Mamos, o auto priklausytų tik tiems, kurie turi judėjimo negalią ar čia visiems neįgaliesiems? ir kaip ten viskas būtų?
Aš kaip suprantu-tai priklauso šeimoms,kurios turi vaiką su sunkia negalia.
QUOTE(dzeuse @ 2008 03 19, 19:25)
+ spec. nuolatine slauga Tik as nuolat maisau slauga su prieziura taip, kad gausianciu kompensacijas kiekis dar labiau apribotas
Bet neverta aiskintis visko tol, kol neisleistas istatymas. Tik tada viskas bus aisku iki galo
Kiek suprantu,tas įstatymas išleistas,tik dar nepatvirtintas Na įdomu ar seimūnai žada jį patvirtinti
aš apie elektrinį vežimėlį neįgaliam. Vienam geram pažystamam gyvenančiam vokietijoje jo nereikia. norėtų parduoti tik nežinau ar tokių kam reikia pas mus ir kur reiktų patalpinti skelbimą.
pridedu nuotrauką
QUOTE(dzeuse @ 2008 03 19, 20:25)
Dzeuse tu sakei jau važinėji su nauja mašina. O ar tau davė technikinį, nes man neleidžia praeiti technikinio su laikinais numeriais. Liepia pirma priregistruoti. Tai kaip čia yra. Gal tavo jau buvo su technikiniu. Jau pavargau, turiu automobilį su įvažiavimu, turiu vaiką su visiška negalia kurio nebepanešu, o negaliu naudotis mašina. Gal tie seimūnai dar puse metų temps gumą
QUOTE(Andrile @ 2008 03 20, 17:16)
Dzeuse tu sakei jau važinėji su nauja mašina. O ar tau davė technikinį, nes man neleidžia praeiti technikinio su laikinais numeriais. Liepia pirma priregistruoti. Tai kaip čia yra. Gal tavo jau buvo su technikiniu. Jau pavargau, turiu automobilį su įvažiavimu, turiu vaiką su visiška negalia kurio nebepanešu, o negaliu naudotis mašina. Gal tie seimūnai dar puse metų temps gumą
Aš tik draudimą nusipirkau porai mėnesių,kol raudoni numeriai.
Reikės vyro paklausti,kaip būtų,jei sustabdytų,o mašina be technikinės..kurios negaliu praeiti,nes neregistruota..ar gali nubausti..
Kol kas važinėju,niekas nestabdė..
Mane tai irgi nervina paskelbė apie tą kompensaciją ir nutilo..jeigu nenori tokios sumos duoti,tegu tada bent mažiau duoda..o dabar nei šis,nei tas..
Mašina su raudonais numeriais reikia labai saugoti,ją pavogti idealu,neregistruota..
QUOTE(dzeuse @ 2008 03 20, 16:57)
Aš tik draudimą nusipirkau porai mėnesių,kol raudoni numeriai.
Reikės vyro paklausti,kaip būtų,jei sustabdytų,o mašina be technikinės..kurios negaliu praeiti,nes neregistruota..ar gali nubausti..
Mane tai irgi nervina paskelbė apie tą kompensaciją ir nutilo..jeigu nenori tokios sumos duoti,tegu tada bent mažiau duoda..o dabar nei šis,nei tas..
Mašina su raudonais numeriais reikia labai saugoti,ją pavogti idealu,neregistruota..
Kol masina nera registruota LT, jokios TA ir nereikia Ja eisit tik tada, kai jau busit prisiregistrave masina Regitroj Galit vazinet drasiai tol, kol galioja raudonieji numeriai, tik zinoma, tam laikotarpiui reikia privalomojo draudimo
Na mielosios,sužinojau tokią naujieną:nuo šių metų mamoms prižiūrinčioms neįgalius vaikus ir gaunančioms už tai pinigėlius,pradės eiti stažas.Seniau eidavo tik iki 3m(kaip ir su sveikais vaikiukais).Na gal jau apie tai žinote,gal tik aš čia tokia nei bum bum
as irgi nieko negirdejau. prasom tiksliau: nuoroda kokia imesti, kur tai perskaitet
QUOTE(agutis @ 2008 03 20, 19:24)
Na mielosios,sužinojau tokią naujieną:nuo šių metų mamoms prižiūrinčioms neįgalius vaikus ir gaunančioms už tai pinigėlius,pradės eiti stažas.Seniau eidavo tik iki 3m(kaip ir su sveikais vaikiukais).Na gal jau apie tai žinote,gal tik aš čia tokia nei bum bum
QUOTE(jjurgite @ 2008 03 20, 18:22)
Kol masina nera registruota LT, jokios TA ir nereikia Ja eisit tik tada, kai jau busit prisiregistrave masina Regitroj Galit vazinet drasiai tol, kol galioja raudonieji numeriai, tik zinoma, tam laikotarpiui reikia privalomojo draudimo
Tai liux tada..man vyras irgi taip sakė..draudimą iškart nusipirkom porai mėnesių..
ANDRILE,gali ir tu drąsiai važinėtis.