aciu labai, vat del to ie ieskau patarimu, tikriausiai reik viska keist is naujo as irgi vakare pagalvojau kad gal per nuobodziai ir per daug Tbilisi bus na dar padeliosiu is naujo, pasidalinsiu )
QUOTE(KaZantipA @ 2013 01 28, 10:19)
aciu labai, vat del to ie ieskau patarimu, tikriausiai reik viska keist is naujo as irgi vakare pagalvojau kad gal per nuobodziai ir per daug Tbilisi bus na dar padeliosiu is naujo, pasidalinsiu )
Pritariu Natelei dėl visko. Mes buvom Tbilisį 2 dienas, ir jų jau buvo perdaug, o čia kiek matau 5. Savo plane Jūs Gruzijoje nepabūtumėt kalnuose, o Gruzija pirmiausia kalnai. Mes pernai atkartojom sutrumpintą Natelės maršrutą per 9 d,(nebuvom Vardzios srityje, ir Mestijos regione) pasinaudojom Jos patarimais, kontaktais, buvo super ., pigu, patogu. Natelės fotoreportažas Be to mus jau 4 ryto iš oro uosto jau paėmė vairuotojas ir išvažiavom į David Garėją, vietoj to kad būtume stypsoję oro uoste iki 6,30 val
QUOTE(herbas @ 2013 01 28, 11:08)
Pritariu Natelei dėl visko. Mes buvom Tbilisį 2 dienas, ir jų jau buvo perdaug, o čia kiek matau 5. Savo plane Jūs Gruzijoje nepabūtumėt kalnuose, o Gruzija pirmiausia kalnai. Mes pernai atkartojom sutrumpintą Natelės maršrutą per 9 d,(nebuvom Vardzios srityje, ir Mestijos regione) pasinaudojom Jos patarimais, kontaktais, buvo super ., pigu, patogu. Natelės fotoreportažas Be to mus jau 4 ryto iš oro uosto jau paėmė vairuotojas ir išvažiavom į David Garėją, vietoj to kad būtume stypsoję oro uoste iki 6,30 val
irgi su vadimu vaziavot is oro uosto?
QUOTE(Natelė @ 2013 01 28, 07:26)
Jusu planas, mano manymu, labai nuobodus. Per daug demesio Tbilisi miestui. Uztektu puses dienos, plius naktini dar pamatyt.
Nedrįsau taip pasisakyti bet man irgi taip pasirodė.
Mes Tbilisije irgi užsilaikysime keletą dienų,nes 25 dienos rytą atskrendame,o 26 dieną būtinai norime sudalyvauti Gruzijos Nepriklausomybės dienos šventėje Tbilisije.Taip jau derinome net atskridimą,kad tai dienai pakliūti.
Papildyta:
QUOTE(herbas @ 2013 01 28, 09:08)
Kaip suprantu Jūsų fotoreportažo apie Gruziją nėra Skaičiau tik apie Tailadą
QUOTE(JM @ 2013 01 28, 21:50)
Nedrįsau taip pasisakyti bet man irgi taip pasirodė.
Mes Tbilisije irgi užsilaikysime keletą dienų,nes 25 dienos rytą atskrendame,o 26 dieną būtinai norime sudalyvauti Gruzijos Nepriklausomybės dienos šventėje Tbilisije.Taip jau derinome net atskridimą,kad tai dienai pakliūti.
Papildyta:
Papildyta:
jus nesigedinkit o sakykit, as atvira kritikaj irpriimuja normaliai )) kazkodel arba as ieskot nemoku, arba dar nesusirgau keliones nuotaika bet man labai sunkiai sekasi planuot informacijos kazkaip truksta, bet orientuosiuos i Natalie pasakojima, na jau per iseigines turiu darbu
QUOTE(KaZantipA @ 2013 01 28, 20:40)
jus nesigedinkit o sakykit, as atvira kritikaj irpriimuja normaliai )) kazkodel arba as ieskot nemoku, arba dar nesusirgau keliones nuotaika bet man labai sunkiai sekasi planuot informacijos kazkaip truksta, bet orientuosiuos i Natalie pasakojima, na jau per iseigines turiu darbu
Panaršykite pagal norimas vietoves rusų,anglų,lietuvių kalbomis(įveskite pavadinimus ir išmes)...išties beeegales informacijos Kadangi pati tik planuojuosi,tai sunku man ką ir komentuoti realiai ar patarti.Jei realiai taigi čia ne kritika,tik požiūris iš savo pusės Svarbu dalintis infomacija,kas šioje temoje labai viskas pasyvu (ačiū Natelei,kuri kol kas vienintelė sukūrė fotoreportažą SM )
MB buvęs Gruzijoje ne kartą ir ne du ir ką susirandu,jau ten ir ten pabuvojęs ir matęs nu velnias,tai ko aš naršau bet vistiek ir pati noriu susirinkti info,na gal kažkuo ir aš nustebinsiu saviškį
O dėl kelionės planavimo,tai mane irgi prikalbėjo MB vykti į šią šalį nebuvo ji mano pirmumo sąrašuose bet pažiūrėjus keletą fotoreportažų supratau KODĖL man Gruzija patiktų štai dar vienas iš jų
http://www.banga.lt/.....-=(3493456955
Todėl ir rašiau,laiko daug ir sutikslintų detalių beegales,nes šalis didelė ir atsirinkti kas įdomiausia pamatyti kiekvienam individualiai labai skirtingai.
Bet mano patarimas,neimkit Jūs tų ekskursijų,organizuokites patys,pavažinėkite visuomeniniu transportu ir manau nebijokime nuomuotis auto ir pakeliauti patys.
Tiesa dar..kur skaičiau tai šalis,po kurią pakeliauti pigu..netiesa nes jei nori būti nepriklausomas ir pamatyti/pavažinėti pats (kas suteikia daugiau laisvės visomis prasmėmis) tai kelionė išbrangsta laaabai,laaabai smarkiai,nes auto nuoma tikrai brangi.Gruzija tai ta šalis,kur reikalingas geras džipas,o jų nuoma tikrai brangi
Ir nesiorientuokite į vieną fotoreportažą,o panaršykite,jų tikrai daug tada lengviau atsirinksite kas aktualiausia ir norimiausia pamatyti Jums
Ir aišku noriu padėkoti visiems kas dalinasi info,fotoreportažais....Natele AČIŪ
O rusų forumuose begales info,jie ten visą Gruziją skersai išilgai išvažinėję tiek savo auto,tiek nuomuotomis mašinomis,tad kažko naujo nebeatrasime,bet atraskime kas tinka mums
QUOTE(KaZantipA @ 2013 01 28, 22:40)
planuotis nesudetinga ir labai idomu, svarbu pradet as bent is pradziu i atskira faila nukopijuoju info apie visus objektus ,kurie daugiau maziau man butu idomus. Tada visa tai pazymiu,patikrinu zemelapyje. Jei kazkas labai toli, sunkiai pasiekiama, ta isbraukiu. Tada ieskau info apie kiekviena objekta - nuotraukos, atsiliepimai ir t.t. Kazka vel isbraukiu. Tada pradedu mastyt ,kaip cia deliotusi marshrutas. Is visu pusiu abzvelgiu - gal nuo tos puses, o gal nuo tos greiciau bus, gal nuo tos patogiau, o nuo tos pigiau ir t.t. Pries tai pazymiu, kiek km ir minuciu (val) tarp vieno ir kito objekto. Randu info apie kelius ir visuomenini transporta (jei tokiu vazinejam). Na ir taip susidelioju. Vel kazka randu, dadedu, kazka isbraukiu, vel apskaiciuoju:) Sekmes tau! tikrai patiks planuotis! Jei kas neaisku, kazko nerandi, drasiai klausk . kiek galime, padesime
QUOTE(KaZantipA @ 2013 01 28, 18:14)
irgi su vadimu vaziavot is oro uosto?
Merabas, Giorgi draugas, kontaktų prašykit pas Natelę .Privargau su Tailando aprašymu, be to neturiu žurnalistinių gebėjimų . Gruzijos nėra, iš esmės viskas ir dar daugiau yra Natelės reportaže.
Jungiuosi, mes taip pat planuojame kelionę į Gruziją apie birželio mėn. Laukiu kaip tik pasiūlymo bilietams. Kol kas plano irgi neturim tai visa info naudinga
Kas dazniau skraido, gal zinos.... Greitai.lt ne visus pasiulymus ismeta? reik dar atskirai kompaniju puslapiuose ziureti? Nes ziurejau bilietus rugsejui, tai pigiausias 1200 kai uzpernai uz 600 pirkau
ZIurejau airbaltik, tai irgi bilietai po 1400lt
Nu zodziu nejaugi taip per metus pabrango?
Jei kas rasit bilietus iki1000lt, bukit geri, praneskit
Nu zodziu nejaugi taip per metus pabrango?
Jei kas rasit bilietus iki1000lt, bukit geri, praneskit
Sveiki,
Pernai teko 14 dienu pabuvoti Gruzijoje (2 dienas pabuvojome dar Jeravane). Keliavome patys: autobusais, mikriukais, traukiniais, taksi...
Kolkas is mano kelioniu tai pati pati paciausia salis- tiek zmonemis, tiek gamta...
Kazkas, rase, apie ikyrius Gruzijos zmones...Nesamone visiska! Man patys silciausiai geriausi atsiliepimai is Gurzijos zmoniu, pas kuriuos nakvojome. Jeigu tik yra galimybe, BUTINAI nakvybe rinkites pas vietinius!
Jeigu kam reikia konkretaus patarimo, tai klauskit i az. Man pasakot apie Gruzija neuzteku ir vienos temos puslapiu
Tik Batumi pagal prioritetus pasilikciau paskutineje vietoje. Ten, tikrosios Gruzijos, nelike...Rusu rojus Ten, mums gerai buvo kelione pabaigt ir paiilset po Kachetijos vynu regiono )))
Mestijoj Kalnai, Kachetija, Sighnaghi, Kazbegi, David Gareja...uj, dabar dar siurpas pereina prisiminus...nu fantsiska ta Gruzija. Vaziuokit, net nesvarste! manau, po 5 metu jau Gruzija nebebus tokia, kokia pazint dar suspesti dabar
Beje, cia Tbilisio centre labai superinis diedukas su savo sveciu namais
gesthousenice@yahoo.com
Pernai teko 14 dienu pabuvoti Gruzijoje (2 dienas pabuvojome dar Jeravane). Keliavome patys: autobusais, mikriukais, traukiniais, taksi...
Kolkas is mano kelioniu tai pati pati paciausia salis- tiek zmonemis, tiek gamta...
Kazkas, rase, apie ikyrius Gruzijos zmones...Nesamone visiska! Man patys silciausiai geriausi atsiliepimai is Gurzijos zmoniu, pas kuriuos nakvojome. Jeigu tik yra galimybe, BUTINAI nakvybe rinkites pas vietinius!
Jeigu kam reikia konkretaus patarimo, tai klauskit i az. Man pasakot apie Gruzija neuzteku ir vienos temos puslapiu
Tik Batumi pagal prioritetus pasilikciau paskutineje vietoje. Ten, tikrosios Gruzijos, nelike...Rusu rojus Ten, mums gerai buvo kelione pabaigt ir paiilset po Kachetijos vynu regiono )))
Mestijoj Kalnai, Kachetija, Sighnaghi, Kazbegi, David Gareja...uj, dabar dar siurpas pereina prisiminus...nu fantsiska ta Gruzija. Vaziuokit, net nesvarste! manau, po 5 metu jau Gruzija nebebus tokia, kokia pazint dar suspesti dabar
Beje, cia Tbilisio centre labai superinis diedukas su savo sveciu namais
gesthousenice@yahoo.com