Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija

sveikos,
kita savaite vaziuoju i Gruzija, norejau pasiklausti apie viesbuciu kainas, ar galima issinuomoti masina? ir siaip kokios kainos kavinese, parduotuvese?
Atsakyti
Jei kam įdomu,įkelsiu pora nuotraukėlių iš šios pasakų šalies;
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Papildyta:

Labai myliu šią šalį :wub:reto grožio gamta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidoras: 22 spalio 2009 - 10:45
tas "namukis",kaip tu sakai,yra Kazbegio papėdėje.
Dar labai daug kur nesu buvusi,daug ko nemačiau,bet tikrai dar viską pamatysiu būtinai ir tuo be proto džiaugiuosi.Kur bevažiuosi,ten akys raibsta nuo grožio ax.gif
ta bažnytėlė statyta 5 amžiuje,joje tokia beprotiškai gera aura,kad įėjus -nebesinori išeiti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidoras: 22 spalio 2009 - 18:43
QUOTE(pomidoras @ 2009 10 22, 19:40)
tas "namukis",kaip tu sakai,yra Kazbegio papėdėje.
Dar labai daug kur nesu buvusi,daug ko nemačiau,bet tikrai dar viską pamatysiu būtinai ir tuo be proto džiaugiuosi.Kur bevažiuosi,ten akys raibsta nuo grožio ax.gif
ta bažnytėlė statyta 5 amžiuje,joje tokia beprotiškai gera aura,kad įėjus -nebesinori išeiti wub.gif

Kuri bažnytėlė? ta, kuri kaip maža lesyklėlė ant uolos? nes kita, kuri kazbeko papėdėje, tai statyta apie XIV-XV a.
žali vandenys, kaip suprantu, Inguri upė pakeliui į Svanetiją?

Jezau, kaip ilgiuosi šitos šalies...

Pomidorai, papasakok daugiau - kur buvai, ką matei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2009 10 22, 21:06)
Kuri bažnytėlė? ta, kuri kaip maža lesyklėlė ant uolos? nes kita, kuri kazbeko papėdėje, tai statyta apie XIV-XV a.
žali vandenys, kaip suprantu, Inguri upė pakeliui į Svanetiją?

Jezau, kaip ilgiuosi šitos šalies...

Pomidorai, papasakok daugiau - kur buvai, ką matei  ax.gif

Ačiū ,kad pataisei,tik vėliau pastebėjau,kad ne tą fotkę pakomentavau.
Žinok daug jau kur buvau ir daug mačiau,o dar daugiau liko.Gruzijoje jau buvau 7 kartus ir kiekvieną kartą žliumbiu ,kai reikia išvažiuoti verysad.gif
Visą praėjusią vasarą ten praleidau,todė teko tikrai daug ką pamatyti ax.gif
Atsakyti
kur aš mačiau šias nuotraukas........ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Išties puiki šalis.....planuoju ir aš dar sugrįžti tenai 2011 metais....... biggrin.gif
Atsakyti
Jau turim bilietus rugpjuciui i sia sali smile.gif dviem savaitem vyksim.dabar renkuosi informacija ir planuoju marsrutus ax.gif
GAl kas turi kontaktus,kur pigiai Tbilisi apsistot?kolkas pigiausiai 15 usd vienam su pusryciais,noretusi dar pigiau rast blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natelė: 16 sausio 2011 - 18:00
QUOTE(Natelė @ 2011 01 16, 17:58)
Jau turim bilietus rugpjuciui i sia sali smile.gif dviem savaitem vyksim.dabar renkuosi informacija ir planuoju marsrutus ax.gif
GAl kas turi kontaktus,kur pigiai Tbilisi apsistot?kolkas pigiausiai 15 usd  vienam su pusryciais,noretusi dar pigiau rast blush2.gif

mes buvo apsistoję "home stay" pas vieną pagyvenusią mokytoja ne per toliausiai nuo Tbilisio centro. interjeras neįspūdingas, bet lova ir dušas buvo. maitonomės gatvėse arba kavinėse. mokėjom po 7 USD, jei gerai pamenu
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2011 01 17, 17:34)
mes buvo apsistoję "home stay" pas vieną pagyvenusią mokytoja ne per toliausiai nuo Tbilisio centro. interjeras neįspūdingas, bet lova ir dušas buvo. maitonomės gatvėse arba kavinėse. mokėjom po 7 USD, jei gerai pamenu

o kaip jus ja radote?vietoj ar is anksto taretes?
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2011 01 17, 21:56)
o kaip jus ja radote?vietoj ar is anksto taretes?

Gruzijos kelionių gidas (pvz, Lonely Planet) pilnas hotel'ių, hostel'ių, home stay adresų. iš anksto nesitarėm, nes vienintelis susitarimo būdas su ta ponia būtų skambutis ir aš kazkaip patingėjau 4u.gif . oro uoste pasigavom taxi ir nuvežė kur reikia
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2011 01 16, 17:58)
GAl kas turi kontaktus,kur pigiai Tbilisi apsistot?kolkas pigiausiai 15 usd  vienam su pusryciais,noretusi dar pigiau rast blush2.gif

O kiek mokėjote už bilietus. Aš ir gi planuoju rugpjūčiui. Tik nežinau ar jau pirkti ar dar per anksti. Gal kainos dar kiek pakris?
Atsakyti
QUOTE(Tirli pirli @ 2011 02 07, 17:19)
O kiek mokėjote už bilietus. Aš ir gi planuoju rugpjūčiui. Tik nežinau ar jau pirkti ar dar per anksti. Gal kainos dar kiek pakris?

sieip pigiausia butu su airbalticu is vilniaus i tbilisi per ryga.buvo akciju,dabar jau prangiau. na ir per airbaltic reikia ta bagazo mokesti moket. mes skrysim su ukrainieciu linijom per Kieva.gavosi po 820lt. rugsejui ir iki birzelio vidurio ,kai pirkom,buvo daug pigiau,bet mums netinka.galejau rinktis tik liepa ar rugpjuti unsure.gif
Atsakyti