Sveikutes
Na ir prisiskaiciau as cia....siaubas.O dar didesnis siaubas,kad as svaji mazyli taip pat esu stipriau rekianti ant ranku pasupus ir zaisdama uz kojyciu patraukus i save ant lovos ,o jam patinka,juokias:oh Na,lyg ir nieko jame nepakito,aktyvus visad buvo,verkia,bet iki siol atrodo,kad su priezastimi,nevemia ir nieko pan.nedaro Ir akytes normalios.Cia taip ir infarkta galima gauti.Pilnai sutinku,kad sita informacija turi butu suteikiama po gimdymo iskart ar net dar nestumo metu,ypac ta dalis,kur sakoma apie netycini/nezinojimo isprovokuojama elgesi su kudikiu,nes tikrai kai jau rekia,tai ir pasupi stipriau ir vezime pakratai ir beziadziant visokiu triuku prigalvoji,kurie nekalti atrodo,opasirodo...
Oje, maniskei kartais kai uzeina faze "viskas blogai" tai kitaip neuzmigdau, kaip tik smarkiai supant - galima sakyti purtant Tai taip iseitu kad is dvieju blogybiu mazesne butu tiesiog palikt issirekti
Bijau ka sakyti,bet man atrodo,kad viska ,ka mes darome galima daryti,tik reikia daryti su protu.As siandien va vel nesusilaikiau,zaisdama maziuka patraukiau uz kojyciu i save ir juokiasi jis,patinka jam.Zinoma netampau ten kazkaip stipriai ar staigiai labai,be to kitas reikalas,juk uz tu kojjyci nuo gymimo tampomas tam,ir kakliukas lankstomas,kad pampersa pakeist,tai...Vyras vakar po maudyniu sueme ji uz rankyciu ir kojyciu,atsargiai pakele ir taip pasupo,krykstauja mazylis,dizugiasi,po maudyniu to tik ir laukia,o as vyra bart pradejau.Paziutrejo i mane,pakraipe galva ir sako,kad juk turbut ne akla esu,matau,kad vaika ne stvere ,o graziai,atsargiai pakeles pasupe ?I ora mes jo nemetome,bet taip tiesio opapa darydama iskeliam ir vel nuleidziam,gal kiek staigiau,bet neatrodo,kad per staigiai.Aplamai man viena gydytoja yra pasakiusi,kad nustebtume suzinoje kokie kudikiai yra stiprus ir atsparus.Galu gale kaip kitaip paaiskinti,kad tokios mazytes trapios butybes isgyvena ir pasveiksta nuo psichu tevu musimo nos keliu savaiciu budami...Nezinau,kaip ir sakiau,bijau ka sakyti,kad neduok Dieve neprisikalbeti Zaidziam kaip zaide,tik gal dabar pries kekviena veiksma geriau pagalvoju ka ir kaip daryti,gal automatiskai viskas vyksta atsargiau,su didesniu demesiu.
Man dar iskilo klausimas del tu sukraujavusiu akiuciu...Kaip jos turi atrodyti?Musu maziukui matosi kelios raudonos gislytes ant obuoliuku,bet ir mes suauge turim tokiu,o kai ramus geriau issimiegojes,tai ju beveik kaip ir nera...
Man dar iskilo klausimas del tu sukraujavusiu akiuciu...Kaip jos turi atrodyti?Musu maziukui matosi kelios raudonos gislytes ant obuoliuku,bet ir mes suauge turim tokiu,o kai ramus geriau issimiegojes,tai ju beveik kaip ir nera...
oi kaip baisu nu wat man apie tokius dalykus,kai iseidinejau is ligonines niekas nesake,ir as del to labai pysktu
mano vyras maziuka vis i virsu pameto,o jam taip patinka net nezinojau,kad gali buti toks atvejis,dabar musu mazyliui 8 men. Labai tikiuosi,kad jam nebus jokiu pasekmiu,ir daugiau tokio metymo tikrai nebus,net vyrui liepiau paskaityti pradzia kas parasyta...zodziu dabar labai bijau
mano vyras maziuka vis i virsu pameto,o jam taip patinka net nezinojau,kad gali buti toks atvejis,dabar musu mazyliui 8 men. Labai tikiuosi,kad jam nebus jokiu pasekmiu,ir daugiau tokio metymo tikrai nebus,net vyrui liepiau paskaityti pradzia kas parasyta...zodziu dabar labai bijau
O gal kas esat bande kudikiu dinamine manksta? Juk ten irgi toookie pratimukai yra kad net plaukai pasisiausia. Bet ir nieko, sako kad tai yra sveika ir kudikiams labai patinka
na mano nuomone tokia kad viska su tuo vaikuku galima daryt tik negalima sueme uz pazastu purtyti kaip pasele manau nei vienas is tevu to nedaro specialiai o tas metimas i virsu tai gi jus nemetat ji o po to gaudot ir metat ant lovos? jus gi svelniai pametat nepaleisdami is ranku tiesiog lyg pakeldami cia nieko blogo be to manau jai vaikui skaudetu ar dar ka tai nesijuoktu gi jis be to dar viena situacija zinau kai mamyte savo vaika uzkuteno negyvai bet tai atsitiko netycia aisku jis juokesi o po to kai mamyte velaiu aiskino pradejo ne tai kad kvatot bet isteriskai jai tuo metu pasirode kad jam linksma ir toliau kuteno ir pagalvokit koks jai buvo sokas kai galvoji kad jam darai gerai o iseina kad jis nuo to juoko neistvere ir numire bet tai nereiske kad dabar negalima vaiku kutenti tiesiog namau jai jus viska darot is meiles nepersistengdami tai nieko vaikams ir neatsitiks
QUOTE(Brigitte @ 2009 01 04, 20:17)
Oje, maniskei kartais kai uzeina faze "viskas blogai" tai kitaip neuzmigdau, kaip tik smarkiai supant - galima sakyti purtant Tai taip iseitu kad is dvieju blogybiu mazesne butu tiesiog palikt issirekti
Na va, turiu pasakyti esu dekinga sios temos autorei Nenoredama rizikuot supurtyt vaiko, palikau "issirekt". O ji po kokiu 10 min. eme ir uzmigo Nuo tada (tfu tfu tfu kad kas nepasikeistu) migdyti pasidare labai paprasta - paguldai i lovele ir viskas O supant, nesiojant, liuliuojant migdydavau ilgiau nei valanda Kaip suprantu ugtelejus ir pradejus daugiau bendrauti ji visas mano pastangas migdyt eme priimti kaip kvetima zaist. O kadangi budavo pavargus ir zaisti nenoredavo, tai ir rekdavo visa gerkle Sita tema isgelbejo mane nuo nugaros skausmo
QUOTE(Brigitte @ 2009 02 12, 12:43)
Na va, turiu pasakyti esu dekinga sios temos autorei Nenoredama rizikuot supurtyt vaiko, palikau "issirekt". O ji po kokiu 10 min. eme ir uzmigo Nuo tada (tfu tfu tfu kad kas nepasikeistu) migdyti pasidare labai paprasta - paguldai i lovele ir viskas O supant, nesiojant, liuliuojant migdydavau ilgiau nei valanda Kaip suprantu ugtelejus ir pradejus daugiau bendrauti ji visas mano pastangas migdyt eme priimti kaip kvetima zaist. O kadangi budavo pavargus ir zaisti nenoredavo, tai ir rekdavo visa gerkle Sita tema isgelbejo mane nuo nugaros skausmo
Mes irgi leidziame mazajai parekt. aisku, ne valanda, bet koki 10-15 min. leidziam paniurzget... tokiu budu mokosi pati uzmigt
Siaubas kazkoks... kodel apie tai garsiai nekalbama??
Su vyresniaja dukra dariau dinamine manksta su instruktore.Man patinka tokie dalykai tik su protu viskas turi buti ir mergaitei irgi patiko ir nieko blogo neatsitiko.O apie sukresto kudikio sindroma girdejau ir anksciau...
QUOTE(nematomas @ 2009 03 17, 14:58)
su savo zmona lankeme motinystes ir tevystes kursus,bet apie tai nebuvo uzsiminta nei ten,nei gimdymo namuose...
ir as nebuvau girdejusi