QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 04 25, 19:07)
Vat šito aš ir nenoriu
Kaip elgtis, kaip atsidėkot, kad neįskaudint. Išdidūs juk jie. O skoloj irgi nesinori likt, pragyvenimo lygis juk nėra labai didelis...
Paskaičiau. Žmogus pabuvo Gruzijoj 4 dienas (kolegės bloge paaiškėjo, kad tik savaitgalį) ir žino visus šalies ypatumus
Čia gali tik savo asmeninius įspūdžius aprašyt, o ne teigti kaip taisyklę
Tikra tiesa, pragyvenimo lygis nėra didelis. Kai buvome pas juos kaime, tai taip ir pasakė, kad įsižeis ir supyks, jei kažkuom prisidėsime
Maistą patys gamino, šašlykus kepė, vyno įvairiausio nešė visi giminės,tik po vakarojimo aš vistiek padėjau susitvarkyti stalą, nors primygtinai sakė, nieko netvarkyk aš pats, jūs mano svečiai.
Mes norėjome nupirkti, jam atsidėkojimui į mašiną masažinį kilimėlį ant vairuotojo kedės, bet sakė visi nepatogūs
poto supratome, kad taip bandė išsisukti nuo dovanos
Žodžiu tikrai geri ir nesavanaudžiai žmonės pasitaikė.
Dabar nuolat susiskambiname ir kai skambina mums mūsų gruzinas, vyras būdavo atmeta skambutį ir pats perskambina, ohoho kaip pyksta, sako, jei jau aš skambinu, tai tikrai noriu pats paskambinti
Na mes dabar jau supirkome pagrindą lauktuvių, pažistamiems gruzinams. Kažkada buvo užvesta tema ir Natelė berods klausė, ką pirkti lauktuvėms.
Pirkome marškinėlių su lietuviška atributika, rašiklių, žiebtuvėlių ( rūkantiems). Pirkau gražiai įpakuoto Džiugo sūrio, saldainių dėžučių, sveriamų saldainių ( vaikams ), stipresnių gėrimų vyrams. Dar vairuotojo žmonai pirksiu lietuviškos mūsų kosmetikos ( universalaus kremuko rankoms, veidui ), gražiai įpakuosiu, kaip dovanai. Dar sakiau lietuviškos dešrytės nupirksiu, lietuviškos duonos
Tokius rinkinukus su gėrimais ir užkandžiais padarysim
Papildyta:
QUOTE(Natelė @ 2014 04 25, 19:56)
JM, aciu labai !
bet plius minus, kiek jus siam zmogui bendrai uz viska sumokejote?jus virs 2 sav su juo keliavote, ane? idomu tiesiog kiek uz paslaugas, be islaidu kurui. nors mazdaug isivaizduoti ta suma
Mes su savo gruzinu viena diena vazinejomes, nuo 8 ryto iki 22vakaro, tai sumokejome jam 50 lari + kuro islaidas. Idomu, kiek jums gavosi, kai jus diena is dienos su gruzinu vazinejotes
Taip buvome virš 2 savaičių, beveik 3 savaites gavosi, nepilnos.
Natelė, na dabar nebepamenu, kiek konkrečiai pačiam vairuotojui sumokėjome
visi metai praėjo, pasimiršo
Realiai, tai jei neklystų, tai mes viso išlaidų turėjome berods 7000lt. ( bijau apsimeluoti ir suklysti
). Su lektuvo bilietais, kurie ne pigiai tada kainavo mums dviems
Pietaudavome ir vakarieniaudavome kavinėse,tikrai netaupydami
visur važinėjome su gruzinu, išskyrus Tbilisyje, kelias dienas ir prie jūros kelias dienas.Beto pirkomes iš foto technikos kelis dalykus, ko prireikė ar ką praradome
Jums jei neklystu visa kelionė kainavo virš 4000lt dviems savaitėms