Tau, Rita, ordiną ir medalį verta užkrauti, didelį.
Ateičiai-turiu truputį siūlų ypatingiems atvejams, ypatingiems ligoniukams. Siūlai verpti močiutės rankomis, avys-diedukų augintos, kai numezgi konkrečiam žmogučiui su gražiomis mintimis, laaabai padeda
QUOTE(Staiga @ 2007 11 11, 23:31)
Tau, Rita, ordiną ir medalį verta užkrauti, didelį.
Ateičiai-turiu truputį siūlų ypatingiems atvejams, ypatingiems ligoniukams. Siūlai verpti močiutės rankomis, avys-diedukų augintos, kai numezgi konkrečiam žmogučiui su gražiomis mintimis, laaabai padeda
maaan??? Nu laba diena. Baikit juokus
O siūliukai tai tikrai ypatingi, pasisaugokit juos, labai vertė jų didelė. Manau, bile ką kai iš širdies padarai kitam žmogui, visada tai yra šilta ir su meile, o siūlai ir jūsų pačios vakams vertybė didžiulė bus
QUOTE(*Rita* @ 2007 11 12, 09:24)
maaan??? Nu laba diena. Baikit juokus
O siūliukai tai tikrai ypatingi, pasisaugokit juos, labai vertė jų didelė. Manau, bile ką kai iš širdies padarai kitam žmogui, visada tai yra šilta ir su meile, o siūlai ir jūsų pačios vakams vertybė didžiulė bus
Gal durnai paklausiu, tai nesupykit labai.
O katino "vilnos" vertingos? Nes as kas antra diena is savo perso tiek prisukuoju
QUOTE(Azazella @ 2007 11 12, 09:45)
O katino "vilnos" vertingos? Nes as kas antra diena is savo perso tiek prisukuoju
girdejau, kad sunu, katinu nuo reumatu gerai, tik jas suverpti reikia
QUOTE(Azazella @ 2007 11 12, 10:45)
gera ideja as is savo sibiriako (ypac pavasari) irgi oj kiek vilnos pririnkciau o mano mociute dar senovini verpimo rateli turi
QUOTE(Svelnute @ 2007 11 05, 08:58)
Labas, mamytės,
Peržiūrėjau savo knygas ir aptikau tokių, kurių mano šeimoje tikrai niekas nebeskaitys. Tai - mano vaikystės pasakų knygos, keletas šiaip senesnių romanų. Nors knygutės ir ganėtinai "pavargusios", bet man jas gaila išmesti, nes per daug gražių atsiminimų su jom susiję Gal žinot, kam galėčiau jas atiduoti? Taip pat pridėčiau porą geros būklės stalo žaidimų. Dar turiu vaikišką vonelę, kuriai reikėtų naujo šeimininko
Rašykit į AŽ, nes nelabai turiu laiko sekti temelę
Peržiūrėjau savo knygas ir aptikau tokių, kurių mano šeimoje tikrai niekas nebeskaitys. Tai - mano vaikystės pasakų knygos, keletas šiaip senesnių romanų. Nors knygutės ir ganėtinai "pavargusios", bet man jas gaila išmesti, nes per daug gražių atsiminimų su jom susiję Gal žinot, kam galėčiau jas atiduoti? Taip pat pridėčiau porą geros būklės stalo žaidimų. Dar turiu vaikišką vonelę, kuriai reikėtų naujo šeimininko
Rašykit į AŽ, nes nelabai turiu laiko sekti temelę
Knygelės ir žaidimai jau iškeliavo pas vaikučius, kurie, manau, moka vertinti net ir kukliausias dovanas
QUOTE(*Rita* @ 2007 11 11, 20:01)
arba vilnones kojinytes 29-30 dydžio
Vienišai mergaitei, labai sunkios ligos gniaužtuose
Vienišai mergaitei, labai sunkios ligos gniaužtuose
Labutis, neatsistebiu visų jūsų širdžių gerumu . Parašykit,
kokia liga tą vienišą mergytę kamuoja, kuo ją galima būtų pradžiugint? Gal kuo prisidėt galėčiau ...
QUOTE(Sevena @ 2007 11 12, 20:14)
Labutis, neatsistebiu visų jūsų širdžių gerumu . Parašykit,
kokia liga tą vienišą mergytę kamuoja, kuo ją galima būtų pradžiugint? Gal kuo prisidėt galėčiau ...
ji guli onkologijos skyriuje. Pati, turbūt įsivaizduojate jos ligą...
Nieko ypatingo kol kas mergytei nereikia. Mamos nebent... Bet, stebuklai nevyksta net per kalėdas
QUOTE(Pelene @ 2007 11 15, 00:27)
Mamos, o siemet ar darysime remtinu seimu vaikuciams kaledines dovaneles? Jei darysime, tai gal jau pats laikas pradet galvot? Nes ne uz kalnu Kaledos, Naujieji Metai.
Organizuoti be abejo galima, tik tada siūlykit šeimas į sąrašą, nes daugelio buvusių remtinų šeimų kaip ir nieks neberemia, tik sekam kaip jiems sekasi. Daugiau pagalbos sulaukė šeimos su šiais metais gimusiais vaikais.
Naujosios vilnios mama, Asta, dvynių mama Svetlana - tikrai nebėra remtinos, į sąrašus jų netraukite