Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija

QUOTE(Katastrofa @ 2011 04 14, 12:19)
labai abstrakčiai kalbat  unsure.gif  (arba aš kažko nesuprantu)
šalis yra virš jūros lygio. kuo aukščiau - tuo šalčiau. nenorit sušalt - važiuokit anksčiau nei spalio mėnesį smile.gif
kultūrą bei gyvenimo būdą pamatysit vos išlipę iš lėktuvo. maisto irgi bet kur galėsit paragaut. per 10 dienų visos šalies neišnarstysit, bet pamatyt galima

O ten ne jūs sakėt, kad vidutinę temperatūrą galima bet kurioj interneto svetainėj sužinoti? Tai va - sako, kad 15 Celsijaus. Vadinasi nesušalsiu, tiesa?
Vos išlipęs iš lėktuvo tikriausiai pamatysiu autobusą, kuris nuveš iki oro uosto, paskui - pasieniečius ir muitininkus, po to - naivių turistų pinigų ištroškusius taksistus. Visi šitie vaizdeliai nemanau, kad atspindi tipišką Gruzijos kultūrą bei gyvenimo būdą, o ir oro uosto restorane kažin ar tradicinio maisto galėsiu paragauti.
Bet tiek jau to, pradedam nukrypti nuo temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niccolo: 14 balandžio 2011 - 20:37
QUOTE(Niccolo @ 2011 04 14, 20:35)
O ten ne jūs sakėt, kad vidutinę temperatūrą galima bet kurioj interneto svetainėj sužinoti? Tai va - sako, kad 15 Celsijaus. Vadinasi nesušalsiu, tiesa?
Vos išlipęs iš lėktuvo tikriausiai pamatysiu autobusą, kuris nuveš iki oro uosto, paskui - pasieniečius ir muitininkus, po to - naivių turistų pinigų ištroškusius taksistus. Visi šitie vaizdeliai nemanau, kad atspindi tipišką Gruzijos kultūrą bei gyvenimo būdą, o ir oro uosto restorane kažin ar tradicinio maisto galėsiu paragauti.
Bet tiek jau to, pradedam nukrypti nuo temos.

na, jei jums prie 15C nešalta, tada nesušalsit, tik nesitikėkit 15C kalnuose. ten ir sniego gali būti.
dar pamiršot paminėt kitus turistus ir oro uosto wc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niccolo @ 2011 04 13, 23:05)
Aš irgi spalį galvoju. Na, paskaičiau, sakykim, kad vidutinė mėnesio temperatūra yra 15 Celsijaus, bet kaip turistų labiausiai lankomose vietose, įdomu?
Ir dar - ar įmanoma per 7-10 dienų kažką pamatyti?

spalis pats tas laikas keliauti,man atrodo.ypac jei pirma spalio puse.per karscius sunku vazinetis.svarbiausia,kad nelytu.
per 10 d tikrai daug galesite pamatyt. bet tai priklauso daug nuo ko- nuo istvermes,nuo noro pasivoliot lovoj rytais,nuo to,kaip ruosiates keliauti. jei imsit vairuotoja ar nuomuosit masina - daugiau pamatysit,su vietiniu transportu maziau.as jau tris menesius suku galva,kaip per 14d spet pamatyt viska ,ko noriu. o kuo labiau galvoju ir ieskau info,tuo daugiau norimu vietu atsiranda smile.gif
Atsakyti
Per 10 dienų norint nemažai pamatyti, teks suktis kaip bitutėms. Reikia turėti omeny, kad keliaujant automobiliu, daug kur rasit tikrai prastos kokybės kelius, kur vidutinis greitis gali siekti max 30 km/h. Keliaujant traukiniu, greitis ypač sumažės.
Atsakyti
noreciau nuvykti... drauge buvo tai sake gruzinai labai svetingi - visada kviecia i svecius, nori pamaitinti biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Planuojame beveik visą rugpjūtį keliauti po Gruziją. Grubus planas toks: atskrydus pora nakvynių Tbilisyje, po to bandyti nuomotis auto ir 4 dienoms po Kochetijos regioną, toliau keletą dienų viduio Gruzija (boržomi ir t.t.), tada Svanetija, galiausiai pajūris keletą dienų. Vykstame keturiese.
Gal keliavusieji galite ką nors parekomenduoti?
Gal turite kontaktų pigiai nakvynei Tbilisyje ?

Dėkui
Atsakyti
QUOTE(melija @ 2011 05 23, 18:16)
noreciau nuvykti... drauge buvo tai sake gruzinai labai svetingi - visada kviecia i svecius, nori pamaitinti  biggrin.gif

oj kokie svetingi biggrin.gif nekarta ten buvau pas gimines, tai ir kelis kilus ten pririnkau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ką ir aš įsirašau į gretas. Nusipirkau bilietus rugsėjo vidury lėksim dviem savaitėm, tai dabar maršrutą dėliojamės. Kas esat buvę kiek maždaug ten pinigėlių išsileidžia? Ar tai yra brangi šalis?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2011 07 06, 15:15)
Na ką ir aš įsirašau į gretas. Nusipirkau bilietus rugsėjo vidury lėksim dviem savaitėm, tai dabar maršrutą dėliojamės. Kas esat buvę kiek maždaug ten pinigėlių išsileidžia? Ar tai yra brangi šalis?

norisi kuo pigiau,bet kaip neskaiciuoju,vistiek be 2500lt nesigauna (dviem zmonems,2 sav)..skaiciuoju nakvynes vidutiniskai po 70-80lari dviem su pusryciais ir vakarene(iki 120lt). Pietus kazka lengvai - skaiciuoju kazkur 15lari dviem (apie 22 lt).. 50 lari iejimo bilietai,apie 80lt. Na ir transportas..paskaiciavau kazkur tai 300lari marshrutkes su traukiniu,tai yra 450lt,na ir taxui kai kur- apie 200lari,tai yra 300lt. tai va ir gaunasi: 2700lt..na cia toki maximuma sau paskaiciavau,tikiuosi maziau isleisim smile.gif
Atsakyti
Laba diena!
Mes ir skrendam i Gruzija rugpjucio 17d thumbup.gif bilietai po 650lt, is Kijevo ax.gif
Mes busim Tbilisyje tik 3d, noriu kuo ilgiau pabut prie juros, as pasyviu atostogu megeja blush2.gif
Tik va man giminaite Ureki (miestelis netoli Batumi, salia Turkijos) surado kambari dviem po 70 $, be maisto doh.gif man pasirode tai velniskai brangu, bet jinai itikineja, kad rugpjuti dydziausios kainos, geriausia vaziuot ten rugseji.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

aš irgi jau turiu bilietus rugsėjo 25 d. būsim dešimt dienų Gruzijoje. Esu linkusi būti pačiame Tbilisyje ir aplink jį, bet draugai norėtu pakeliauti po šalį. Kaip manot ar dešimt dienų ne per mažas laiko tarpas, kad keliauti po Gruziją. ? Kažkaip nesinori daug laiko praleisti mašinoje kelyje....
Beje gal turite kontaktų pas ką būtų galima išsinuomoti butą Tbilisyje?
O kaip dėl mašinos nuomos? ar bandėte kas?
Atsakyti
Naudinga info besiruošiantiems į Gruziją:
http://www.konferenc...ncijos.turizmas
Atsakyti