Įkraunama...
Įkraunama...

Sukrėsto kūdikio sindromas

tiesa pasakius pirmakart toki dalyka isgirdau blink.gif O pakilotai but ir mano mazei patinka.Dabar jau net baisu pasidare.
Atsakyti
taigi mamkos, baikit, pasiskaitykit idemiau, kazkaip man atrodo kad nelabai esme straipsnio supratot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 27, 11:02)
taigi mamkos, baikit, pasiskaitykit idemiau, kazkaip man atrodo kad nelabai esme straipsnio supratot  doh.gif

suprast tai supratau.Tik lengvam soke buvau blink.gif ax.gif
Atsakyti
ir as patyriau lengva soka, mes kartais irgi pametom ypac vyras nes labai musu mazei patinka taip skaniai kvatoja bet jau mums 11 men. tvirtai galva laikosi tvirtai stovim ireit bandom... o tema siulyciau kelti i tema as nescia kadangi butent ten besilaukiancios mamytes snekuciuojasi ir kol neturi vaikelio mazai lenda i temas kurios joms neaktualios.. bigsmile.gif tikiuosi visas pasieks sis straipsnis nervuotas ir nenervuotas mamytes nes kartais tikrai gal nezinodamos galime pakenkti savo pupuliams
Linkiu kad niekada taip neatsitiktu nei vienam mazuliui
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 08 04, 09:41)
ir as patyriau lengva soka, mes kartais irgi pametom ypac vyras nes labai musu mazei patinka taip skaniai kvatoja bet jau mums 11 men. tvirtai galva laikosi tvirtai stovim ireit bandom... o tema siulyciau kelti i tema as nescia kadangi butent ten besilaukiancios mamytes snekuciuojasi ir kol neturi vaikelio mazai lenda i temas kurios joms neaktualios.. bigsmile.gif  tikiuosi visas pasieks sis straipsnis nervuotas ir nenervuotas mamytes nes kartais tikrai gal nezinodamos galime pakenkti savo pupuliams
Linkiu kad niekada taip neatsitiktu nei vienam mazuliui

ti kad as perkelinet temu nemoku blush2.gif
Atsakyti
o siaube blink.gif na ir susinervinau mano mazylei labai patinka kai ja visaip niurkai tampai metai tikiuosi jai viskas ok net negerapasidare g.gif
Atsakyti
siaubas savo vyresnele mes daznai metydavom ir ganetinai aukstai jai labai patikdavo kas dabar man pasakys ar nepakenkem mes jos tolimesniam vystymuisi kol kas pfu pfu pfu viskas gerai, kiti dalykai paaiskes kai prades eiti i mokykla
Atsakyti
esu girdejus, kad kudikeliu negalima, nei purtyti, nei metyti. Taciau kai jos niekaip neina nuraminti ir ji nori buti tik ant ranku (priprato but ant ranku, kai ligoninej gulejom), tai susinervinu is nevilties, kad niekaip jos negaliu nuraminti, o vaikscioti su ja pavargst, tai islieju savo nervus kumsciais i pagalve smile.gif gal tai is salies ir juokingai atrodo, taciau ir issilieji, ir lialiukas nenukencia smile.gif
labai myliu savo lelyte, nes nestumas buvo sunkus, labai jau laukiama ji pas mus buvo. ir tu mamu nesuprantu kurios lialiukus purto, tai juk mazi stebukleliai, jie be priezasties nerekia. Geriau i pagalve issiliekit, tikrai palengveja mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimus dukrai, prieš išvažiuojant namo privalėjau peržiūrėti filmą apie sukrėsto kūdikio sindromą. Filmas baisus, jame šnekėjo tėveliai, kurie prarado vaikelius dėl to, kad pakratė sad.gif Parodė kas vyksta galvytėje kai vaikas kratomas. Verkiau visą filmą. Peržiūrėjus turėjau pasirašyti dokumentą, tik po to leido pasiimti kudikį namo. Tokia tvarka ir labai džiaugiuosi, kad pamačiau.
Jei jaučiuosi "ant ribos", paliekiu dukriuką lovytėje, pati nueinu ir pasėdžiu viena užsidarius, padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 08 27, 03:54)
Gimus dukrai, prieš išvažiuojant namo privalėjau peržiūrėti filmą apie sukrėsto kūdikio sindromą. Filmas baisus, jame šnekėjo tėveliai, kurie prarado vaikelius dėl to, kad pakratė sad.gif Parodė kas vyksta galvytėje kai vaikas kratomas. Verkiau visą filmą. Peržiūrėjus turėjau pasirašyti dokumentą, tik po to leido pasiimti kudikį namo. Tokia tvarka ir labai džiaugiuosi, kad pamačiau.
Jei jaučiuosi "ant ribos", paliekiu dukriuką lovytėje, pati nueinu ir pasėdžiu viena užsidarius, padeda  thumbup.gif

o Lietuvoj net neperspeja, nors turetu, ka jau cia kalbet apie filmus...
Atsakyti
Butent, kad turetu dar nescias ispet. Kai su pirmagimiu buvau nescia tai buvo kazkokie kursai kelias valandas. Bet kad apie si sindroma nei zodzio nepaminejo g.gif Neissivystimo lygis, jokios svarbios informacijos. Apie si sindroma suzinojau kai pirmagimiui gal du men buvo, perskaiciau zurnale. Budavo ir man toks jausmas uzeidavo kad tuoj nesusivaldysiu ir trenksiu kai nuramint vaiko negaledavau. Gelbejo kaimyne. Begdavau su vaiku pas ja o ji tik paimdavo ir tuo metu as pati nusiramindavau pamacius kaip vaikas nustemba kad ne mama salia. Paskui jau ir pati pykcio priepuoliu begdavau i laiptine porai min. palikusi maziuka viena dainuot. O kai gime antras vaikas tai maziuka uzmigdydavom tik vezimuke. Ir pastovei su vyru bardavausi kai tas (matomai irgi pykcio priepoliui uzejus) vezimuka staigiai stumdavo pirmyn, per daug staigei sustodavo ir atgal... O jis teisindavosi kad motina jo broli net kratydavo vezimuke tai tik taip uzmigdavo. Manau kad ir taip kratant galima sukratyt mazyli. O viena syki pas mane buvo kaimynes mergaite 10m ir zaide su vyresneliu (dar jam tik 8men buvo), o as virtuvej valgyt dariau. Ir kai isgirdau bum ir aaa tai supratau kad nukrito nuo lovos. Aciu Dievui nieko nenutiko, bijojau kad smegenu sukretimo nebutu. Labai nustebau kai drauge pasakojo kad jos vaikas labai daznai krenta nuo lovos, teisindavosi kad kilimas yra ir kad vaikai visada minkstai nukrenta. blink.gif Taip kad saugot vaikus visada reikia, jie juk tokie bejegiai
Atsakyti
SIAUBAS... Pirma karta apie tai girdziu. O sitiek zurnalu nescia budama perskaiciau ir kursus lankiau. Ne poliklinikinius, o apmokamus. Ir gimdymo namuose ne zodzio. As be zodziu... O maniski tik taip ir pavykdavo uzmigdyti - greitai supant lovyteje pirmyn atgal... O ir paskraidyti mes megstame. Na, bet ir masaziste musu taip ji skraidindavo. Koks siaubas butu savo vaikuciui pakenkti... Niekam to nelinkiu!
Atsakyti