QUOTE(Aiste_ @ 2014 04 28, 15:14)
tačiau baisoka kažkiek važiuoti nieko nerezervavus :-)
Mes vykome į Gruziją ABSOLIUČIAI NIEKO NEREZERVAVĘ Išlipome iš lektuvo ir...nežinia Ir tuo absoliučiai nesigailime...viskas kelionėje vyko sklandžiai ir nuosekliai. Improvizacija yra geriausas dalykas, nors prieš tai visas keliones planavomes nuo iki iki smulkiausių smulkmenų
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2014 04 28, 18:40)
Na daug matėm Kutaisį išnaršėm ir viską aplink jį - vienuolynus, katedras.
Bent jau mano 4 dienų maršrutas buvo Kutaisi - Khashuri - Borjomi - Athalsikhe - Tbilisi - Kutaisi Tad manau pamatėm daug. Vardzia jau minejau, Rabati pilis taip pat labai verta dėmesio. Tbilisis labai patiko kaip miestas, labai kontrastingas
Bent jau mano 4 dienų maršrutas buvo Kutaisi - Khashuri - Borjomi - Athalsikhe - Tbilisi - Kutaisi Tad manau pamatėm daug. Vardzia jau minejau, Rabati pilis taip pat labai verta dėmesio. Tbilisis labai patiko kaip miestas, labai kontrastingas
Mano nuomone, mažai laiko paviršutiniškai taip, bet vien Tbilisiui skirčiau bent jau 3 dienas Borjomi mes patys buvom vieną dieną ir galiu pasakyti per mažai ( taisysim padetį), Vardžiai viena diena minimum, plius šalia Vardžijos dar yra ir kitų urvų. O kur dar kitos pilys ir urvai Todėl pamatyti daug, nereiškia, pamatyti kokybiškai nes prabegom galima daug ką pamatyti
Papildyta:
QUOTE(repečkė @ 2014 04 26, 21:24)
Sveikos,
Rašiau kai kurioms iš Jūsų privačias žinutes su keliais klausimais, bet nesulaukiau atsakymų, tai įsidrąsinu klausti čia
Planuojame kelionę gegužės gale, birželio pradžioje. Iš Jūsų paskojimų supratau, kad laikas kaip ir nebus labai šaltas, bet gal galėtumėte plačiau papasakoti kokia situacija tokiu metu kalnuose. Norėtume pavaikštinėti po Svanetiją kelias dienas su palapine. Ar nesušalsime į ragą naktį tokiu metų laiku?
Rašiau kai kurioms iš Jūsų privačias žinutes su keliais klausimais, bet nesulaukiau atsakymų, tai įsidrąsinu klausti čia
Planuojame kelionę gegužės gale, birželio pradžioje. Iš Jūsų paskojimų supratau, kad laikas kaip ir nebus labai šaltas, bet gal galėtumėte plačiau papasakoti kokia situacija tokiu metu kalnuose. Norėtume pavaikštinėti po Svanetiją kelias dienas su palapine. Ar nesušalsime į ragą naktį tokiu metų laiku?
Kalnuose dienos metu šilta, bet naktimis atšąla, kaip reikiant...pasiruoškit dar tokiu metu ne tas laikas, kai šilta visada bus šalta ir reikės žieminių miegmaišių bent jau aš imčiau tokius