerai.nesijaudinkit grišiu po sawaitės''
Ir grižo...Bet neviena...Syu žaviu turtingu amerikiečiu.

Ir jie paskelbė apie sužadėtuves...Mus su mama ištiko šokas....../

-Bet tuų juk jį pažisti tik savaitę....
-Nioriu būti su juo.
-Daryk kaip nori....

Prabėgo 6 metai....
Jie susituokė Jurga paliko savo verslą galvodama kad jjienms daugiau nieko netrūks kad šeima aprūpins vyras.Išvažiavo i Ameriką.Susilaukė dukrytės.
Neilgai tęsėsi jų laimė...
Jurgos vyro firma labai įsiskolino bankrutavo ir teko firmą uždaryti.
Sakoma nelaimė viena nevaikšto...
Taip ir buvo.
Jurga elektroniniame laiške parašė:
''Kerol Emilijai sarkoma'''

Sėdėjau lyg stabo ištikta..O varge....

Paskambinau jai į skype..

Vienas spindulines terapijos seansas amerikoje kainuoja 1800..
Baisinga suma...

kaip jie tiek surinks dvidešimčiai seansų?

Aš neturiu zodziu...

Vėliau Jurga porai savaičių grįžo i Lietuvą

Aš pirmakart pamačiau Emilytę tokia:
http://www.pics.lt/g...ges/sarkoma.jpg

Tokia maža o turi ištverti tiek spindulių terapijos seansų...

Jeigu norite
paremti Emilytę ir turite *reklama* saskaita
prasome pervest pinigelius i si saskaitos numeri:

5109432
o memo rasykit:Kerol Emilijos gydymui

Labai jums dekojam.
Mes visi galime isgelbet Emilytei gyvybe.

Artimiausiu metu pranesim apie EMiliukes sveikatele. dar syki aciu

user posted image

Va liudna kad sugebejo ir akis draskyt sugeba kad va ziurek pas jus yra apgaulingi atvejei , ten ir raso kad kai nori paremt nesvarbu ka doh.gif Issigimsta skyrelis g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 21 sausio 2008 - 18:40
blink.gif
QUOTE(renax @ 2008 01 21, 18:24)
Pries kelias dienas ir vel tokis atvejis buvo tik kad pataike idet nuotrauka kuria jau buvau maciusi , mane stebina tokiu temu patvirtinimas  blink.gif

Tuoj pakopinsiu

Lilijana147 Šiandien, 10:18 Paskelbta: #1
Naujokas
Grupė: Naujokai
Žinutės: 3
Prisijungė: Vakar, 09:22

Pirmas vaikas:dar neera
Antras vaikas:irgi nera:)

Apdovanojimų: 0
Tai mano duktėrėčios istorija...Bet pradėsiu nuo pat pradžių...aš su savo sese ir mylima mamyte gyvenome 3kamb bute.Gyvenome gan pasiturinčiai.Dvi Fainos linksmos lAisvos panos(Kalbu ir apie mamytę ) .Mano 34erių sesytė dirbo ''Nemateke'' gamybos vadove ,o aš studijavau Kauno Medicinos Fakultete...Bet gyvenimas staiga pasikeitė...Jurgutė mano sesė išvažiavo i komandiruotę Amerikoje. ir nebegrįžo...Nerimavome...Po maždaug po savaitės elekroniniame pašte aptikau laišką.
''Labas čia Jurga man viskas.gerai.nesijaudinkit grišiu po sawaitės''
Ir grižo...Bet neviena...Syu žaviu turtingu amerikiečiu.

Ir jie paskelbė apie sužadėtuves...Mus su mama ištiko šokas....../

-Bet tuų juk jį pažisti tik savaitę....
-Nioriu būti su juo.
-Daryk kaip nori....

Prabėgo 6 metai....
Jie susituokė Jurga paliko savo verslą galvodama kad jjienms daugiau nieko netrūks kad šeima aprūpins vyras.Išvažiavo i Ameriką.Susilaukė dukrytės.
Neilgai tęsėsi jų laimė...
Jurgos vyro firma labai įsiskolino bankrutavo ir teko firmą uždaryti.
Sakoma nelaimė viena nevaikšto...
Taip ir buvo.
Jurga elektroniniame laiške parašė:
''Kerol Emilijai sarkoma'''

Sėdėjau lyg stabo ištikta..O varge....

Paskambinau jai į skype..

Vienas spindulines terapijos seansas amerikoje kainuoja 1800..
Baisinga suma...

kaip jie tiek surinks dvidešimčiai seansų?

Aš neturiu zodziu...
Vėliau Jurga porai savaičių grįžo i Lietuvą

Aš pirmakart pamačiau Emilytę tokia:
http://www.pics.lt/g...ges/sarkoma.jpg

Tokia maža o turi ištverti tiek spindulių terapijos seansų...

Jeigu norite
paremti Emilytę ir turite *reklama* saskaita
prasome pervest pinigelius i si saskaitos numeri:

5109432
o memo rasykit:Kerol Emilijos gydymui
Labai jums dekojam.
Mes visi galime isgelbet Emilytei gyvybe.

Artimiausiu metu pranesim apie EMiliukes sveikatele. dar syki aciu

user posted image

Va liudna kad sugebejo ir akis draskyt sugeba kad va ziurek pas jus yra apgaulingi atvejei , ten ir raso kad kai nori paremt nesvarbu ka  doh.gif Issigimsta skyrelis  g.gif  unsure.gif

siaubas kazkoks blink.gif blink.gif blink.gif cia juokeliai tokie?????????????
Atsakyti
QUOTE(eegle @ 2008 01 22, 10:59)
blink.gif
siaubas kazkoks blink.gif  blink.gif  blink.gif cia juokeliai tokie?????????????

Cia juokeliai tokie , nes ta nuotrauka yra cia ir mergyte egzistuoja tik ne lietuvoje o chabarovske
http://nuclear-tatar.nm.ru/act9.htm
Ir toji kuri parase , butent ooponavo kad ka jums gaila ?
Manau daug cia tokiu yra , juk istorijos paziurekit kiek nesibaige su kur pagimde ir pas draugus gyvena , su isprogusiu kur 1000 surinko ir pasiplove ir t.t
Atsakyti
Man atrodo, kad jai su tokia susidurčiau akis i akį - prikulčiau. Tiesiog nervai neatlaikytų....
Gerai, o dabar prie reikalo smile.gif
Reikalingi drabužėliai dešimties mėnesių berniukui. Šiuo metu guli ligoninėje. Meningitas. Apie šeimą žinau tik tiek, kad iš viso yra keturi vaikai. Nieko daugiau nesiaiškinau, tačiau manau, kad ten vargo vakarienė. Tiesiog labai pagailo leliuko... Gal turite kas ko? Manau, kad ir didesni praverstų. Juk auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2008 01 22, 14:31)
Man atrodo, kad jai su tokia susidurčiau akis i akį - prikulčiau. Tiesiog nervai neatlaikytų....
Gerai, o dabar prie reikalo smile.gif
Reikalingi drabužėliai dešimties mėnesių berniukui. Šiuo metu guli ligoninėje. Meningitas. Apie šeimą žinau tik tiek, kad iš viso yra keturi vaikai. Nieko daugiau nesiaiškinau, tačiau manau, kad ten vargo vakarienė. Tiesiog labai pagailo leliuko... Gal turite kas ko? Manau, kad ir didesni praverstų. Juk auga 4u.gif

o iš kur tu juos atkasei?

--
Vilniaus sanėliuke dovanoja šiuos rūbelius - gal kas tiks?

QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 01 03, 20:31)
Dovanoju drabuzelius berniukui nuo gimimo iki mazdaug 9 men-12 men, yra ir mergaitisku, ir tinkanciu tiek mergaitei, tiek berniukui, taip pat turiu keleta minkstu zaisliuku ir barskuciu. Vilniuje. Lauksiu az.

QUOTE(nmante @ 2008 01 13, 18:45)
As turoi rubeliu 1-2metu berniukui,ir siltesniu,ir ne jei kam reikiu,rasykit u az

QUOTE(Blizgė @ 2008 01 16, 17:25)
Atiduodu drabuzelius, kazkur iki 1-1.5 m. Yra bodziuku trumpom, ilgom rankovytem, vasariniu maikuciu, kelnyciu ir kt. Imetu nuotraukyte.

user posted image

Atsakyti
Šiandien buvau ligoninėj ir viena gydytoja nešė savo megztinį sergančio berniuko mamai, kad nešaltų....ji nieko neturėjo. Pamačiau ir leliuką...taip gaila pasidarė...
Atsakyti
Sveikutės,
turiu visą maišą savo sūnelio išaugtų drabužiukų. Amžius 0-6mėn berniukui, kai kuriuos galima pritaikyti ir mergaičiukei. Drabužėliai išskalbti ir išlyginti. mirksiukas.gif
Labai norėčiau padovanoti tam vaikučiui, kuriam tikrai reikia. Gal žinote kam?
Būtų geriau, jei rašytumėt per AŽ. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2008 01 22, 17:45)
Šiandien buvau ligoninėj ir viena gydytoja nešė savo megztinį sergančio berniuko mamai, kad nešaltų....ji nieko neturėjo. Pamačiau ir leliuką...taip gaila pasidarė...

ar pavyko surinkti kokių nors rūbelių tam berniukui?
Atsakyti