po toki straipsnio ir paziureto video ilgai dar ramybes neturesiu
Mano mazylei jau beveik pusantru metu.Augo labai aktyvi,ropojo nuo kokiu 5 men ar anksciau, prisilaikydama vaiksciojo nuo kokiu 6-7 men, o begiojo nuo 11-12 menesio. Ir 100 kartu griuvus, susimusus, buvus su melynem ir tt, nes neimanoma suziuret, ropoja ropoja , galvos nenulaiko ir vis bum-bum i zeme. Veliau su lakstymais savo - bega atsitrenkia griuva, kiek kartu nuo lovos, kedes, laiptu nusiritus nesuskaiciuociau. dabar visos galvojat , kad as ziauri, bloga, bet visa tai vyksta per sekundes, nespeji atsisukt, taigi su nesyne nevaiksciosiu lauke ir namie, reikia vaikui ir judet.
Kai buvo visai mazyte pirmus menesius budavo vakariniai koncertai - manau, kad dauguma mamu ta zino.uzmigdydavau tik ant ranku gan stipriai supuodama, beveik kaip ir kratydama. jei iseidavau i lauka, tai vaziuodavau vezimeliu kur kelias nelygesnis, per visokius grumstus-tik taip lelia uzsisupdavo ir uzmigdavo.
Del skraidymo irgi paskraidydavo. ateina kokie sveciai ir meto, o lelia issisiepus iki ausu. Del to metymo tai as zinojau, ir lyg tarpkitko, mamom, kurios jau savo vaikus uzauginusios pasakydavau, kad nera labai gerai metyti vaika. atsakyma gaudavau ta, kad visus mus mete ir nieko neatsitiko.
nu vienu zodziu liudna man ir pagalvot, kas gali buti po tokio mano vaiko auginimo.
kolkas viskas 'normos ribose' gal netgi geriau.
Tik turbut labai dziaugtis dar nera kuo, viso to pasekmes isryskes iki triju metu