Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

QUOTE(joolita @ 2007 09 21, 20:11)
na taip tame logikos nera. man netoli tai ir veziojau. viena mamyte tai kambary nuomavosi,kad tik vaika i proceduras nuveztu.  bet sis variantas pareikalaus daug pinigeliu. bet kiekviena mamyte randa iseiti geriausia savo vaikeliui thumbup.gif

tai be sansu man nuomotis net buta ta menesi, pirma kas nores nuomot wienam menesiui, o antra kiek zinau nuomos kainos neikandamos ten, nebent wyra tureciau, bet kadangi esu wienisa tai net negalwoju apie tai...reix skunda rasyt ar dar ka nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 09 21, 20:22)
tai be sansu man nuomotis net buta ta menesi, pirma kas nores nuomot wienam menesiui, o antra kiek zinau nuomos kainos neikandamos ten, nebent wyra tureciau, bet kadangi esu wienisa tai net negalwoju apie tai...reix skunda rasyt ar dar ka nors lotuliukas.gif

na taip,tu ju prasyk kad du kart paguldytu,nes neturi salygu vazineti 4u.gif
Atsakyti
Neįgaliam vaikui nereikia mokėti už paso padarymą.Aš to nežinojau,tai buvau nustebus, kai pasų poskyrio darbuotoja pati pasakė.
Atsakyti
QUOTE(Svogūnėlis @ 2007 09 24, 12:41)
Neįgaliam vaikui nereikia mokėti už paso padarymą.Aš to nežinojau,tai buvau nustebus, kai pasų poskyrio darbuotoja pati pasakė.

taip taip ,nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svogūnėlis @ 2007 09 24, 12:41)

O as pirma sumokejau ir tik tada man pasakekad jums nemokamai doh.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 09 24, 21:32)
O as pirma sumokejau ir tik tada man pasakekad jums nemokamai  doh.gif  mad.gif

kai mama broliui dare pasa,as sedejau kolidoriuje ir skaitinejau. buvau radus tokius punktus ,jog neigaliems nemokomai. dar lygtais jei neklystu ir mokslai ir darzeliai nemokomai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 09 25, 06:41)
kai mama broliui dare pasa,as sedejau kolidoriuje ir skaitinejau. buvau radus tokius punktus ,jog neigaliems nemokomai.  dar lygtais jei neklystu ir mokslai ir darzeliai nemokomai ax.gif

Nu zinai man kaip skubu buvo,tai as ir neturejau laiko,ten pasiskaityt smile.gif ir koks gi dabar skirtumas,vistiek jau pasas yra irnesakyk.gif taip uz darzeli mes nemokejom,dabar moku tik uz pietus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 09 25, 12:23)
Nu zinai man kaip skubu buvo,tai as ir neturejau laiko,ten pasiskaityt  smile.gif ir koks gi dabar skirtumas,vistiek jau pasas yra  irnesakyk.gif taip uz darzeli mes nemokejom,dabar moku tik uz pietus  cool.gif

kaip idomiai, tai nepadengia valstybe vaikui pietu doh.gif kaip tie kurmiai tik ir ziuri ant ko sutaupyti,kad sau i kisene ideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 09 26, 07:06)
kaip idomiai, tai nepadengia valstybe vaikui pietu doh.gif  kaip tie kurmiai tik ir ziuri ant ko sutaupyti,kad sau i kisene ideti g.gif

Mokyklose ne 4u.gif
Atsakyti
Taip,neigaliems pasa padaro nemokamai.
O kad uz pietus reikia moketi-tai nezinojau,darzelyje nereikia..
Mokedavom 0,50ct. uz diena ir viskas.
Mokykloje,matyt,jau kitokia tvarka..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 09 26, 09:56)
Taip,neigaliems pasa padaro nemokamai.
O kad uz pietus reikia moketi-tai nezinojau,darzelyje nereikia..
Mokedavom 0,50ct. uz diena ir viskas.
Mokykloje,matyt,jau kitokia tvarka..

Mes uz darzeli irgi nemokedavom,dengdavo viska,kaip perejom i mokykla teko uz pietus moket unsure.gif siemet nereiks moket uz autobiusuka kuris Zygimanta vezioja i mokyklele,savivaldybe dengia smile.gif pagaliau mad.gif
Atsakyti
Nieko sau! As maniau,kad ir autobusiukas nemokamai veza vaikus.. g.gif
O kiek reikejo moketi?
Atsakyti