Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

o kokį kiekį sauskelnių vaistinėj pagal receptą duoda ir kokios firmos?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2008 03 30, 22:28)
o kokį kiekį sauskelnių vaistinėj pagal receptą duoda ir kokios firmos?

duoda 30vnt, mes pwz gaunam pampers sauskelnes, bet manau ir kitokiu galima gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2008 03 30, 19:44)
Kažkada kalbėjom apie tą griozdišką lauko vežimėlį,kur duoda valdišką neįgaliam-tai jau turiu kompe foto,įkelsiu,mes čia sanatorijoj,bet ir namuose jį taip pat kambary naudojam.
vežimėlis

Na vat ir aš tokio laukiu, tik kažkaip labai ilgai šykart tenka laukti, turim tokį patį mažiausią, tai dabar didesnio laukiam. Mes tai visur keliaujam su tuo vežimėliu. Tik sunku būdavo į mašiną įkišt, bet dabar ir ta problema išspresta. Dzeuse o šitas vežimėlis kokio dydžio. Jei neklystu yra pirmas, antras ir trečias dydžiai. Turėjom mažiausia, užsisakėm vidurinį, o dabar galvoju ar nereikėjo didžiausio imti. Ba nebuvo kur pasodinti pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 03 30, 21:07)
O mes užsiprašėm štai tokio vežimėlio,turėtumėm vėliausiai birželio mėnesį naują gauti

http://images.google...p...ficial&sa=G
Papildyta:
spausti C52

Agutis tu pavartyk šita puslapiuka apie kompensacine technika neįgaliems. Vežimuka ir stova turėjau ir iš Puntuko, ir dabar iš Tanetos. Nepalyginamai Tanetos geresni, minkštesni, ir dviratukų yra.
http://www.taneta.lt...&...151&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrile: 31 kovo 2008 - 13:04
Esu išvarčiusi visus tuos katalogus..."Puntuko"vežimėlio prašiau,dėl to,kad ratai dideli,pripučiami,o mums tai labai svarbu,kadangi gyvename kaime,o ten keliai,kaip žinia,ne pačios geriausios buklės,o maniškis vėžintis mėgsta laaaaaaaaabai doh.gif ...Rudenį jau mums pagamins ir dviratuką,tai tikriausisi iš lauko neišlysim,nes Ugnius jau labai ant technikos "pasinešęs" thumbup.gif (kaip tėtukas...)
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 03 31, 14:43)
Esu išvarčiusi visus tuos katalogus..."Puntuko"vežimėlio prašiau,dėl to,kad ratai dideli,pripučiami,o mums tai labai svarbu,kadangi gyvename kaime,o ten keliai,kaip žinia,ne pačios geriausios buklės,o maniškis vėžintis mėgsta laaaaaaaaabai doh.gif ...Rudenį jau mums pagamins ir dviratuką,tai tikriausisi iš lauko neišlysim,nes Ugnius jau labai ant technikos "pasinešęs" thumbup.gif (kaip tėtukas...)

O aš noriu jūsų paklausti dėl pampersų, čia duodama visiems su negalia ar ne schmoll.gif manęs nesenai užklausė ar mes negaunam, sakiau, kad nepriklauso. nes man aiškino kadtie kurie turi judėjimo negalią, o dabar sako, kad visiems. nieko nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
Ne visisems,ten pagal kažkokius kodus priklauso...Paklausk savo pediatrės,ar tavo mergytė turi tuos ligos kodus,jei turi,tai ir jums pampersiukai priklausys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 03 31, 15:25)
Ne visisems,ten pagal kažkokius kodus priklauso...Paklausk savo pediatrės,ar tavo mergytė turi tuos ligos kodus,jei turi,tai ir jums pampersiukai priklausys 4u.gif

Ačiū, pasiteirausiu ax.gif bet greičiausia tada ne schmoll.gif Tik va subalamūtino mane vėl iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 31 kovo 2008 - 14:29
QUOTE(trude @ 2008 03 31, 15:28)
Ačiū, pasiteirausiu ax.gif bet greičiausia tada ne schmoll.gif Tik va subalamūtino mane vėl iš naujo biggrin.gif

Skiria man atrodo tiems, kurie turi problemų su šlapimo ir išmatų nelaikymu, gal dar kokių punktų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 03 31, 15:28)

Andrile, tu teisi.

Sauskelnės arba vienkartinės paklodės - 30 vienetų (arba 15 vienetų sauskelnių ir 15 vienetų vienkartinių paklodžių) per mėnesį. Antelė arba basonas - 1 vienetas, nustačius diagnozę :

Esant šlapimo (R32) arba išmatų (R15) nelaikymui:
1) dėl CNS ir nugaros smegenų sužalojimo padarinių (T90.5,T91.3);
2) dėl liekamųjų kūdikių cerebrinio paralyžiaus (G80) reiškinių;
3) asmenims, pripažintiems nedarbingais, asmenims, sulaukusiems senatvės pensijos amžiaus, kuriems nustatytas didelių specialiųjų poreikių lygis, ar asmenims, kuriems nustatytas sunkaus neįgalumo lygis, po galvos ir nugaros
smegenų kraujotakos sutrikimo (I61-64, I69, G95.1);
4) asmenims, pripažintiems nedarbingais, asmenims, sulaukusiems senatvės pensijos didelių specialiųjų poreikių lygis, lygis, sergantiems išsėtine skleroze (G35);
5) dėl galvos ar nugaros smegenų nustatyta tvarka nustatyta visiška negalia ir galiojimas nėra pasibaigęs, arba asmenims, kuriems po 2005 m. liepos 1 d. teisės aktų nustatyta tvarka nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis.

Tikiuosite suprasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2008 03 31, 10:35)
duoda 30vnt, mes pwz gaunam pampers sauskelnes, bet manau ir kitokiu galima gauti g.gif

mums tai pampersus israso 3 menesiam ir ramybe.Mums siule tik pampers arba hapyy,bet man hapyy nepatinka tai mes visad imam pampers.Bet istikro tai priklauso nuo vidaus gydytojos kokiam laikui israso.Kadangi musu gydytoja cici tai ir viskas del to bent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2008 04 02, 22:08)
mums tai pampersus israso 3 menesiam ir ramybe.Mums siule tik pampers arba hapyy,bet man hapyy nepatinka tai mes visad imam pampers.Bet istikro tai priklauso nuo vidaus gydytojos kokiam laikui israso.Kadangi musu gydytoja cici tai ir viskas del to bent  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu man aiskino daktare kad taip negali ji iseasyt tipo tik kas menesi, man del to ne wienas menuo nuplauke unsure.gif
Atsakyti