Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

QUOTE(agutis @ 2008 02 06, 15:26)
Na jau labai patraukliai nuotraukoj atrodo ta vaikštynė...Tik niekur neradau,nuo kelių metų amžiaus vaikui ta vaikštynė tinka?Mano mažius 3m.,naudojamės paprasta geležine vaikštyne,tai tikriausiai "Movitai"dar per maži esam?Jei ne,tai kryžiaus kelius nueisiu,bet tą vaikštynę gausim doh.gif

mano panelytei 2 metukai, labai sekmingai vaiksto, tik "vairuoti" pro duris nelabai moka, uzstringa mirksiukas.gif labai sauni ta vaikstyne, labai manevringa, lengvai psisuka kur nori, zodziu geras dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 02 06, 15:43)
Mamytės,būkit geros "apšvieskit" mane,kas yra "Movitos"vaikštynė,kaip ji atrodo,kuo gera ir pan. blush2.gif  g.gif
Papildyta:
Dar turiu vieną rimtą klausimą:2007 birželį buvau VRC ir ten soc.darbuotoja mane "apšvietė",kad šeima turinti neįgalų vaiką gali pasiimti 20 000lt paskolą būstui pirkti.Mano vyras uždirba minimalų atlyginimą,taigi niekur negalim pasiimti paskolos didesnės nei maždaug 2000lt.Tai va,tą 20 000lt paskolą iš banko imi per miesto savivaldybę.Savivaldybė kažkurį procentą padeda išsimokėti,arba jei nenori imti paskolos ir neturi kur gyventi savivaldybė duoda soc.būstą 99metams be paveldimumo teisės...Mamytės gal ką žinote tuo klausimu,nes man labai reikia info apie tai 4u.gif

Na aš 2004 metais pasinaudojau lengvata bustui įsigyti, bet apie jokiu 20 000 nebuvo kalbos, pradinį įnaša pačiai teko gauti, o valstybė kompensavo 20 % , na, iki šiol kompensuoja. Kol kas aš moku tik palūkanas, o pačią paskolą moka už mane valstybė. Tai truks kol baigsis tie 20% , tada jau viską toliau pati.
Atsakyti
Oi domicele,kaip džiaugiuosi,kad mums ta vaikštynė tiks thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Taip taip andrile,būtent ir atsakei į mano klausimą.O tai jei mano vyras ant popieriaus uždirba minimalų,tai mes galėtumėm gauti tą paskolą?O kokio dydžio andrile,jei ne paslaptis blush2.gif ,imei tu paskolą?Ir taip norėčiau,kad "apšviestum"kaip visą tą reikalą tu tvarkeisi,kokie dokumentai,nuo ko pradėti ir pan.?
Atsakyti
laba visoms, jau pervede pinigelius uz sausi. Padidejimas jauciasi - viso 225 LT pridejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 02 06, 16:43)
Mamytės,būkit geros "apšvieskit" mane,kas yra "Movitos"vaikštynė,kaip ji atrodo,kuo gera ir pan. blush2.gif  g.gif
Papildyta:
Dar turiu vieną rimtą klausimą:2007 birželį buvau VRC ir ten soc.darbuotoja mane "apšvietė",kad šeima turinti neįgalų vaiką gali pasiimti 20 000lt paskolą būstui pirkti.Mano vyras uždirba minimalų atlyginimą,taigi niekur negalim pasiimti paskolos didesnės nei maždaug 2000lt.Tai va,tą 20 000lt paskolą iš banko imi per miesto savivaldybę.Savivaldybė kažkurį procentą padeda išsimokėti,arba jei nenori imti paskolos ir neturi kur gyventi savivaldybė duoda soc.būstą 99metams be paveldimumo teisės...Mamytės gal ką žinote tuo klausimu,nes man labai reikia info apie tai 4u.gif

mes nusipirkom buta ,kaip socialiai remtina seima.Stovejom kokis 5metus eilej tam kreditui gauti ir sulaukem.Tai buvo jau pries gerus 5 metus.....
Atsakyti
Tai čia dėl buto reikia eilėje stovėti,o soc.darbuotoja mane apšvietė,kad gali gauti paskolą,pvz.susirandi trobelikę,nueini į savivaldybę,pasakai,na ir toliau reikalai tvarkomi...Ech tada smulkiau nepasidomėjau-neprireikė,o dabar kai labai reikia-nei iš kur tiksliai informacijos ištraukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 02 06, 18:43)
Oi domicele,kaip džiaugiuosi,kad mums ta vaikštynė tiks thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Taip taip andrile,būtent ir atsakei į mano klausimą.O tai jei mano vyras ant popieriaus uždirba minimalų,tai mes galėtumėm gauti tą paskolą?O kokio dydžio andrile,jei ne paslaptis blush2.gif ,imei tu paskolą?Ir taip norėčiau,kad "apšviestum"kaip visą tą reikalą tu tvarkeisi,kokie dokumentai,nuo ko pradėti ir pan.?

Na as pardzioj eilej bandziau, bet po to emiausi apmascius g.gif to savo varianto: pradžia tai į savivaldybę kaip ir leidimų, patvirtinimo kad kompensuos tuos procentus, na jau pradejus jie patys toliau nukreipia, kur eit, ka daryt. 4u.gif Na po to jau eiti per bankus ir išsiklausinėt palankiausią sumą, palankiausią procentą.Susižinojus kokią sumą gali gauti jau galima ieškoti ir butuko. Bet iš tikro tai tiesiog man dar labai pavyko, ėmiau 80 000 is banko, tai už tokia suma dar ir buta nebloga radau tuo metu. O dabar..., neisivaizduoju, kai tokios kainos. Kadangi mes tik dviese, aš su savo vaikiuku, tai elimentų, jo invalidumo, ir mano nedidelio atlyginimo pakako bankui. Šiandiena aš neturėčiau jokių šansų.
Atsakyti
Na už 80 000lt kaime trobelikę jau neblogą nusipirktum,kad ir dabar mirksiukas.gif Juk nenorim didmiesty drinks_cheers.gif Tikriausiai reiks pradėt tuos reikalus tvarkyti...
Atsakyti
Mes tai pražuvę su kainom Kretingoj..kadangi 10km. iki Palangos- tai tokios kainos sklypų ir butų.. swoon.gif

Ech,jau ketvirtadienis,o niekas neaišku dėl kompensacijos perkant auto.. verysad.gif
Aš savo senąją jau prakeikiau kokį šimtą penkiasdešimt kartų už gedimus be galo,be krašto.. bash.gif bet dar kenčiu,važiuoju,vis tikiuos,kad pajudės reikalai..
Atsakyti
Aš tai nesuprantu( fool.gif )kaup čia viskas dėl kompensacijos auto tilo ir nutilo...Ale gi mūsų valstybėje nieko nuostabaus,dar ne tokie dalykėliai nutyla lithuania.gif
Atsakyti
mes kazkada domejomes del lengvatines paskolos, kur iki 20%kompensuoja valstybe. tai mums isaiskino, kad gali ir 10-15% kompensuoti. pagal musu oficialias pajamas joks bankas mums jos nedave sad.gif. tai buvo pries 5metus. geriausiai tu nueik tiesiai ten kur reikia ir issiklausinek. nes pati matai, kaip daznai istatymai keiciasi. siandien vienaip, rytoj jau kitaip buna
Atsakyti
mes ta paskola emem pries gerus 5 metus,tai viskas buvo kitaip.O dabar ko gero vel kitaip.Kaip sakiau mes stovejom eilej,paskui patvirtino,kad mums tikrai duos ta paskola,tada pasiule bankus ,kurie gali mums ta paskola suteikt,bet konkreciai pasiule Sampo.Tada prasidejo musu vargai,nes Siauliuose tada dar nebuvo Sampo banko,turejom vaziuot i Vilniu.tai pradejom dokumentus tvarkytis rugpjucio vidury,o i buta kaip savo isikelem tik gruodzio 1 diena.Dabar manau,kad sie dalykai darosi kitaip.Cia ko gero reikia tiksliai nueit i savivaldybe ir issiklausinet.
Atsakyti