Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Pelene, prasitrink savo AŽ dėžutę, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 08 08, 21:40)
Paderinkim šiokį tokį organizacinį planą. Astos pasveikinti eina ir tam tikras pareigas turi šios mamos:
1. AsJa - sponsoriuoja Astos apsilankymą kirpykloje
2. Renax - atneša tortą ir dalį vienkartinių indų
3. Putlutė - atneša gėlių puokštę
4. Bagdoncikas - šampūnus dovanoja
5. *Rita* - atneša dovaną, Pelenės padovanotą karuselę Deiviukui ir dalį vienk.indų
6.

Pildom sąrašiuką, kas dar eina pasveikinti Astos. Tai labai svarbu padaryti kuo greičiau, nes reikia paderinti pasisėdėjimo vietą ir torto dydį. Taip pat, gal kuri mamytė pasponsoriuotų tirpios kavos 3 viename?
Jeigu ką ne taip parašiau, prašau papildyti/pataisyti. Ačiū

Laba laba laba...Stai as ir sugrizau is kaimeliuko ir prisijungiu prie visu mamyciu Astos gimtadieniukui! Prie sampuniuku dar ir kremuku biggrin.gif
Kuom dar galiu padeti? Ar jau kas pasirase kavytei?? Jei taip, tai nepamaciau, jei ne - as galiu nupirkti.
Ko dar reiketu clap.gif
Papildyta:
Tiesa, šiek tiek liūdnokų naujienų:
Varėnoje mirė jauna mama ir paliko savo vyrą su....nei daug, nei mažai....septyniais - 7 - vaikiukais...Vyriausias 16, jauniausias - 1,5metukų...
Kolkas nieko tiksliai nežinau, net negaliu pasakyti ar vyriausia mergaitė, ar berniukas ir t.t. Bet esmė lieka ta pati - moterį pasiglemžė klastinga krūties vėžio forma..Užgeso...
Manau, kad gal reikėtų užvesti naują temą..Gal kas galės pagelbėti...Aš pasiaiškinsiu daugiau, paklausinėsiu, pasistengsiu aplankyti vienišą tėtį..
Tačiau pagrindinis dalykas yra tame, kad aš tiesiog nesugebėsiu kūruoti šio reikaliuko nes neužilgo išvykstu iš Lietuvos keturiems mėnesiams...
Mamos, ar pasiruošusios padėti???

Papildyta:
Tiesa, o kelintą valandą mes renkamės? Gal ir vėl nepamačiau...
Nors jau, kad AsJa paims kavikės perskaičiau blush2.gif
Mergaitės, o gal aš kokių vaisių nupirkčiau g.gif
Ir dar klausimukas - o kur mes visos ten sutilpsime????
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 08 09, 13:04)
Laba laba laba...Stai as ir sugrizau is kaimeliuko ir prisijungiu prie visu mamyciu Astos gimtadieniukui! Prie sampuniuku dar ir kremuku biggrin.gif
Kuom dar galiu padeti? Ar jau kas pasirase kavytei?? Jei taip, tai nepamaciau, jei ne - as galiu nupirkti.
Ko dar reiketu clap.gif
Tiesa, o kelintą valandą mes renkamės? Gal ir vėl nepamačiau...
Nors jau, kad AsJa paims kavikės perskaičiau blush2.gif
Mergaitės, o gal aš kokių vaisių nupirkčiau g.gif
Ir dar klausimukas - o kur mes visos ten sutilpsime????

Sveika, sveika.
Kavytės atnešiu. renkamės 18 val. Šiaip tai ten carite yra toks nemažas kambarys (gal kokių 15 -20 kavadratų), ten toks poilsio vadinasi, ten mamos televizorių žiūri (be lyg tais nei vienas televizorius nerodo unsure.gif ) tai mes galvojame tą kambarį "laikinai okupuoti".
Atsakyti
arba, jeigu bus geras oras, bandysim kieme pasidaryti šventę
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 08 09, 21:37)
arba, jeigu bus geras oras, bandysim kieme pasidaryti šventę

Galim ir kieme, ryt žada +30 C karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Ei, mamos, negi niekam neidomu ir niekas neprisijungia Varenos daugiavaikiui tetukui pagelbeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 08 09, 22:27)
Ei, mamos, negi niekam neidomu ir niekas neprisijungia Varenos daugiavaikiui tetukui pagelbeti g.gif

o ka reikia? galiu padeti? bigsmile.gif
Atsakyti

Mielai jungčiausi, tik pasakyk, kuo galiu padėti blush2.gif nors turiu mašiną ir vairuoju, bet turiu ir 2 vaikiukus, iš kurių vienas mažutėlis, taip kad kažkur važiuoti man jau extreemas doh.gif Parašyk, kaip galėčiau padėt ir mielai prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti

Reikia daugiau info apie Varenos seimyna, kaip gyvena, ko labiausiai-pirmutiniausiai truksta, koks tetis. vaikai mokykliniai, reikes kanc.prekiu, rubu, maisto produktu zinoma. Malkos?
Atsakyti
Pirma, būtų žymiai racionaliau organizuojama parama, jeigu atsirastų mamytė, dažniau būnanti Varėnos rajone. Dabar po vieną ten neprilakstysim tikrai (bent jau aš tai negalėčiau).
Bagdoncikai, kada tu išvažiuoji? Gal iki to laiko tu ir kuruok tą reikala, o po to jau žiūrėsim. Sunkiausia visada būna pradžia (kol nėra išsiaiškinta situacija, sugalvotas paramos planas, aiškus tikslas...)

Antra, Bagdoncikai, papasakok plyz: kaip tu atradai šitą tėtį, kokia ten situacija, kada žadi apsilankyti ten, ko konkrečiai reikia (iš tavo posto kol kas aišku, kad labiausiai ten reikia mamos, bet... juk negalime to suteikti), ar tėvas dirba, ar yra kas nors ten bendro su alkoholiu. Ir, žinok, dar kokį 50 klausimų galiu užduot. Reikia daugiau aiškumo apie situaciją ir problemą
Atsakyti
Aš mielai prisijungčiau prie pagalbos Varėnos šeimynai, aš irgi turiu klausimėlių, ko tai šeimai trūksta, kaip jie ten gyvena ir pan. Bet manau, gal kai vakare susibėgsim, rasim kokią minutę ir bendrai visos aptarsime.
Atsakyti
4u.gif Super! As viska detaliau issiaiskinsiu ir parasysiu.
O su mamom siandien, tos, kurios eis pas Asta, kazkiek apsitarsime 4u.gif
Atsakyti