o cia?
http://public.fotki....esas/vez2x.html
QUOTE(jovial @ 2007 10 16, 14:05)
viskas ciki
tai cia apie vezima eina kalba
as tai toki turiu, dar net su stalu buvo, tik man ta stala darze nudangino
jau mums toks vezimukas mazas, tai taip ir stovi jis vln rusy, kazkada buvo atvare del jo teirautis, tai pasakiau , kad mums jis nebereikalingas, gal paimsit, o jie atsake, kad mums jo irgi nereikia
QUOTE(rena @ 2007 10 16, 14:49)
viskas ciki
jau mums toks vezimukas mazas, tai taip ir stovi jis vln rusy, kazkada buvo atvare del jo teirautis, tai pasakiau , kad mums jis nebereikalingas, gal paimsit, o jie atsake, kad mums jo irgi nereikia
na taip toks labai panasus. tik tie sunus kur prilaiko,lanko formos dabar. tik to atvedejo per kelenus neturime. gal siais metais sulauksiu
keisti zmones,yra kam reikia tokiu vezimeliu,o jie neturi. galetu paimti ir duoti kam jo reikia.
QUOTE(joolita @ 2007 10 17, 07:34)
keisti zmones,yra kam reikia tokiu vezimeliu,o jie neturi. galetu paimti ir duoti kam jo reikia.
tai va, reikia paciai jauciu nuvezt, tik neturiu transporto priemones, kai bunu vln nes ir rusy, tik vieta uzima
QUOTE(rena @ 2007 10 17, 15:57)
tai va, reikia paciai jauciu nuvezt, tik neturiu transporto priemones, kai bunu vln nes ir rusy, tik vieta uzima
kai busi vilniuje rasyk,nuvesim vezimeli.
QUOTE(joolita @ 2007 10 18, 06:57)
kai busi vilniuje rasyk,nuvesim vezimeli.
oi dar net nzn kada dabar i vln atsibaladosiu
QUOTE(rena @ 2007 10 18, 18:23)
oi dar net nzn kada dabar i vln atsibaladosiu
bet kai atsibaladosi,tada ir rasyk
QUOTE(rena @ 2007 10 24, 00:22)
pamirsau i sodra uzvaziuoti,del tos slaugos stazo jei nepamirsiu rytoj uzvaziuosiu. o gal tu ka daugiau suzinojai?
QUOTE(joolita @ 2007 10 25, 20:12)
pamirsau i sodra uzvaziuoti,del tos slaugos stazo jei nepamirsiu rytoj uzvaziuosiu. o gal tu ka daugiau suzinojai?
nieko ir nesuzinojau, mieste nebuvau (as dabar praktiskai tik namie sedziu, iki miesto toloka ir saltoka su mazium trenktis), tai ir be ziniu esu