Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

QUOTE(rena @ 2007 10 15, 16:43)
net nzn, nes kai as ejau del to stazo, tai man pasake, jog jokiu dokumentu tvarkyt nereikia, tipo viskas automatiskai, o mano mamos pazystama dirba toj centrinej sodroj, tai pasake mano duomenis, o ta pasiziurejo, kad sarasuose manes nera, tai reiskias reikia kazkokius dokumentus tvarkytis g.gif na zo durniu laivas, tai dabar net nzn, nei kur eiti, nei kur kreiptis, nes vln sako reikia tvarkytis, o trg tipo nereikia ir ka tada daryt g.gif
siaip tik zinau, kad tikrai reikia kazkaip eit susitvarkyt, tik kur g.gif

Joolita, o tu i sodra nuvaryk ir pasiteirauk ka tau ten pasakys g.gif

sia savaite uzleksiu,kad tik nepamirsti doh.gif nes ir man tai aktualu.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 15, 17:30)
sia savaite uzleksiu,kad tik nepamirsti doh.gif  nes ir man tai aktualu.

o man vis reikia ir del jifto uzlekt ir dar noriu pasiteiraut del elektrinio vezimuko, ir kai mieste bunu tai taip ir pamirstu doh.gif reiks kada specialiai varyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 15, 17:38)
o man vis reikia ir del jifto uzlekt ir dar noriu pasiteiraut del elektrinio vezimuko, ir kai mieste bunu tai taip ir pamirstu doh.gif reiks kada specialiai varyt tongue.gif

vava,pasiteirauk del lifto butinai. o jis mokes elektriniu naudotis? Mes tai MIKA dabar paemem,sake jog jis labiausiai tinka,su atvedeju ne per klyna,o per kojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 15, 17:43)
vava,pasiteirauk del lifto butinai. o jis mokes elektriniu naudotis? Mes tai MIKA dabar paemem,sake jog jis labiausiai tinka,su atvedeju ne per klyna,o per kojas ax.gif

biski nesupratau apie ka tu cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 15, 17:59)
biski nesupratau apie ka tu cia g.gif

na kai buna toks burbulas per klyna,miglutei toks netinka. Tai mums gamina toki per kelenus kur atveda kojas. 4u.gif kai turesiu galesiu nufotkint ir ideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 16, 08:22)
na kai buna toks burbulas per klyna,miglutei toks netinka. Tai mums gamina toki per kelenus kur atveda kojas. 4u.gif  kai turesiu galesiu nufotkint ir ideti ax.gif

aha butu idomu, nes kolkas vistiek man nedasyla apie ka tu cia doh.gif
as jau ziuriu atsilikus nuo tos ju technikos, nes ziuriu kiek naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 16, 10:21)
aha butu idomu, nes kolkas vistiek man nedasyla apie ka tu cia  doh.gif
as jau ziuriu atsilikus nuo tos ju technikos, nes ziuriu kiek naujienu bigsmile.gif

na kaip man aiskino. jog pas ja padideja tonusas per kirksnis,o kai dar tas burbulas yra,ji dar labiau isitempia. tai uztat reikia jog per kelenus butu tas atvedejas smile.gif
oi ta technika vis keiciasi ir keiciasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 16, 13:20)
na kaip man aiskino. jog pas ja padideja tonusas per kirksnis,o kai dar tas burbulas yra,ji dar labiau isitempia. tai uztat reikia jog per kelenus butu tas atvedejas smile.gif 
oi ta technika vis keiciasi ir keiciasi doh.gif

pasirodo net ir elektriniu vezimuku galima gauti bigsmile.gif na dali kazkiek apmoketi, mazdaug apie 500lt, bet juk tai ne tukstanciai, o maniskis tai sugebetu elektriniu varinet, vat sito daikciuko noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 16, 08:22)
na kai buna toks burbulas per klyna,miglutei toks netinka. Tai mums gamina toki per kelenus kur atveda kojas. 4u.gif  kai turesiu galesiu nufotkint ir ideti ax.gif

Kol joolita nufotkins ir ides:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 10 16, 13:45)
Kol joolita nufotkins ir ides:
user posted image

verysad.gif nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 16, 13:53)

man rodo
http://www.fotofabri...o.14939187.jpeg
bandom taip
palaikysiu pora dienu
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 10 16, 13:56)
man rodo
http://www.fotofabri...o.14939187.jpeg
bandom taip
palaikysiu pora dienu

nerodo
kai atsidaro psl., tai puslapis baltas ir x , vsio biggrin.gif

siaip kiek zinau per foto.lt cia fotkiu neina ideti, o tas fotofabrikas tas pats ar ne, gal del to ir nerodo g.gif
Atsakyti