Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(*Rita* @ 2007 11 21, 11:59)
O internete galima pasiskaityt? Gal kokią nuorodą gali įmest?

taip, apie šutą jauną moterį. Pagal žurnalistės pasakojimą - tai tikrai tvarkinga moteris, tik sunku vienai išlaikyti būstą bei mergaites... Jei turėtumėte kokius kontaktus - rašykite ir čia, ir į AŽ - ir aš bandysiu ką nors suorganizuoti. mirksiukas.gif Nes vakar tikrai buvau pakraupusi tokiu pareigūnų elgesiu doh.gif
Atsakyti
Tara, sivakar buvau su seima zaislu parduotuvej ir vis tik nupirkom dovanas Rykantu seimynos keturiems vaikuciams blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 11 21, 13:15)
Aš galėčiau pasirūpinti dovanomis mamoms (kosmetikos), pasirūpinčiau ir prekėm, ir pinigais už prekes. Tik norėčiau tau viską perduoti, nes prie paskirstymo nebus kaip prisidėti...

Gerai, susirašysim. Ačiū 4u.gif

QUOTE(Pelene @ 2007 11 22, 00:22)
Tara, sivakar buvau su seima zaislu parduotuvej ir vis tik nupirkom dovanas Rykantu seimynos keturiems vaikuciams blush2.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Tada aš paruošiu dovanas Aistės sir Editos vaikams.

Vakar Dainą kaip ir žadėjau nusivedžiau pas kirpėją - maloni moteriška pramoga gimtadienio proga. Manau dėmesys ir moralinis palaikymas jai reikalingas, nes pergyvena, kad Danius viską daro savarankiškai, nieko jai nesako. Jaučiasi lyg atstumta. O mažoji Evelina tokia žvitri, sumani, bet turi savo kietą charakterį. Vakar kirpykloje visus linksmino dainomis... biggrin.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
zinau,kad jus padedate mamos sunkiuose gyvenimo vingiuose. Noreciau paprasyti pagalbos,teisines pagalbos,skyrybu procesui pradeti blush2.gif su maziumi laikinai prisiglaude pas mano teva,po keliu men turesime issikraustyti i nezinia. Su vyru negyvename jau puse metu,jis vaika lanko tada kai negeria arba netingi,pinigu kartais duoda,kartais ne,pagal nuotaika. Musu su maziumi finansai-500 lt per menesi,taigi neitin prabangu...del sios priezasties neturiu galimybiu samdytis advokata bent jau kolkas,o noretusi kad skyrybu procesas greiciau pakrutetu,bent pirmas etapas. Gal cia yra mamu,kurios galetu pakonsultuoti bent jau pirmai pradziai kokiu veiksmu tureciau imtis ir pan..? ax.gif tiesa,bendro turto neturim,paskolu irgi.
labai tikiuosi jusu supratimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 11 24, 19:04)
Noreciau paprasyti pagalbos,teisines pagalbos,skyrybu procesui pradeti

pabandyk pasiskaityti ir/arba užduoti klausimą teisininkui čia http://www.supermama...hp?showforum=41

O čia skyrelis apie socialinius reikalus, jame taip pat turėtum rasti nemažai informacijos
http://www.supermama...hp?showforum=64

Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 11 24, 18:04)
sveikos  4u.gif
zinau,kad jus padedate mamos sunkiuose gyvenimo vingiuose. Noreciau paprasyti pagalbos,teisines pagalbos,skyrybu procesui pradeti  blush2.gif  su maziumi laikinai prisiglaude pas mano teva,po keliu men turesime issikraustyti i nezinia. Su vyru negyvename jau puse metu,jis vaika lanko tada kai negeria arba netingi,pinigu kartais duoda,kartais ne,pagal nuotaika. Musu su maziumi finansai-500 lt per menesi,taigi neitin prabangu...del sios priezasties neturiu galimybiu samdytis advokata bent jau kolkas,o noretusi kad skyrybu procesas greiciau pakrutetu,bent pirmas etapas. Gal cia yra mamu,kurios galetu pakonsultuoti bent jau pirmai pradziai kokiu veiksmu tureciau imtis ir pan..?  ax.gif  tiesa,bendro turto neturim,paskolu irgi.
labai tikiuosi jusu supratimo  4u.gif

Sweika,

jeigu su vyru abu sutinkat skirtis, tai nera labai sudetinga...
tiesiog reikia parasyt prasyma teismui ir sutarti del santuokos nutraukimo pasekmiu...
gali parasyt man i az, patarciau kaip tai daryt.
Atsakyti
4u.gif sveiki, gal; zinote kokia nors sunkiai beiverciancia seima, kuriai praverstu keli mano dukreles daiktai-vonele, sportinis, vezimelis ir vaikstyne.daiktai nenauji, bet noreciau, kad jie atitektu tiems, kuriems nusipirkti juos nelabai yra is ko verysad.gif gyvenu Kaune
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 11 25, 17:53)
4u.gif sveiki, gal; zinote kokia nors sunkiai beiverciancia seima, kuriai praverstu keli mano dukreles daiktai-vonele, sportinis, vezimelis ir vaikstyne.daiktai nenauji, bet noreciau, kad jie atitektu tiems, kuriems nusipirkti juos nelabai yra is ko verysad.gif  gyvenu  Kaune

Kauno parama arba Kauno sandėliukas yra tos temos, kuriose jums reikėtų paskelbti savo informaciją. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2007 11 25, 17:53)
4u.gif sveiki, gal; zinote kokia nors sunkiai beiverciancia seima, kuriai praverstu keli mano dukreles daiktai-vonele, sportinis, vezimelis ir vaikstyne.daiktai nenauji, bet noreciau, kad jie atitektu tiems, kuriems nusipirkti juos nelabai yra is ko verysad.gif  gyvenu  Kaune

p.s.supraskite mane teisingai, noriu atiduoti siuos daiktus ne todel, kad gaila ismesti, o todel, kad noriu kam nors padeti, todel noreciau, kad kreiptusi tik tos mamytes, kurioms isigyti siuos daiktus yra sudetinga del prastos finansines padeties.nepykit, bet i naujokus, kurie nepateikia apie save jokios info. o per a.z.praso siu daiktu, ziuriu nepatikliai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 11 25, 20:31)
Kauno parama arba Kauno sandėliukas yra tos temos, kuriose jums reikėtų paskelbti savo informaciją. Sėkmės

4u.gif aciu
Atsakyti
Ar turime šiuo metu mažiukų kuriems reikėtų vaikiškos lovytės? g.gif

Merginos, o su Asta ryšių nebepalaikom? įdomu kaip klostėsi jos tolesnis likimas? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote 10-11 metų mergaitę, kuriai reiktų keletos rūbelių.Rūbeliai tikrai geri, pagalvojau, kad artėja Kalėdos, gal kuri mergytė apsidžiaugtų gavusi.Pasiūliau Šlienavoje esančiam dienos centrui, bet jokio atsakymo unsure.gif , matyt jiems reikalinga kitokia pagalba.
Atsakyti
vel straipsnis apie ta jauna mama, kuri stengiasi auginti savo mergaites. eilinis pasityciojimas is jos. straipsnis
Atsakyti