Įkraunama...
Įkraunama...

Gruzija

Rudenį nusipirkom bilietus Vilnius-Talinas-Tbilisis-Talinas-Vilnius 2013 m. birželiui, su Estonian Air, jiems paskelbus, kad reisai į Tbilisį atšaukiami buvo neramu (pinigus tai grąžintų, bet už 330 lt. žmogui pirmyn-atgal vargu ar rastume bilietelius), tai sian gavom pranešimą, kad siulo reisą už tą pačią kainą vilnius-talinas-kijevas-tbilisis-kijevas-talinas-vilnius su ukrainos avialinijom, valio smile.gif
Atsakyti
As buvau Gruzijoje darbo reikalais tik Tbilisije, bet turėjau šiek tiek laiko pasižiūrinėti aplink. Pritariu visiems liaupsinantiems šią šalį. Man ji paliko labai puikų įspūdį, labai geranoriški ir faini žmonės, skanus maistas, graži gamta, Tbilisis man irgi patiko savo architektūra. Žodžiu grįžau pasikrovusi gerų emocijų ir vėl noriu sugrįžti ir paragauti jų firminių baklažanų ir vyno.

Esu šiek tiek aprašiusi ir savo bloge. Jei kam įdomu, galite pasiskaityti. smile.gif

http://dolcevitabyla...h/label/Gruzija
Atsakyti
QUOTE(LauruteLondone @ 2012 12 13, 13:04)
As buvau Gruzijoje darbo reikalais tik Tbilisije, bet turėjau šiek tiek laiko pasižiūrinėti aplink. Pritariu visiems liaupsinantiems šią šalį. Man ji paliko labai puikų įspūdį, labai geranoriški ir faini žmonės, skanus maistas, graži gamta, Tbilisis man irgi patiko savo architektūra. Žodžiu grįžau pasikrovusi gerų emocijų ir vėl noriu sugrįžti ir paragauti jų firminių baklažanų ir vyno.

Esu šiek tiek aprašiusi ir savo bloge. Jei kam įdomu, galite pasiskaityti. smile.gif

http://dolcevitabyla...h/label/Gruzija

drinks_cheers.gif Gagimardjos! Laurute smile.gif saunus blogas, ir as ten buvau, nerealu, tik as 2 savaites lepinausi... smile.gif leksim vel greitu laiku, uch!
Atsakyti
Keliautojos ir keliautojai, Aerosvit bankrutuoja.
Atsakyti
Sveikutes, planuojam vasara, liepos pradzioje i Gruzija. Ieskom bilietu. jei kas pamatytu kur pigiau nei 1500lt, prasau, duokit zinot. taip pat labai domina kontaktai nakvynes vietu, transportas.. kuo vazinejote? samdet vairuotoja? ar marsrutkem? Noretume pamatyt Tbilisi,David Garedza, Kazbegi (kazbeko kalnas),Kutaisi,Mestia galbut, Batumi.Dar tikslaus plano nera, mazdaug deliojam. gal kas galetu patart kaip protongai susidet marsruta, kur miegoti, ka daryti su transportu. taip pat mazdaug kokios kainos ten siu dalyku. Labai aciu uz bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkome bilietukus thumbup.gif
Nerealiai džiaugiuosi ir jau pradėsiuos konkrečiai planuotis thumbup.gif
Atsakyti
JM, iš kur nusipirkote bilietus? kada skendat? kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InguteT @ 2013 01 11, 22:49)
JM, iš kur nusipirkote bilietus? kada skendat? kiek kainavo? smile.gif

Pirkome jungtinius skrydžius Vilnius-Ryga-Tbilisis ir atgal taip pat Tbilisis-Ryga-Vilnius.Per airBaltic.Mokėjom 760lt/žmogui,plius ėmem vieną lagaminą (čia jau atskirai mokėjome už lagaminą).
Skrendam gegužės 24 ,atgal birželio 8 dieną.
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2012 10 31, 21:11)
1.Del patiems vairavimo gruzijoje.Nelabai isivaizduoju kokiam reikia buti profesionaliam vairuotojui ,kad imti ir vazineti gruzijos gatvemis.Mes vaziavome sesiese-samdeme gruzinu autobusiuka su vairuotuju, tai visas dienas musu vyrai buvo sokiruoti kaip vairuoja gruzinai doh.gif ir dziaugesi,kad uzteko mums proto nutarti ptiems nevairuoti (nors lietuvoje buvo tokie planavimai).Kai mes klauseme gruzinu kaip jie sitaip vairuoja-chaotiskai,nesilaiko jokiu taisykliu,istisai pypsina ir vaziuoja kur jiems reikia,lenkia per istisines juostas,vaziuoja per raudonus sviesoforus -atsakymas buvo :"pagal intuicija" lotuliukas.gif

Ar kas yra nuomavęsis automobilį ir su juo keliavę savarankiškai?

Ir neradau temoje kiek kainuoja išsinuomuoti gidą su mašina rolleyes.gif Klausta buvo ne kartą,bet taip niekas ir neatsakė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 12 sausio 2013 - 18:17
QUOTE(JM @ 2013 01 12, 19:01)

Ir neradau temoje kiek kainuoja išsinuomuoti gidą su mašina  rolleyes.gif Klausta buvo ne kartą,bet taip niekas ir neatsakė  rolleyes.gif
kachetijoj lengvoji auto su vairuotoju diena 100 larių +kuras
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2013 01 12, 22:23)
kachetijoj lengvoji auto su vairuotoju diena 100 larių +kuras

panasiai man atrodo visoje gruzijoje. Kutaisi mes uz 5 val pasivazinejimo sumokejom 60lari (su vairuotojo benzu)
gali but ir taip,kad siemet pabarango. Ten kiekvienais metais vis brangiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 01 12, 19:01)

Ir neradau temoje kiek kainuoja išsinuomuoti gidą su mašina  rolleyes.gif Klausta buvo ne kartą,bet taip niekas ir neatsakė  rolleyes.gif

plius dar daznai reikia moketi uz vairuotojo nakvyne ir maista

Atsakyti
Mane domina ne auto su vairuotoju,bet auto nuoma rolleyes.gif kad patys galėtumėme savarankiškai važinėtis.
ačiū už atsakymus bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Natelė @ 2013 01 12, 20:54)
panasiai man atrodo visoje gruzijoje. Kutaisi mes uz 5 val pasivazinejimo sumokejom 60lari (su vairuotojo benzu)
gali but ir taip,kad siemet pabarango. Ten kiekvienais metais vis brangiau smile.gif
Papildyta:
plius dar daznai reikia moketi uz vairuotojo nakvyne ir maista

Na nepigiai išeina realiai.
Mes kai ambasadoje su konsulu kalbėjomes,tai sakė mašinas išsinuomuoti galima ,bet labai nepopuliarus dalykas ir kainų nepasakė tikslių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 12 sausio 2013 - 21:57