Sveikos,
ar yra mamyciu, kurioms butu reikalinga pagalba Panevezyje?
QUOTE(Cobrytė @ 2007 11 26, 14:59)
Sveikos, gal žinote 10-11 metų mergaitę, kuriai reiktų keletos rūbelių.Rūbeliai tikrai geri, pagalvojau, kad artėja Kalėdos, gal kuri mergytė apsidžiaugtų gavusi.Pasiūliau Šlienavoje esančiam dienos centrui, bet jokio atsakymo , matyt jiems reikalinga kitokia pagalba.
Negi nereikia niekam?
QUOTE(meeglee @ 2007 12 03, 23:57)
Sveikos
mano mama veria papuošalus, galėtume po nedidelę dovanėlę suruošt remiamoms mamytėms parašykit jei nesunku man į až ar reikia ir kiek tokių dovanėlių padaryt
mano mama veria papuošalus, galėtume po nedidelę dovanėlę suruošt remiamoms mamytėms parašykit jei nesunku man į až ar reikia ir kiek tokių dovanėlių padaryt
Ačiū už pasiūlymą, parašysiu į az.
QUOTE(ide @ 2007 12 04, 14:30)
Remtinų mamų iš Panevėžio neturim, tik švenčių proga siunčiam dovanėles apdegusioms dvynukėms.
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 04, 15:52)
Negi nereikia niekam?
Gal ir reiktų, tiktų arba silpnaregiams našlaičiams (tik ten vaikai labai smulkaus sudėjimo) arba šeimai Rokiškio raj. Bet jei jūs ne Vilniuje, tai pakankamai sudėtinga paimti siuntinį iš kito miesto.
Kitos naujienos:
Rokiškio šeimos mama jau Vilniuje gydosi. Kadangi nebuvo vietų ligoninėje, tai apsistojo pas pažįstamus žmones ir važinėja į procedūras.
Skambino Aistė - pas juos atjungė elektrą. Skola apie 1700 Lt, bet reiktų perskaičiuoti, nes tokia pagal elektros tinklų rodmenis. Gautųsi, kad nemokėta už metus, bet mokėjimai buvo, tik nereguliarūs. Tame bute gyvena 3 šeimos ir kiekvieno mėn sumą dalina į lygias dalis. Tačiau viena kaimynė moka tiek kiek nori, o ne kiek reikia. Tai kol neišsiaiškins tarpusavyje, kaip mokėti, tai ir toliau augs skolos.
Tai su remtinų šeimų dovanomis tokia situacija:
Dainos Evelina - dovanas ruošia Pelenė
Daivos Viktorija ir Igoris (paaugliams dovanu nepirksim) - dovanas ruošia Pelenė ir Tara
Svetlanos 2 mergaitės - dovanas ruošia +333+
Aistės 2 vaikai - dovanas ruošia Tara
Editos Igoris - dovanas ruošia Tara
Aleksandros 3 vaikai
Rykantų Rimos 4 vaikai - dovanas ruošia Pelenė
Rykantų Gražinos mergaitė - dovanas ruošia Tara
Jei kažką ne taip surašiau - sakykit
Ar pavyko susisiekt su Grigiškių Tatjana? Ar jos mergaitėms ruošim dovanas?
QUOTE(Pelene @ 2007 12 05, 18:32)
Tara, as tik 4 Rykantu Rimos vaikams paruosiau dovanas
Sorry, ne taip supratau.... Tuoj pat taisom padėtį:
Dainos Evelina
Daivos Viktorija ir Igoris (paaugliams dovanu nepirksim) - dovanas ruošia Tara (Igoriui)
Aleksandros 3 vaikai
Rykantų Gražinos mergaitė - dovanas ruošia Tara
Ar bus norinčių prisidėti?
Tai likusi Dainos Evelina ir Aleksandros vaikai?
Iki kada čia reik su tom dovanom susiruošt?
Norėčiau padėt, bet dabar esu blogos sveikatos būklės ir įkalinta namie Galiu skirti pinigėlius tų vaikų dovanoms, jei per savaitgalį nepavyktų nupirkti Tačiau stengsiuosi suruošti šeštadienį..
O kiek vaikiuko dovanytei skiriate maždaug?
Dainos Evelinai dabar kažkur apie 5 metukus dabar, jei gerai pamenu?
Iki kada čia reik su tom dovanom susiruošt?
Norėčiau padėt, bet dabar esu blogos sveikatos būklės ir įkalinta namie Galiu skirti pinigėlius tų vaikų dovanoms, jei per savaitgalį nepavyktų nupirkti Tačiau stengsiuosi suruošti šeštadienį..
O kiek vaikiuko dovanytei skiriate maždaug?
Dainos Evelinai dabar kažkur apie 5 metukus dabar, jei gerai pamenu?
As galeciau atiduot rubeliu jei kokiai remtinai mamytei reikia. Mano rubeliai butu mergytei nuo gimimo iki metu, pusantru mazdaug. Noreciau nors taip kam nors padet. Dar galeciau minkstu zaisliuku pridet.
QUOTE(Rasma @ 2007 12 06, 10:07)
Tai likusi Dainos Evelina ir Aleksandros vaikai?
Galiu skirti pinigėlius tų vaikų dovanoms, jei per savaitgalį nepavyktų nupirkti Tačiau stengsiuosi suruošti šeštadienį..
Galiu skirti pinigėlius tų vaikų dovanoms, jei per savaitgalį nepavyktų nupirkti Tačiau stengsiuosi suruošti šeštadienį..
Gerai, ačiū
Atsižvelgiant į paskutinius pasikeitimus, situacija tokia:
Dainos Evelina - dovanas ruošia Rasma
Daivos Viktorija ir Igoris (paaugliams dovanu nepirksim) - dovanas ruošia Frane ir Tara
Aleksandros 3 vaikai - dovanas ruošia Rasma
Rykantų Gražinos mergaitė - dovanas ruošia Frane
Tai čia dovanos vaikams. Toliau derinsim dovanas mamoms, nes buvo keli paiūlymai.
Tara, o kas tau pades dovanas isveziot? As padeciau, bet jau sakiau.. fiziskai neturiu nei laiko nei galimybiu
QUOTE(+333+ @ 2007 12 06, 22:38)
Tara, o kas tau pades dovanas isveziot? As padeciau, bet jau sakiau.. fiziskai neturiu nei laiko nei galimybiu
Jei nebus norinčių prisijungt - vežiosiu viena. Tik pirmiausia reikia viską surinkti, sukomplektuoti, suplanuoti... Greičiausiai vežiosiu nuo gruodžio 17 d. Visos šeimos skirtinguose pakrasčiuose, tai vienu metu nepavyks nuvežt, reiks skirt kelis vakarus.
Tara, gal susiskambinam koki vakara. Ash be ratu, tai ishvezhiot nelabai galesiu, bet galechiau paskirti laiko padeti supakuot... Nors tiek prisidechiau...