Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

QUOTE(joolita @ 2007 09 29, 19:42)
man kitais metais lapkriti. nes si karta dviem metam dave. o is kur ta vertintoja rasti? unsure.gif

Nekilnojamojo turto agenturoj 4u.gif
Atsakyti
Matui pagal ligą priklauso lydintis mokytojas,dėja mokykla to sau leisti negali ir siūlo logopedo paslaugas.Lauksiu kol pagerės laikai...Gal mano anūkams bus lengviau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 09 29, 20:06)
Nekilnojamojo turto agenturoj  4u.gif

idomu kokios kainos ju paslaugu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 07, 07:21)

Nesidomejau tai nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 07, 07:21)

Kiss, dabar kaip tik tuo irgi uzsiima mirksiukas.gif
Atsakyti
ar reikia tvarkyti kokius dokumentus, kad eitu stazas kai slaugai vaika? gal kas zinote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 15, 12:46)
ar reikia tvarkyti kokius dokumentus, kad eitu stazas kai slaugai vaika? gal kas zinote? ax.gif

man reiktu eiti tvarkyti, nes sake yra nutrukes, berods nuo 2004m., keitesi istatymai, tai sake mane net sarsuose nera, tai vis niekaip neprisiruosiu, nukulniuot iki sodros, o tikslaiu varstyt duris is kabineto i kabineta, kai jie nieko ten nezino bash.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2007 08 07, 16:29)
cia siandien radau,gal kam idomu CIA

Ten parašyta:

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija teikia Vyriausybei svarstyti Transporto lengvatų įstatymo pakeitimus, kuriais siūloma šeimoms, auginančioms neįgalų vaiką (įvaikį) iki 18 metų, kuriam nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis, vieną kartą per 6 metus suteikti teisę gauti iki 32 MGL dydžio (4160 Lt) lengvųjų automobilių įsigijimo ir jų techninio pritaikymo išlaidų kompensaciją.

Gal kas galite paaiškinti, kuo skiriasi specialusis nuo nespecialiojo? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2007 10 15, 16:00)
Ten parašyta:

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija teikia Vyriausybei svarstyti Transporto lengvatų įstatymo pakeitimus, kuriais siūloma šeimoms, auginančioms neįgalų vaiką (įvaikį) iki 18 metų, kuriam nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis, vieną kartą per 6 metus suteikti teisę gauti iki 32 MGL dydžio (4160 Lt) lengvųjų automobilių įsigijimo ir jų techninio pritaikymo išlaidų kompensaciją.

Gal kas galite paaiškinti, kuo skiriasi specialusis nuo nespecialiojo? blush2.gif  blush2.gif

cia juk vienas ir taspats. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 10 15, 15:52)
man reiktu eiti tvarkyti, nes sake yra nutrukes, berods nuo 2004m., keitesi istatymai, tai sake mane net sarsuose nera, tai vis niekaip neprisiruosiu, nukulniuot iki sodros, o tikslaiu varstyt duris is kabineto i kabineta, kai jie nieko ten nezino bash.gif

o i tuos sarasus kad itrauktu kur reikia kreiptis? o staza pradeda skaiciuoti nuo tada kai nustatyta slauga,ar nuo tada kai kreipiesi i juos?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 15, 16:05)
cia juk vienas ir tas pats. smile.gif

Ačiū 4u.gif Bet parašyta tai labai įdomiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2007 10 15, 16:07)
Ačiū  4u.gif Bet parašyta tai labai įdomiai  unsure.gif

na taip,ten tik linksniai skiriasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 15, 16:07)
o i tuos sarasus kad itrauktu kur reikia kreiptis?  o staza pradeda skaiciuoti nuo tada kai nustatyta slauga,ar nuo tada kai kreipiesi i juos?

net nzn, nes kai as ejau del to stazo, tai man pasake, jog jokiu dokumentu tvarkyt nereikia, tipo viskas automatiskai, o mano mamos pazystama dirba toj centrinej sodroj, tai pasake mano duomenis, o ta pasiziurejo, kad sarasuose manes nera, tai reiskias reikia kazkokius dokumentus tvarkytis g.gif na zo durniu laivas, tai dabar net nzn, nei kur eiti, nei kur kreiptis, nes vln sako reikia tvarkytis, o trg tipo nereikia ir ka tada daryt g.gif
siaip tik zinau, kad tikrai reikia kazkaip eit susitvarkyt, tik kur g.gif

Joolita, o tu i sodra nuvaryk ir pasiteirauk ka tau ten pasakys g.gif
Atsakyti