Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(*Rita* @ 2007 08 24, 15:46)
Koks jis advokatas, jeigu dviejų žodžių suregzt negali? Jis tvarko visus reikalus, jis ten bosas, o kai prie katedros turėjom susitikt dėl įsakymo, tai visą valandą slapstėsi, o galiausiai atsiuntė žmoną doh.gif Lochas jis, ne advokatas.
VDI purtyt reikia, kad dirbtų savo darbą, o ne š... maltų. Kitaip Astai iš šitos nesamonės neišbirst
Papildyta:

Azazella, kokių turi pasiūlymų?

As AsJai viska i meila isdestysiu, cia nenoriu g.gif
Atsakyti
Labukas..
Patekau i beviltiska padeti..Gyvenau drauges bute, nes ji Anglijoje, su 3 metuku dukryte ir 2 men suneliu..As juos auginu viena.. Pries kelias dienas pasirode drauges mama ir paaiskino, kad cia jos butas ir kad skubiai issikraustyciau..Nepadejo jokie prasymai, kad duotu bent kiek laiko susirasti, kur gyventi... Issiveziau daiktus i garaza, ten ir miegame kol kas, o jame net elektros nera..As nesioju kontaktinius lesius, akys jautrios, prasidejo kazkoks uzdegimas, reikia vaistu, o pinigu tam neturiu...Beveik visus pinigelius, kiek turejau, teko atiduoti mokesciams, sauskelniu turime vos kelioms dienoms, maisto irgi nedaug, cia nera net arbatos kur issivirt, maziuka pati maitinu, nezinau, ka daryti..Labai prasau padekite..Gal atsirastu kur prisiglausti bent jau laikinai...Niekad nebuciau pagalvojus, kad taip gyvenime gali nutikti..Niekad gyvenime nieko neprasiau, visada stengiausi issiversti pati, bet si karta per daug sunkioj padety atsiduriau...Aisku, gyvent rasciau kur, bet tam reikia pinigeliu..Buciau labai dekinga uz bet kokia pagalba...Mano telefono numeris 867479007 ir man geriau skambinti arba rasyti sms, nes prie interneto priejimo neturiu.Vienai nakciai pavyko prisiglaust pas drauge...aciu is anksto....LINA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nastiucha: 25 rugpjūčio 2007 - 04:51
QUOTE(nastiucha @ 2007 08 25, 02:49)
Labukas..
Patekau i beviltiska padeti..Gyvenau drauges bute, nes ji Anglijoje, su 3 metuku dukryte ir 2 men suneliu..As juos auginu viena.. Pries kelias dienas pasirode drauges mama ir paaiskino, kad cia jos butas ir kad skubiai issikraustyciau..Nepadejo jokie prasymai, kad duotu bent kiek laiko susirasti, kur gyventi... Issiveziau daiktus i garaza, ten ir miegame kol kas, o jame net elektros nera..As nesioju kontaktinius lesius, akys jautrios, prasidejo kazkoks uzdegimas, reikia vaistu, o pinigu tam neturiu...Beveik visus pinigelius, kiek turejau, teko atiduoti mokesciams, sauskelniu turime vos kelioms dienoms, maisto irgi nedaug, cia nera net arbatos kur issivirt, maziuka pati maitinu, nezinau, ka daryti..Labai prasau padekite..Gal atsirastu kur prisiglausti bent jau laikinai...Niekad nebuciau pagalvojus, kad taip gyvenime gali nutikti..Niekad gyvenime nieko neprasiau, visada stengiausi issiversti pati, bet si karta per daug sunkioj padety atsiduriau...Aisku, gyvent rasciau kur, bet tam reikia pinigeliu..Buciau labai dekinga uz bet kokia pagalba...Mano telefono numeris 867479007 ir man geriau skambinti arba rasyti sms, nes prie interneto priejimo neturiu.Vienai nakciai pavyko prisiglaust pas drauge...aciu is anksto....LINA

Ar bandei kreiptis i Carita ? Kauno kartu namus jie priimtu yra vietu , paprasciausiai ten nuvaziuoji ir tiek .
Is kurios vietos jus rasote blink.gif nes interneta garaze nakti vargei ar rasi blink.gif
Kontaktinius lesius nesioja turintis nemazai pajamu , galima ir be ju apseit ( sory tokia realybe akiniai pigiau arba laikinai be nieko )
Toks dar klausimelis kodel tu sakai kad iskraustys kad suzinojei pries kelias dienas o skelbimai internete buvo pries beveik men ?
SKUBIAI!!!!!!Ieskau issinuomoti kambari,pas vienisa moteriske, kuri, man dirbant, galetu priziureti mergyte 3 metuku ir 2 menesiu amziaus berniuka.. Del kainos susitarsime..

--------------------------------------------------------------------------------
Kreiptis: Kaunas, 867479007, nastiucha@gmail.com
Paskelbta: 2007.08.03, 16.23
Skaitė : 12 kartus
Profilyje 5 vaikai yra du , kas likusieji 3 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 25 rugpjūčio 2007 - 06:31
Viskas aišku su Nastiucha

Norėčiau paprašyti mamų, mėgstančių karštakošiškai pulti į pagalbą, neišsiaiškinus tikrosios situacijos. Neskubėkit, antraip pasikartos Eglės35 ir kitų panašių personažų istorijos

--

Manęs nėra iki 08.31. Tik telefonu
Atsakyti
nukopijuoju is atskiros temos Kertele sielai skyrelyje 4u.gif
gal zinot, kam praverstu 4u.gif

QUOTE(vyšniux @ 2007 08 24, 15:18)
Labas merginos,
Rasau sia temele gal ir nelabai vietoj,bet..cia susirenka daug jautriu,nuosirdziu mamu,tad gal kartu,bendrom jegom,galesim padeti.
Situacija tokia;
Suvalkijos lygumose,vienkiemyje gyvena jauna,vienisa mama su trimis vaikuciais wub.gif .Gyvenimas taip jai susikloste,kad del finansiniu sunkumu ir vyro ligos,turi leistis kelionen pas savo artimuosius i Dublina,taciau yra vienas didelis sunkumas.Nera kam palikti sodyba su visu,ten esanciu turtu.
Moteris bande kreiptis i visus vietos laikrascius su skebimais,pas seniuna ir t.t Taciau,zmones,kurie susidomi,sako,yra visi stikliuko megejai.Po metu-dveju grizus ji savo namelio,tokiems nuomininkam palikus ir pamatu nerastu verysad.gif.
Kreipės ta mamyte i mane,nes jau nebeturi is ko prasyti pagalbos,tad vis dar nenuleidziu ranku,bandau kaip imanydama testi paieskas.
Kreipiuos su pagalbos prasymu i Jus,gal pazistate gera,rimta seima arba vieniska moteriske,kuri neturi nuosavu namuciu ir noretu issikelti metams ar dvejiems gyventi i sodyba.
Busiu dekinga uz bet tokia informacija notworthy.gif
Aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 08 25, 07:11)

--------------------------------------------------------------------------------
Kreiptis:    Kaunas,  867479007,  nastiucha@gmail.com
Paskelbta:  2007.08.03, 16.23
Skaitė :  12 kartus
Profilyje 5 vaikai yra du , kas likusieji 3 ?

renax, is pradziu ir man tie vaikai uzhkliuvo, bet paskutiniame sakinyje yra paaihskinimas kad ji rasho is drauges kompiuterio, matyt ir jos nika vartoja. reiktu arba tai Nastiuchai a.z. rashyti ir klausti kas per drauge, arba tiesiogiai skambinti paciai LINAI, ji telefona nurode.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 08 25, 14:15)
renax, is pradziu ir man tie vaikai uzhkliuvo, bet paskutiniame sakinyje yra paaihskinimas kad ji rasho is drauges kompiuterio, matyt ir jos nika vartoja. reiktu arba tai Nastiuchai a.z. rashyti ir klausti kas per drauge, arba tiesiogiai skambinti paciai LINAI, ji telefona nurode.

Nu nemanau,kad jos nika naudoja,nes paskutiniu vaikuciu amzius atitinka jos rasyta ax.gif Atsiprasau ,kad kisuosi,bet gaila kaip kai kurios jusu gerumu naudojasi blush2.gif
Atsakyti
Šioje temoje yra daug gerų žmonių thumbup.gif

Aš atrinkau savo vaikų rūbelių, gal kas nors iš iniciatorių gali pas mane atvažiuoti ir paimti ax.gif Gal yra vaikučių, kuriems reikalingi rūbeliai wub.gif
Atsakyti
Mamytes del rankdarbiu akcijos , gal reiktu surinkt kazkiek pinigeliu ir nupirkt priemoniu kuriu truksta , nes karoliuku turime , kazkiek vilnutes , bet uzsegimuku , kabliuku ir panasiai tai truksta ? Kaip manote ?
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 08 27, 10:58)
Mamytes del rankdarbiu akcijos , gal reiktu surinkt kazkiek pinigeliu ir nupirkt priemoniu kuriu truksta , nes karoliuku turime , kazkiek vilnutes , bet uzsegimuku , kabliuku ir panasiai tai truksta ? Kaip manote ?

galim ir surinkt 4u.gif , parasykit saskaitele i kuria pinigus permesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 08 24, 10:06)
Kur atrodė jau pabaiga, bet dabar atrodo istorija karojasi iš naujo, darbdavys blogai parašė įsakymą, Sodra nepirima,  darbdavys perrašyti atsisako, varinėja tik Astą  visur ir maitina pažadais, tas pats ir Darbo inepkcija, tokia nuomonė susidaro, kad ji su darbdaviu susitarusi arba dirbti tingi.

Parašykit man į až jei reikalai neišsispręstų, pabandysiu paieškot vieno pažįstamo dirbančio VDI, gal jis reikalus pajudins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2007 08 27, 18:53)
Parašykit man į až jei reikalai neišsispręstų, pabandysiu paieškot vieno pažįstamo dirbančio VDI, gal jis reikalus pajudins 4u.gif

Na vakar paciai teko patirti situacijos absurdiskuma...
Darbo inspektorius dievagojosi, kad isakymas, sodrosj, as paemiau Asta su lelium , ir kaip ir tikejomes nieko sodroj neradom...

nieko kito neliko, kaip vaziuot tiesiai pas darbdavi...
kadangi pati teisininke, tai tokios situacijos pazistamos...bet tokio elgesio tikrai nesitikejau...as buvau pasiusta, o Astai, pasikvietus ja viena, neva parodyti isakymo, buvo grasinta...

taigi nieko neliko, kaip man pasiskambint labai gerai pazistamai i darbo inspekcija ir sprest ta situacija biski aukstesniu lygiu...

Dabar situacija tokia, kad pats darbdavys skambino Astai is sodros ir lyg isakymas jau ten yra...
taigi jis turi paskutini sansa pasitaisyt, kitaip imsimes jau teisiniu priemoniu...

taigi vaziuojam su Asta, gal gi viskas baigsis smile.gif
Atsakyti