Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

ne nu dar to betruko doh.gif sanatorijas atims blink.gif ir taip wos eina ta kelialapi gauti dar prades isidirbinet wisai, sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 08 16, 19:59)
ne nu dar to betruko doh.gif sanatorijas atims blink.gif ir taip wos eina ta kelialapi gauti dar prades isidirbinet wisai, sakes doh.gif

tad beliks tik RC. taupo valstybe ant musu vaiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 08 17, 11:11)
tad beliks tik RC.  taupo valstybe ant musu vaiku g.gif

O is kur tokie gandai?
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 08 17, 11:27)
O is kur tokie gandai?

mama sake jog per zinias,ar tai per ryto rata girdejo sake g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

noreciau jusu paklausti - nuo ko pradeti, norit susitvarkyti vaiko neigalumo dokumentus, pagal kuriuos skiriama pasalpa vaiko prieziurai ar slaugai? Busiu labai dekinga uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2007 08 21, 09:43)
Sveikutes,

noreciau jusu paklausti -  nuo ko pradeti, norit susitvarkyti vaiko neigalumo dokumentus, pagal kuriuos skiriama pasalpa vaiko prieziurai ar slaugai? Busiu labai dekinga uz informacija.

http://www.ndnt.lt/n...subcat.php?id=3
Atsakyti
na mamytes,gal jau kas daugiau zino, apie tai jog galima susigrazinti uz automobili pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 09 14, 12:06)
na mamytes,gal jau kas daugiau zino, apie tai jog galima susigrazinti uz automobili pinigelius?

As klausiau del to RC pas soc darbuotoja,ji sake,kad dar nera patvirtinta.Gal tik nuo nauju metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 09 14, 12:06)

kiek girdejau, tai jis yra patwirtintas, tik isigalios nuo 2008m pradzios g.gif ir ar galit man pasakyt kiek kartu i metus priklauso RC??
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 09 14, 21:05)
kiek girdejau, tai jis yra patwirtintas, tik isigalios nuo 2008m pradzios g.gif ir ar galit man pasakyt kiek kartu i metus priklauso RC??

reiks bandyt pasinaudoti sia galimybe thumbup.gif
o raidos centras priklauso du kartus. viena karta tu guli skyriuje,o kita karta dienos stacionare,ten reikia vezioti vaika pora ar tris kart i savaite uzsiemimams thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dangire @ 2007 09 14, 11:21)
As klausiau del to RC pas soc darbuotoja,ji sake,kad dar nera patvirtinta.Gal tik nuo nauju metu g.gif

as ir taip girdejau. 4u.gif
Atsakyti
[quote=joolita,2007 09 15, 09:05]
o raidos centras priklauso du kartus. viena karta tu guli skyriuje,o kita karta dienos stacionare,ten reikia vezioti vaika pora ar tris kart i savaite uzsiemimams thumbup.gif
Papildyta:

nu bliamba idomiai, tai man besansu antra karta gauti i rc, juk kur as pasiwazinesiu is kretingos i kauna ar wilniu po 3kart i sawaite, tai taip iseina jeigu tu esi is pajurio puses tai jau antra karta be sansu gaut rc, nu idomiai jie masto fool.gif
Atsakyti
[quote=pelytea,2007 09 15, 13:49]
[quote=joolita,2007 09 15, 09:05]
Papildyta:
nu bliamba idomiai, tai man besansu antra karta gauti i rc, juk kur as pasiwazinesiu is kretingos i kauna ar wilniu po 3kart i sawaite, tai taip iseina jeigu tu esi is pajurio puses tai jau antra karta be sansu gaut rc, nu idomiai jie masto fool.gif
[/quote]
na taip tame logikos nera. man netoli tai ir veziojau. viena mamyte tai kambary nuomavosi,kad tik vaika i proceduras nuveztu. bet sis variantas pareikalaus daug pinigeliu. bet kiekviena mamyte randa iseiti geriausia savo vaikeliui thumbup.gif
Atsakyti