Ir ash prisidechiau.
Palaikau.
tai kaip suprantu i Taros saskaitele metam? Tara, a-uu
Tai galim rinkti į mano sąskaitą.
Po Kalėdų pažadėjau nuvažiuot pas Svetlaną - bus kuo pradžiugint. Ačiū jums visoms
QUOTE(Tara @ 2007 12 22, 14:51)
Po Kalėdų pažadėjau nuvažiuot pas Svetlaną - bus kuo pradžiugint. Ačiū jums visoms
Tai gal galit saskaitele atsiust?
O cia kuri Svetlana?
Tiesa, gal kas zinot kaip sekasi AStai?
QUOTE(Tara @ 2007 12 22, 15:51)
Prašom ir man sąskaitos Nr., Svetlanos skolai padengti.
Nesupykit, turiu paklausti - ar Svetlana tikrai mūsų suaukotus pinigus panaudos skolai grąžinti? Nes kartais galva apsisuka GAVUS pinigų ir jie kažkaip... išsileidžia, o skolos lieka
Ar Svetlana patikima tuo klausimu, ar geriau su ja kartu nueiti pas skolintojus ir iš savo rankų atiduoti pinigus?
Gege, Eirea, linuke, Taros saskaita jums ishsiunciau.
linuke, tara gal daugiau pakomentuos, bet manau Svetlana atsakinga pakankamai. augina 2 mergytes, dirba, dengia komunalinius mokescius (skolu neturi), nors uzdirba nedaug.
linuke, tara gal daugiau pakomentuos, bet manau Svetlana atsakinga pakankamai. augina 2 mergytes, dirba, dengia komunalinius mokescius (skolu neturi), nors uzdirba nedaug.
Ir man sąskaitėlę.
Mamytes o gal vertetu padet sitaj mamytei http://www.supermama...;#entry13798516 neprase ji pagalbos bet butu grazus gestas , kaip galvojate ?
QUOTE(renax @ 2007 12 23, 15:41)
Mamytes o gal vertetu padet sitaj mamytei http://www.supermama...;#entry13798516 neprase ji pagalbos bet butu grazus gestas , kaip galvojate ?
Atsekiau po ilgu skaitymu, kokiai cia mamytei reiskiamos uzuojautos (temos pradzioj nebuvo aisku) Gal ir grazu butu padeti, tik kuo tokioj situacijoj galima padeti? Pati esu tai isgyvenusi, nesinori net bendrauti su mamom, auginanciom maziukus O jai reikia finansines pagalbos? Noretusi daugiau informacijos, gal kaszino ka daugiau