QUOTE(KaZantipA @ 2013 01 28, 20:40)
jus nesigedinkit o sakykit, as atvira kritikaj irpriimuja normaliai

)) kazkodel arba as ieskot nemoku, arba dar nesusirgau keliones nuotaika bet man labai sunkiai sekasi planuot

informacijos kazkaip truksta, bet orientuosiuos i Natalie pasakojima, na jau per iseigines turiu darbu
Panaršykite pagal norimas vietoves rusų,anglų,lietuvių kalbomis(įveskite pavadinimus ir išmes)...išties beeegales informacijos

Kadangi pati tik planuojuosi,tai sunku man ką ir komentuoti realiai ar patarti.Jei realiai taigi čia ne kritika,tik požiūris iš savo pusės

Svarbu dalintis infomacija,kas šioje temoje labai viskas pasyvu (ačiū Natelei,kuri kol kas vienintelė sukūrė fotoreportažą SM

)
MB buvęs Gruzijoje ne kartą ir ne du ir ką susirandu,jau ten ir ten pabuvojęs ir matęs

nu velnias,tai ko aš naršau

bet vistiek ir pati noriu susirinkti info,na gal kažkuo ir aš nustebinsiu saviškį
O dėl kelionės planavimo,tai mane irgi prikalbėjo MB vykti į šią šalį

nebuvo ji mano pirmumo sąrašuose

bet pažiūrėjus keletą fotoreportažų supratau KODĖL man Gruzija patiktų

štai dar vienas iš jų
http://www.banga.lt/.....-=(3493456955
Todėl ir rašiau,laiko daug ir sutikslintų detalių beegales,nes šalis didelė ir atsirinkti kas įdomiausia pamatyti kiekvienam individualiai labai skirtingai.
Bet mano patarimas,neimkit Jūs tų ekskursijų,organizuokites patys,pavažinėkite visuomeniniu transportu ir manau nebijokime nuomuotis auto ir pakeliauti patys.
Tiesa dar..kur skaičiau tai šalis,po kurią pakeliauti pigu..netiesa

nes jei nori būti nepriklausomas ir pamatyti/pavažinėti pats (kas suteikia daugiau laisvės visomis prasmėmis) tai kelionė išbrangsta laaabai,laaabai smarkiai,nes auto nuoma tikrai brangi.Gruzija tai ta šalis,kur reikalingas geras džipas,o jų nuoma tikrai brangi

Ir nesiorientuokite į vieną fotoreportažą,o panaršykite,jų tikrai daug

tada lengviau atsirinksite kas aktualiausia ir norimiausia pamatyti Jums

Ir aišku noriu padėkoti visiems kas dalinasi info,fotoreportažais....Natele AČIŪ

O rusų forumuose begales info,jie ten visą Gruziją skersai išilgai išvažinėję tiek savo auto,tiek nuomuotomis mašinomis,tad kažko naujo nebeatrasime,bet atraskime kas tinka mums