Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

QUOTE(natuliona @ 2008 02 26, 15:00)
nene turejau omeny busto kredito kompensacija o apie transporto kompensacija cia jau buvo mano antras klausimas. As visai zalia situose reikaluose nes invaliduma gavome tik pries menesi tai dabar noriu suzinoti daugiau apie lengvatas smile.gif

tai kaip ir sakiau prikl. 20 procentu ir ar skambinote i savivaldybe, ka nors suzinojote! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratikas3 @ 2008 02 26, 15:01)
tai kaip ir sakiau prikl. 20 procentu ir ar skambinote i savivaldybe, ka nors suzinojote!  ax.gif

dar neskambinom, banziau surasti informacijos apie tai internete (mes is kauno) tai ten nelabai aiskiai parasyta ir telefonu jokiu neradau doh.gif manau reikia vaziuoti ten ir viska isklausineti
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 02 26, 15:06)
dar neskambinom, banziau surasti informacijos apie tai internete (mes is kauno) tai ten nelabai aiskiai parasyta ir telefonu jokiu neradau doh.gif manau reikia vaziuoti ten ir viska isklausineti

aa.....tai Jus Kaune viska tvarkysite
o cia gi yra tie tel. niu jo ar tiesiogiai pas juos:
http://www.kaunas.lt/254
http://www.kaunas.lt/263
Atsakyti
QUOTE(juratikas3 @ 2008 02 26, 15:17)
aa.....tai Jus Kaune viska tvarkysite
o cia gi yra tie tel. niu jo ar tiesiogiai pas juos:
http://www.kaunas.lt/254
http://www.kaunas.lt/263

Sita buvau radus tik man nelabai aiskiai ten viskas parasyta, eisiu tiesiogiai ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 02 26, 15:24)
Sita buvau radus tik man nelabai aiskiai ten viskas parasyta, eisiu tiesiogiai ten 4u.gif

butinai, nors kazka is vals. turime gauti thumbup.gif

kai esi zalias, tai paskui ir nukenti, va pavyzdziui mes, jau 8 m. kaip gauname per mazai pinigeliu, del inv. komisija ar dak, neirase neigalumo laipsnio ir mes visa si laika gauname per puse pinigu ir tik deka mamu forumo tai issiaiskinau,
ka mes zinojome gauname is pradziu ten 340 lt. paskui 460 lt. o pasirodo prikl. virs 900 lt. nes pas mus sunkus neigalumo laispnis, ir dabar reikia per teisma kazkaip kazkiek susigrazinti, tik ir nezinome nuo ko pradeti...liudna juodai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juratikas3 @ 2008 02 26, 15:29)
butinai, nors kazka is vals. turime gauti  thumbup.gif

kai esi zalias, tai paskui ir nukenti, va pavyzdziui mes, jau 8 m. kaip gauname per mazai pinigeliu, del inv. komisija ar dak, neirase neigalumo laipsnio ir mes visa si laika gauname per puse pinigu ir tik deka mamu forumo tai issiaiskinau,
ka mes zinojome gauname is pradziu ten 340 lt. paskui 460 lt.  o pasirodo prikl. virs 900 lt. nes pas mus sunkus neigalumo laispnis, ir dabar reikia per teisma kazkaip kazkiek susigrazinti, tik ir nezinome nuo ko pradeti...liudna juodai  verysad.gif  verysad.gif

Tikrai liudna verysad.gif o su valstybe dar labai sunku kariauti teismuose doh.gif bet manau verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 02 26, 14:14)
tai nesupratau tai tik kas turi judejimo negalia priklauso ta kompensacija??? mano vaikas turi invaliduma (sunku lygi) tai mums nepriklauso ta kompensacija jei ne judejimo negalia blink.gif

Reikėtų gerai pasiknaisioti įstatymuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 02 26, 14:24)

Busto pirkimui tikrai priklauso 20proc kredito padengimas, jei seimoje yra neigalus vaikas, nepriklausomai nuo negalios sunkumo. Man tik neaisku ar busta rekonstruojant dengiama kredito dalis. Nors panasu, kad del igalumo - ne, gal atsizvelgs i tai, kad gyvenam 5-iese mazame plote, kiekvienam is musu tenka tik 6kv.m., o ne 14kv.m., tai gal nors 10proc padengtu.
Atsakyti
tik pries eidamos nepatingekite paskaityti istatyma, kad zinotumete ka atsakyti, kai tetules bandys klaidinti.
pvz as kai ejau klausti del vienkartines pasalpos, tai dvejuose istaigose pirmiausiai suskaiciuoje kiek is viso gauname pinigeliu (invalidumas, prieziura, transporto) ir padalina visiems seimos nariams. o kai pasakiau, kad prieziura ir transporto pasalpos neieina i seimos pajamas pagal istatyma, tada tik invalidumo pasalpa dalino visiems seimos nariams.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 02 26, 21:51)
Busto pirkimui tikrai priklauso 20proc kredito padengimas, jei seimoje yra neigalus vaikas, nepriklausomai nuo negalios sunkumo. Man tik neaisku ar busta rekonstruojant dengiama kredito dalis. Nors panasu, kad del igalumo - ne, gal atsizvelgs i tai, kad gyvenam 5-iese mazame plote, kiekvienam is musu tenka tik 6kv.m., o ne 14kv.m., tai gal nors 10proc padengtu.

As del tos kompensasijos ir buvau nuejus i savivaldybe,tai man pareiske,kad mums niekas nepriklauso,nes mes paskola pasiememe pries pat vaikui gimstant ir ne is valstybes , o is Vilniaus banko,tai teks patiems ir moketis niekas mums nedengs to 20 procentu.Bet kas galejo man paskyti,kad mano vaikas bus neigalus,o buta emem butent todel,kad vaikutis turetu geresnes salygas gyventi,nes pries tai nuomavomes butuka nedideli...Vat ir teisybe... doh.gif doh.gif verysad.gif
Ir dar...jau sulaukeme pavasario gal kas pajudes del tos masinos kompensasijos,o tai atsibodo laukti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrijana87: 02 kovo 2008 - 16:47
QUOTE(adrijana87 @ 2008 03 02, 16:46)
As del tos kompensasijos ir buvau nuejus i savivaldybe,tai man pareiske,kad mums niekas nepriklauso,nes mes paskola pasiememe pries pat vaikui gimstant ir ne is valstybes , o is Vilniaus banko,tai teks patiems ir moketis niekas mums nedengs to 20 procentu.Bet kas galejo man paskyti,kad mano vaikas bus neigalus,o buta emem butent todel,kad vaikutis turetu geresnes salygas gyventi,nes pries tai nuomavomes butuka nedideli...Vat ir teisybe... doh.gif  doh.gif  verysad.gif
Ir dar...jau sulaukeme pavasario gal kas pajudes del tos masinos kompensasijos,o tai atsibodo laukti doh.gif

Kaip idomiai... g.gif cia gal del to, kad paskola is Vilniaus banko - bent jau Kauno savivaldybe duoda lengvatines paskolas per Hanza, Sampo ir dar kazkoki banka. Jei butumet pataike paimti is tinkamo banko, gal dar butu kompensave...? Bet tai zinok tu zmogau, kad prireiks kompensacijos pries vaikuciui gimstant. Nu vat ner teisybes ant sio svieto ir viskas, sakykt jus man ka norit verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 02 kovo 2008 - 18:40
o kokias čia žada priimti lengvatas dėl auto? kur mamytės laukia,o vis nepriima?
Atsakyti