Perskaicius sita straipsni netekau zado ...
QUOTE(Frane @ 2007 11 28, 10:03)
vel straipsnis apie ta jauna mama, kuri stengiasi auginti savo mergaites. eilinis pasityciojimas is jos. straipsnis
Bandau Ieskot L. Lavastes kontaktu, nes puslapyje nera, ji tikrai zinos mamos numeri ir tikiuosi pasakys
Kai rasit kontaktus, perduokit ir man...
Padet noreciau, be to esu teisininke
Padet noreciau, be to esu teisininke
QUOTE(Frane @ 2007 11 28, 10:03)
vel straipsnis apie ta jauna mama, kuri stengiasi auginti savo mergaites. eilinis pasityciojimas is jos. straipsnis
kosmaras
Peskambinus n kabinetu LR redakcijoj pagaliau turiu Tatjanos telefona zurnaliste L. Lavaste sake jai finansines paramos nereikia, bet labai reikia moralines ir teisines
Eirea, siunciu tau i az
Eirea, siunciu tau i az
QUOTE(+333+ @ 2007 11 28, 13:39)
Peskambinus n kabinetu LR redakcijoj pagaliau turiu Tatjanos telefona zurnaliste L. Lavaste sake jai finansines paramos nereikia, bet labai reikia moralines ir teisines
Eirea, siunciu tau i az
Eirea, siunciu tau i az
Manau kad ir finansine nepamaisys gal ne pinigais juk galim vaikams padet galiausiai kaledos arteja dovaneles suruost , moraliskai palaikyt .
333 rytoj tada sukontaktuosiu su tavim
QUOTE(renax @ 2007 11 29, 08:40)
Manau kad ir finansine nepamaisys gal ne pinigais juk galim vaikams padet galiausiai kaledos arteja dovaneles suruost , moraliskai palaikyt .
tik savo az deze pratrink
QUOTE(Eirea @ 2007 11 28, 10:43)
Taip, teisinės tikrai jai reikia. Netgi VTAT darbuotojas galima būtų apskųsti... Žmogiškumo jokio Iš alkoholikų taip neatima vaikų kaip ši situacija... Būtų tokios visos mamos, vaikų skurstančių tikrai nebūtų.
Aš irgi neabejinga šiai istorijai - forumietės, Kalidinei dovanėlei irgi norėsiu prisidėti
Radau straipsnį apie į bėdą patekusią šeimą Rokiškio raj.: 6 vaikų mamai diagnozuotas vėžys. Aplinkiniai gyventojai renka pinigus gydymui.
Kalbėjau su socialine darbuotoja, tai šeima tiesiog skurdžiai gyvenanti, mažos patalpos, nesutvarkyti dokumentai ir. t.t. Vaikai 3 berniukai ir 3 mergaitės nuo 13 iki 4metų. Gal galim vaikams kalėdines dovanas paruošt?
Kalbėjau su socialine darbuotoja, tai šeima tiesiog skurdžiai gyvenanti, mažos patalpos, nesutvarkyti dokumentai ir. t.t. Vaikai 3 berniukai ir 3 mergaitės nuo 13 iki 4metų. Gal galim vaikams kalėdines dovanas paruošt?
Sveikos
mano mama veria papuošalus, galėtume po nedidelę dovanėlę suruošt remiamoms mamytėms parašykit jei nesunku man į až ar reikia ir kiek tokių dovanėlių padaryt
mano mama veria papuošalus, galėtume po nedidelę dovanėlę suruošt remiamoms mamytėms parašykit jei nesunku man į až ar reikia ir kiek tokių dovanėlių padaryt