Bijau ka sakyti,bet man atrodo,kad viska ,ka mes darome galima daryti,tik reikia daryti su protu.As siandien va vel nesusilaikiau,zaisdama maziuka patraukiau uz kojyciu i save ir juokiasi jis,patinka jam.Zinoma netampau ten kazkaip stipriai ar staigiai labai,be to kitas reikalas,juk uz tu kojjyci nuo gymimo tampomas tam,ir kakliukas lankstomas,kad pampersa pakeist,tai...Vyras vakar po maudyniu sueme ji uz rankyciu ir kojyciu,atsargiai pakele ir taip pasupo,krykstauja mazylis,dizugiasi,po maudyniu to tik ir laukia,o as vyra bart pradejau.Paziutrejo i mane,pakraipe galva ir sako,kad juk turbut ne akla esu,matau,kad vaika ne stvere ,o graziai,atsargiai pakeles pasupe

?I ora mes jo nemetome,bet taip tiesio opapa darydama iskeliam ir vel nuleidziam,gal kiek staigiau,bet neatrodo,kad per staigiai.Aplamai man viena gydytoja yra pasakiusi,kad nustebtume suzinoje kokie kudikiai yra stiprus ir atsparus.Galu gale kaip kitaip paaiskinti,kad tokios mazytes trapios butybes isgyvena ir pasveiksta nuo psichu tevu musimo nos keliu savaiciu budami...Nezinau,kaip ir sakiau,bijau ka sakyti,kad neduok Dieve neprisikalbeti

Zaidziam kaip zaide,tik gal dabar pries kekviena veiksma geriau pagalvoju ka ir kaip daryti,gal automatiskai viskas vyksta atsargiau,su didesniu demesiu.
Man dar iskilo klausimas del tu sukraujavusiu akiuciu...Kaip jos turi atrodyti?Musu maziukui matosi kelios raudonos gislytes ant obuoliuku,bet ir mes suauge turim tokiu,o kai ramus geriau issimiegojes,tai ju beveik kaip ir nera...