Įkraunama...
Įkraunama...

Sukrėsto kūdikio sindromas

QUOTE(vilija 29 @ 2008 01 27, 18:13)
ka daryti,jei 7 men vaikutis iskrito is lovos ant nugarytes?Elgiasi kol kas normaliai kaip ir pries tai.Patarkite prasau.Bijau nezinau ka daryti.Is anksto aciu. bijau.gif

Glausti myluoti ir tiek wub.gif . Paskui stebėti, ar nesielgia keistai, nevemia, nemieguistas per daug. Mūsiškis pirmą kartą nuo lovos nusivertė 8 mėn. (maitinau, gulėjo lovos krašto pusėje ir abu užsnūdome) verysad.gif O paskui dar 2 kartus buvo nuropojęs verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 27 sausio 2008 - 17:32
QUOTE(pupa-oga @ 2007 07 24, 14:20)
sveikos mamytes,
...

nu as dar suprantu kaip mamytes nesusivaldziusios ir supykusios uzdrozia vaikui per subinyte ax.gif bet ir tai ne is visu jegu.. blush2.gif

bet kaip galima kudiky purtyt , kratyt ar dar nezinau kaip elgtis blink.gif blink.gif
nu mano neima....
siaubas istiesu kad tokiu atveju buna.. unsure.gif
Atsakyti
baisus dalykas, tas supurtymo sindromas sad.gif
mano maziukas irgi nusiverte nuo lovos, bet gana minkstai ir kolkas, aciu Dievui, jokiu pokyciu nematau...
Atsakyti
stai kaip reikia viska zinoti... mirksiukas.gif
reikes labai buti atsargiems,,,
O nervus ne ant vaiku lieti reikia! tikiuosi tokiu mamu kuo maziau bus..
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif

po toki straipsnio ir paziureto video ilgai dar ramybes neturesiu verysad.gif

Mano mazylei jau beveik pusantru metu.Augo labai aktyvi,ropojo nuo kokiu 5 men ar anksciau, prisilaikydama vaiksciojo nuo kokiu 6-7 men, o begiojo nuo 11-12 menesio. Ir 100 kartu griuvus, susimusus, buvus su melynem ir tt, nes neimanoma suziuret, ropoja ropoja , galvos nenulaiko ir vis bum-bum i zeme. Veliau su lakstymais savo - bega atsitrenkia griuva, kiek kartu nuo lovos, kedes, laiptu nusiritus nesuskaiciuociau. dabar visos galvojat , kad as ziauri, bloga, bet visa tai vyksta per sekundes, nespeji atsisukt, taigi su nesyne nevaiksciosiu lauke ir namie, reikia vaikui ir judet.

Kai buvo visai mazyte pirmus menesius budavo vakariniai koncertai - manau, kad dauguma mamu ta zino.uzmigdydavau tik ant ranku gan stipriai supuodama, beveik kaip ir kratydama. jei iseidavau i lauka, tai vaziuodavau vezimeliu kur kelias nelygesnis, per visokius grumstus-tik taip lelia uzsisupdavo ir uzmigdavo.

Del skraidymo irgi paskraidydavo. ateina kokie sveciai ir meto, o lelia issisiepus iki ausu. Del to metymo tai as zinojau, ir lyg tarpkitko, mamom, kurios jau savo vaikus uzauginusios pasakydavau, kad nera labai gerai metyti vaika. atsakyma gaudavau ta, kad visus mus mete ir nieko neatsitiko.

nu vienu zodziu liudna man ir pagalvot, kas gali buti po tokio mano vaiko auginimo.

kolkas viskas 'normos ribose' gal netgi geriau.
Tik turbut labai dziaugtis dar nera kuo, viso to pasekmes isryskes iki triju metu g.gif

Atsakyti
pirma karta skaiciau tokius dalykus apie sukretimus... baisu pasidare ypatingai paziurejus filmukus verysad.gif

as savosios jokiu budu nekratau, nepurtau, tik kai nervas neislaiko balsa galiu pakelti...nu viena karta smarkiau pakraciau vezimuka, bet tik sekundes reikalas...aisku po to pati zliumbiau verysad.gif nu suvokiu kad tas paklratymas nebuvo stiprus, juk galvyte nesitranke, bet vistiek patapo baigu po tokiu straipsniu... jau vien todel kad taip pirma karta vezimuka smarkiau pakraciau...

o jei butu kazkas negerai, pozymiai isryskeja is karto jau kita diena, po savaites ar po kazkiek metu??? blin baisoka jau... nerandu sau ramybes... nors tikrai smarkiai nekraciau bet vistiek neramu kazkaip - juk mazylei linkiu tik gero..
Atsakyti
jau per sekancia para butumet pastebeje, kad kazkas ne taip - mieguistumas, nevalgymas ir tt.
Atsakyti
QUOTE(kawasaki @ 2008 05 12, 18:06)
jau per sekancia para butumet pastebeje, kad kazkas ne taip - mieguistumas, nevalgymas ir tt.

nu viskas lyg ir taip pat kaip visada - juokiasi, kalbasi su zaislais kaip iprastai (ne per daugiausia, bet ji visada nesidomi per daug jais), suvalgo visa maisto porcija kaip visada ir tik pabandyk neduoti laiku biggrin.gif o as rimtai kaip dudrna stebiu ja dbr visa diena... kazkokia paranoja taip galima isivaryti... sakes as pastoviai del jos pergyvenu, gal per daug? cia buvo itarimas kad ji negirdi, nes neatsisuko i skambanciu barskucius ir mano balsa...savaite verkiau verysad.gif bijodama pasekmiu... nuvaziavom i kauno klinikas - viskas ok thumbup.gif dbr vel - padariau kazka ko niekada nedarau ir zinau kad taip negalima - vel sikalioju i kelnes... MYLIU as ja be protiskai.... nemaniau niekada kad taip galima pergyventi del vaiku...
Atsakyti
Rikutis,aciu uz info 4u.gif
As kategoriskai nesutinku su jokio pobudzio fizinem bausmem vaikui, o sia info paskaicius baisu net pagalvoti,kad tevai gali visam gyvenimui suluosinti savo atzalas jas purtydami. Brrrrrrr......
Atsakyti
soske.gif cray.gif cray.gif Tikrai kaip liūdna pažiūrėjus vaizdelius ir perskaičius straipsnį.
Aš kai jau labai nervai nelaiko, geriau jau parėksiu, išbėgsiu kitan kambarin, didėlesnei ir beržinės košės įkrečiu, kai ožiai kamuoja blush2.gif Bet purtyt, o dar tokius mažulyčius, na ne..
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurada @ 2008 07 03, 23:35)
soske.gif  cray.gif  cray.gif Tikrai kaip liūdna pažiūrėjus vaizdelius ir perskaičius straipsnį.
Aš kai jau labai nervai nelaiko, geriau jau parėksiu, išbėgsiu kitan kambarin, didėlesnei ir beržinės košės įkrečiu, kai ožiai kamuoja blush2.gif Bet purtyt, o dar tokius mažulyčius, na ne..

o kai paaugs, ji taip savo jaunesnei sesei ? rolleyes.gif
Atsakyti