Įkraunama...
Įkraunama...

Sukrėsto kūdikio sindromas

niekur nesu apie tai girdejusi,bet irgi skaiciau,reiketu apsviesti busimas jaunas mamas apie toki dalyka blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
siaubas koks baisus straipsnis... uoj kaip issigandau blink.gif nes maziukiuka mes su vyru esam keleta kartu swelniai papurte.. taip patabaluojam kojytemis y soniukus... atrodydavo kad leliukui patinka... o gal atwirksciai jam baisu budavo... bet swarbiausia augam sweiki:)))) fuijs.... net ir kursus tiek zindymo tiek gimdymo lankem.. bet niekas apie tai ne puses zodzio nepasake doh.gif
Atsakyti
geras straipsnis. Baisu. Perskaičiau prieš einant miegot , tai dar ilgai galvojau, ar mes nepurtom , nemėtom, per stipriai nesupam. Dažniausiai tėvelis nori pamėtyti vaikuti, bet man baisu , tai prašau nemėtyti. Reikės šia informacija pasidalinti su šalia esančiais, kad nenuskriaustų nei mano , nei savo leliukų.
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 14, 14:21)
niekur nesu apie  tai girdejusi,bet irgi skaiciau,reiketu apsviesti busimas jaunas mamas apie toki dalyka blink.gif  thumbup.gif

"Senų" mamų irgi nepamirškit apšviest mirksiukas.gif

Paskaičiau visą temą ir nesuprantu, ko čia taip visos sujudo ir prisigasdino doh.gif Ar reikia dabar naktim nemiegot, jei pasupot kūdikį intensyviau ar už kojyčių patempėt? Toks įspūdis, kad čia rinktųsi vien asocialės, nuolat purtančios savo vaikus. Atvėskit biggrin.gif
Atsakyti
nu tikrai aplaidumas, kad kursuose tokiu dalyku nepasako doh.gif eini specialiai kad apsisviest, ir vis tiek negauni svabios info unsure.gif
Atsakyti
Musu labai nerami budavo,tai tik stipriai supuojama aprimdavo doh.gif verysad.gif
nors galvyti,zinoma,visada prilaikydavom,bet.... unsure.gif
Atsakyti
Naujagimis vezamas masina autokedutej musu superinemis duobetomis gatvemis ne itin aukstos klases automobiliu. Purtymas buna kaip reikiant... O ka daryti? Ant ranku veztis nesaugu juk... O jei dar i uzmisti kazkur reikia vaziuoti, pvz zvirkeliu.
As pati ne karto taip intensyviai matyt nesu supusi vaiko kaip buna auto kedutej...
Atsakyti
Siaubas, net nezinojau kad taip gali traumuoti savo vaika net nenoredamas to. Musu dukrytei lb patinka kai ja tevelis paskraidina ir pameto, cia pats linksmiausias zaidimas, o dar ji lb megsta kristi i lovyte priklota visokiu minkstu pagalviu ir kaldryciu. Pati atsistoja ir jau kaip puola i tas kaldras stacia galva visa krykstaudama... Ir kokiu tik triuku akrobatiniu ji ten neisdarineja ryte pabudusi. Stojasi, krenta..... Tikrai smarkiai ji ten purtosi, o as nezinojau kad tai gali buti taip pavojinga.. Tikrai didelis aciu uz sia tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniukas86 @ 2009 10 04, 14:37)
Siaubas, net nezinojau kad taip gali traumuoti savo vaika net nenoredamas to. Musu dukrytei lb patinka kai ja tevelis paskraidina ir pameto, cia pats linksmiausias zaidimas, o dar ji lb megsta kristi i lovyte priklota visokiu minkstu pagalviu ir kaldryciu. Pati atsistoja ir jau kaip puola i tas kaldras stacia galva visa krykstaudama... Ir kokiu tik triuku akrobatiniu ji ten neisdarineja ryte pabudusi. Stojasi, krenta..... Tikrai smarkiai ji ten purtosi, o as nezinojau kad tai gali buti taip pavojinga.. Tikrai didelis aciu uz sia tema  4u.gif

del kritimo i kaldras, ga tai nera labai pavojinga, nes ten gi minksta gera amortizacija gaunasi... nepergyvenk taip , manoji ir gi su didziausu dziaugsmu krenta ant pagaves .
Va staigus purtymas tai taip manau tai baisus dalykas mazam vaikaui, metymas aukstyn ir pan.
Atsakyti
As buvau apie sita dalyka girdejus, dar ir mama perspejo, kad stipriai nesupti, MB megsta mazaja pasupti, paskraidint, bet as neleidziu, nes bijau =) O beto, mazoji 6men 28 dienu man sia sav nuo lovos nukrito..eina sau kaip man sirdi del to skauda.. sad.gif cray.gif
Atsakyti
vau blink.gif pirma karta girdziu, idomu g.gif O mano maze kai buna nerami, tai ja kartais tik nuramint galima vezimelyje labai supant, kai ji ten juda ziauriai. Nebelinguosiu schmoll.gif
Atsakyti
esu ne viena straipsni apie si sindroma perskaiciusi, todel saviskio neleidziu nei linkot i virsu staigiai, nei supuot stipriai schmoll.gif
Atsakyti