Sveiki,
Sveikinu Asta su gimtadieniu. esu isvykusi iki pirmadienio. nuo manes
QUOTE(irina @ 2007 08 07, 23:20)
Ačiū Irina Būtinai perduosiu Astai.
QUOTE(*Rita* @ 2007 08 06, 13:17)
ne, sodrai jau skambinau.
Jeigu nebus kitos išeities - kreipsimės į Darbo inspekciją
Jeigu nebus kitos išeities - kreipsimės į Darbo inspekciją
mane irgi darbdavys nenorejo isleisti atostogoms menesiui pries dekretini cia man buvo, su pilvuku buvau labai sunkaia vaiksciojau, bet man priklause 5 savajtes dar, nes retai eidavau i atostogas, tai paprasiau nors 4 kad duotu, tai ne uzsispyre, ir dar pridure kad esu nescia ir nesu jam tik vien (rusiskai "ubytki"), nezinau kaip lietuviskai.... tai keipiausi i darbo inspekcija, jie viska greit sureguliavo ir mane menesiui isleido.... i atostogas.... poto dekretinis ir taip negrizau ten dirbti fuf....
QUOTE(AG@TA @ 2007 08 08, 07:43)
mane irgi darbdavys nenorejo isleisti atostogoms
ir ką?
sveikos, nu as manau, kad darbdavys privalo isleisti atostogu iki vaikui sueis tarkim 3 metai, tik nzn ar galima iskart rasyti 3m, ar reikia pradziai rasyti iki 1m.
Labutis mamytes
gal zinote kokia mamyte ar seip, kam reiktu vezimelio universalaus-DOVANOJU. Melynos spalvos,nugarele triju padeciu, rankena persikelia,su liulka (tiesa pastaraja esu paskolinusi iki spalio men.,jei reiks atiduosiu ir ja), apsauga nuo lietaus.
Galit pasiziureti cia:
VEZIMAS
rasykit i AZ.
gal zinote kokia mamyte ar seip, kam reiktu vezimelio universalaus-DOVANOJU. Melynos spalvos,nugarele triju padeciu, rankena persikelia,su liulka (tiesa pastaraja esu paskolinusi iki spalio men.,jei reiks atiduosiu ir ja), apsauga nuo lietaus.
Galit pasiziureti cia:
VEZIMAS
rasykit i AZ.
QUOTE(pupyte_ @ 2007 08 08, 13:29)
sveikos, nu as manau, kad darbdavys privalo isleisti atostogu iki vaikui sueis tarkim 3 metai, tik nzn ar galima iskart rasyti 3m, ar reikia pradziai rasyti iki 1m.
viskas kol kas sutvarkyta
Paderinkim šiokį tokį organizacinį planą. Astos pasveikinti eina ir tam tikras pareigas turi šios mamos:
1. AsJa - sponsoriuoja Astos apsilankymą kirpykloje
2. Renax - atneša tortą ir dalį vienkartinių indų
3. Putlutė - atneša gėlių puokštę
4. Bagdoncikas - šampūnus dovanoja
5. *Rita* - atneša dovaną, Pelenės padovanotą karuselę Deiviukui ir dalį vienk.indų
6.
Pildom sąrašiuką, kas dar eina pasveikinti Astos. Tai labai svarbu padaryti kuo greičiau, nes reikia paderinti pasisėdėjimo vietą ir torto dydį. Taip pat, gal kuri mamytė pasponsoriuotų tirpios kavos 3 viename?
Jeigu ką ne taip parašiau, prašau papildyti/pataisyti. Ačiū
5. *Rita* - atneša dovaną, Pelenės padovanotą karuselę Deiviukui ir dalį vienk.indų
6.
Pildom sąrašiuką, kas dar eina pasveikinti Astos. Tai labai svarbu padaryti kuo greičiau, nes reikia paderinti pasisėdėjimo vietą ir torto dydį. Taip pat, gal kuri mamytė pasponsoriuotų tirpios kavos 3 viename?
QUOTE(*Rita* @ 2007 08 08, 21:40)
Jeigu ką atnešiu 3 in 1. Šiandien aplankiau Astą, Deividą išmaudžiau Asta tik pažiūrėjo. Aplankiau ir kitas mamas.
QUOTE(*Rita* @ 2007 08 08, 21:40)
Paderinkim šiokį tokį organizacinį planą. Astos pasveikinti eina ir tam tikras pareigas turi šios mamos:
6.
6.
Mergaitės, nežinau, ar spėsiu prisijungti, todėl bijau kokiš nors pareigų prisiimti, kad nenuvilčiau mes jau antra savaitė vaikštom su Špoku į masažus vakare 18.30. Penktadienį paskutinis kartas. Nenoriu praleisti Bijau, kad šįkart greičiausiai neišeis arba prisijungčiau vėliau Gal galėtų kuri nors dalyvaujanti mamytė man savo mobilš į až įmesti. Jei spėčiau prisijungt - atvažiuočiau. Tik, aišku, prieš tai pasiskambinčiau, kad susižinoti, kur kas ir kaip
QUOTE(Plunksnė @ 2007 08 08, 23:00)
Gal galėtų kuri nors dalyvaujanti mamytė man savo mobilš į až įmesti
tuoj gausi