Šiandien buvom savuvaldybėje dėl kompensacijos būsto kreditui tai nieko gero mums nepasakė, tikliau pasakė Šiuo metu valstybės remiami būsto kreditai nėra teikiami, nes nėra patvirtinti 2008 metams šių kreditų limitai Kauno miesto gyventojams. Valstybės remiami būsto kreditai bus teikiami tada, kai Lietuvos Respublikos vyriausybė savo nutarimu patvirtins 2008 metams šių kreditų limitus pagal konkurso būdu atrinktus kredituojančius bankus. sakė geriausiu atvėjų ateiti gegužės menesį, bet šiaip galite internete žiūrėti, nes iškarto parašys tai dabar lauksim gegužės mėnesio
QUOTE(linabalt @ 2008 03 02, 20:39)
Kaip idomiai... cia gal del to, kad paskola is Vilniaus banko - bent jau Kauno savivaldybe duoda lengvatines paskolas per Hanza, Sampo ir dar kazkoki banka. Jei butumet pataike paimti is tinkamo banko, gal dar butu kompensave...? Bet tai zinok tu zmogau, kad prireiks kompensacijos pries vaikuciui gimstant. Nu vat ner teisybes ant sio svieto ir viskas, sakykt jus man ka norit
Na as butent Kaune ir teiravausi,bet manes net neklause is kur mes emem ta pakola,tik paklause ar emem valstybes remiama ar patys is banko,o kai pasakem,kad eilej del vastybes remiamos nestovejom,nes vaikui reik kazkur gyvent tai pasake,kad nieko mes negausim...
QUOTE(adrijana87 @ 2008 03 03, 21:38)
Na as butent Kaune ir teiravausi,bet manes net neklause is kur mes emem ta pakola,tik paklause ar emem valstybes remiama ar patys is banko,o kai pasakem,kad eilej del vastybes remiamos nestovejom,nes vaikui reik kazkur gyvent tai pasake,kad nieko mes negausim...
man rodos, kad galima su savo paskola pereit iš vieno banko į kitą; (į tą, kuris duoda lengvatines paskolas)
QUOTE(zyzala @ 2008 03 05, 14:31)
man rodos, kad galima su savo paskola pereit iš vieno banko į kitą; (į tą, kuris duoda lengvatines paskolas)
Jauciu kol su televizijom savivaldybeje neapsilankysim, tikros info neispesim Man tai kazkaip nesitiki, kad valstybe nedengia paskolos dalies, jei neigalus vaikas gime jau po to, kai paskola paimta O jei dar yra galimybe su paskola pereiti is vieno banko i kita, o savivldybeje to nepaaiskino, tai kas per pyp atsiprasant, ten sedi?
QUOTE(linabalt @ 2008 03 05, 20:18)
Jauciu kol su televizijom savivaldybeje neapsilankysim, tikros info neispesim Man tai kazkaip nesitiki, kad valstybe nedengia paskolos dalies, jei neigalus vaikas gime jau po to, kai paskola paimta O jei dar yra galimybe su paskola pereiti is vieno banko i kita, o savivldybeje to nepaaiskino, tai kas per pyp atsiprasant, ten sedi?
tai va,kad mes paprasti zmones nemokam issireikalaut to kaas mums priklauso...
QUOTE(adrijana87 @ 2008 03 05, 20:10)
tai va,kad mes paprasti zmones nemokam issireikalaut to kaas mums priklauso...
Tai va Cia gal reiktu i Socialiniu reikalu ministerija kreiptis, kad paaiskintu Gal uztektu parasyt ju puslapyje uzklausima
QUOTE(jjurgite @ 2008 03 06, 01:06)
Tai va Cia gal reiktu i Socialiniu reikalu ministerija kreiptis, kad paaiskintu Gal uztektu parasyt ju puslapyje uzklausima
o kam rasyt?Nerandu tiek laisvo laiko,kad galeciau knaisiotis... Prisedu tik trumpam persakiatau naujas zinutes supermamose ir einu vel nuo pc,nes mazasis daug demesio reikalauja...
Pasitikslinau saviškio dėl perėjimo, sakė, kad galima.
QUOTE(zyzala @ 2008 03 07, 22:10)
Pasitikslinau saviškio dėl perėjimo, sakė, kad galima.
o tai reiktu pereiti is savo banko i kita ir nori pasakyti kazkas pasikeistu? .Man atrodo,kad taip parastai nelabai ir pereisi jauciu dar kazkokius ir procentus tektu sumoketi...jei gali paklausk savo vyro...
sveikos mamytes gal jau kuri tvarkesi dokumentus. kur galima susigrazinti uz automobili iki 4000lt sumos? papasakokite,kaip tai darete kur kreipetes
Dar nepatvirtino dėl automobilio, delsia. Taigi aš ir dar viena mamytė buvom priverstos kolkas formaliai dar nepirkti automobilių. Važinėjam su raudonais numeriais o prisiregistruosim po įstatymo patvirtinimo. Būčiau vilnietė tikrai suorganizuočiau mitinga prie prezidentūros
Vakar ar užvakar žiūrėjau žinias,tai sakė,kad jau prasidėjo pavasario sesija,bet seimūnai turi begalę problemų(kaip visada ),nesklandumų...Juk dar ir mokytojų streikai,reikalaujantys pakelti atlyginimus Tai vat mergaitės,man atrodo dar teks ilgai palaukti to įstatymo patvirtinimo,o galim jo ir išvis nesukaukti(tikrai nenoriu būti blogu pranašu )