Jau dabar supratau, kad pas Astą nebespėsiu Sorry, mergaitės, gal kitą kartą Linkėjimai Astai ir Deividukui
Net papasakoti sunku, kaip apsidžiaugė Asta gimtadienio dovana. Buvo net ir džiaugsmo ašarų Didžiausias ir širdingiausias AČIŪ mamytėms:
Meeglee'i
Plunksnei
Franei
Red40
Linukei
+333+
Azazellai
Gege'i
Pelenei
AsJa'i
Renax
Putlutei
Bagdoncikui
ir
Eglei (berods Eirea)
Be Jūsų mielosios, neįvyktų šis mažas bet labai mielas stebuklas
Meeglee'i
Plunksnei
Franei
Red40
Linukei
+333+
Azazellai
Gege'i
Pelenei
AsJa'i
Renax
Putlutei
Bagdoncikui
ir
Eglei (berods Eirea)
Be Jūsų mielosios, neįvyktų šis mažas bet labai mielas stebuklas
Tai pat didelis dėkui *Ritai* ir jos vyrui už dovanos Astai nupirkimą ir atvežimą, už visą organizaciją.
o kaip tortas ir pats pasisedejimas?
QUOTE(Frane @ 2007 08 11, 14:20)
o kaip tortas ir pats pasisedejimas?
net du tortai buvo Šauniai pasisėsėjom, paplepėjom, viskas buvo labai šaunu
kada galesim pamatyti nuotraukytes?
SVEIKOS MAMYTĖS ŠAUNUOLYTĖS PASKAIČIAU JŪSŲ ŽINUTES IR ESU SUJAUDINTA JŪSŲ NUOŠIRDUMO IR GERUMO LABAI NORĖČIAU PRISIDĖTI PRIE JŪSŲ...
QUOTE(Putlutė @ 2007 08 12, 19:01)
kada galesim pamatyti nuotraukytes?
dar neišėmiau iš fotiko - pažadu rytoj
QUOTE(gertrudos mama @ 2007 08 12, 20:07)
LABAI NORĖČIAU PRISIDĖTI PRIE JŪSŲ...
smagu
Nežinot, gal kuriai iš mūsų šeimų sąrašo šito reikėtų?
QUOTE(Augutė @ 2007 08 13, 09:27)
Mielosios,
padovanosiu veikiančią dėvėtą skalbimo mašiną ARDO. Man tarnavo 11 metų, bet mūsų šeima padidėjo, pirkome tą, kuri skalbia didesnį kiekį skalbinių. Bet tikrai veikia ir manau veiks sėkmingai ir ilgai dar. Mes - Vilniuje.
padovanosiu veikiančią dėvėtą skalbimo mašiną ARDO. Man tarnavo 11 metų, bet mūsų šeima padidėjo, pirkome tą, kuri skalbia didesnį kiekį skalbinių. Bet tikrai veikia ir manau veiks sėkmingai ir ilgai dar. Mes - Vilniuje.
laukiame nuotraukyciu tikiuosi TV tarnaus ilgai
Nenoriu viešai kelti nuotraukų, tad visos, kurios norit jų gauti - praneškit el.pašto adresus (AsJa ir Renax turiu)