QUOTE(nastiucha @ 2007 08 25, 02:49)
Labukas..
Patekau i beviltiska padeti..Gyvenau drauges bute, nes ji Anglijoje, su 3 metuku dukryte ir 2 men suneliu..As juos auginu viena.. Pries kelias dienas pasirode drauges mama ir paaiskino, kad cia jos butas ir kad skubiai issikraustyciau..Nepadejo jokie prasymai, kad duotu bent kiek laiko susirasti, kur gyventi... Issiveziau daiktus i garaza, ten ir miegame kol kas, o jame net elektros nera..As nesioju kontaktinius lesius, akys jautrios, prasidejo kazkoks uzdegimas, reikia vaistu, o pinigu tam neturiu...Beveik visus pinigelius, kiek turejau, teko atiduoti mokesciams, sauskelniu turime vos kelioms dienoms, maisto irgi nedaug, cia nera net arbatos kur issivirt, maziuka pati maitinu, nezinau, ka daryti..Labai prasau padekite..Gal atsirastu kur prisiglausti bent jau laikinai...Niekad nebuciau pagalvojus, kad taip gyvenime gali nutikti..Niekad gyvenime nieko neprasiau, visada stengiausi issiversti pati, bet si karta per daug sunkioj padety atsiduriau...Aisku, gyvent rasciau kur, bet tam reikia pinigeliu..Buciau labai dekinga uz bet kokia pagalba...Mano telefono numeris 867479007 ir man geriau skambinti arba rasyti sms, nes prie interneto priejimo neturiu.Vienai nakciai pavyko prisiglaust pas drauge...aciu is anksto....LINA
Ar bandei kreiptis i Carita ? Kauno kartu namus jie priimtu yra vietu , paprasciausiai ten nuvaziuoji ir tiek .
Is kurios vietos jus rasote
nes interneta garaze nakti vargei ar rasi
Kontaktinius lesius nesioja turintis nemazai pajamu , galima ir be ju apseit ( sory tokia realybe akiniai pigiau arba laikinai be nieko )
Toks dar klausimelis kodel tu sakai kad iskraustys kad suzinojei pries kelias dienas o skelbimai internete buvo pries beveik men ?
SKUBIAI!!!!!!Ieskau issinuomoti kambari,pas vienisa moteriske, kuri, man dirbant, galetu priziureti mergyte 3 metuku ir 2 menesiu amziaus berniuka.. Del kainos susitarsime..
--------------------------------------------------------------------------------
Kreiptis: Kaunas, 867479007, nastiucha@gmail.com
Paskelbta: 2007.08.03, 16.23
Skaitė : 12 kartus
Profilyje 5 vaikai yra du , kas likusieji 3 ?