Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

QUOTE(ausrella @ 2008 01 25, 09:25)
paziurek kaip perveda pinigelius. kelias  sumas?
mums eina 3kartus :sunki negalia, prieziura ir transporto islaidoms (apie 32lt)

O man perveda vieną kartą, ir jokių aprašymų nėra, išvis, ten rašo, kad socialinės rūpybos atlygynimų skyrius... ax.gif Čia gal todėl, kad Snoro bankas. Pasiskaičiau, kad transporto kompensaciją galima susigražinti už metus. Tai gal ir apsimoka užsiimti, tik vat pas apylinkės neurologą eiti taip nesinori, vėl mano dukrą tems už rankos per kabinetą, o gal tipo vaikšto, o mes meluojam... doh.gif Ir taip kaskart...
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2008 01 25, 13:50)
O man perveda vieną kartą, ir jokių aprašymų nėra, išvis, ten rašo, kad socialinės rūpybos atlygynimų skyrius... ax.gif Čia gal todėl, kad Snoro bankas. Pasiskaičiau, kad transporto kompensaciją galima susigražinti už metus. Tai gal ir apsimoka užsiimti, tik vat pas apylinkės neurologą eiti taip nesinori, vėl mano dukrą tems už rankos per kabinetą, o gal tipo vaikšto, o mes meluojam... doh.gif  Ir taip kaskart...

pwz man slauga ir inwaliduma kartu perweda, ta prasme wiena suma, o uz transporta atskirai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2008 01 25, 09:25)
paziurek kaip perveda pinigelius. kelias  sumas?
mums eina 3kartus :sunki negalia, prieziura ir transporto islaidoms (apie 32lt)

Mes gaunam bendrai. Lapa del transporto gavom is Svitrigailos gatves su kitais popieriais. Po to ejom i seniunija.
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2008 01 25, 16:50)
Mes gaunam bendrai. Lapa del transporto gavom is Svitrigailos gatves su kitais popieriais. Po to ejom i seniunija.

as ir gaunau visus pinigus kartu,kai gavau invalidumo tuos lapus nunesiau i soc skyriu ir nuo kito menesio visus pinigus gaunu vienu metu,tai nzn kiek uz ka as gaunu,jokio israso nera tika,kad pasalpa ir tiek... g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijana87 @ 2008 01 25, 18:40)
as ir gaunau visus pinigus kartu,kai gavau invalidumo tuos lapus nunesiau i soc skyriu ir nuo kito menesio visus pinigus gaunu vienu metu,tai nzn kiek uz ka as gaunu,jokio israso nera tika,kad pasalpa ir tiek... g.gif

nu jei tawo hanza bankas, gali per intika pasiziuret israsa, ten tau bus parodyta, kas, kiek ir uz ka perweda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2008 01 25, 18:38)
nu jei tawo hanza bankas, gali per intika pasiziuret israsa, ten tau bus parodyta, kas, kiek ir uz ka perweda smile.gif

Pas mane Snoro banko internetinė bankininkystė nieko neparodo, Tik sumą ir nuo ko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivabra @ 2008 01 11, 22:20)
Labas. Gal ir nelabai daug info pateiksiu, bet motinoms auginancioms neigalius vaikus reikia kreiptis i sodra, kitaip stazas automatiskai nebus uzskaitytas.Tureti su savimi pasa, SD pazymejima, gyvenamosios vietos deklaracija (jei pase yra registracija tai nereikia), vaiko gimimo liudijima, neigalumo pazymas( pazymejimus del slaugos ir pan. ). Taciau stazas uzskaitomas tik auginancioms vaikus turincius visiska negalia arba tuos vaikus, kuriems reikalinga spec. slauga.
Na parasiau kiek zinojau, nes pati dirbu Sodroj, tik pasalpu skyriuje (t.y. su nedarbingumo pazymejimais) todel ne ka labai daug galiu apie stazus pasakyti. Tai tvarkoma kitame poskyryje. O del konkreciu atveju reiktu kreiptis su isvardintais dokumentais i Sodra, ten viska paaiskins.

sveikos,as cia kaip is medzio iskritus .Prisiskaiciau visko ir nelabai supratau.As jau beveik 13 metu auginu sunu su sunkia negalia ir esu dirbanti .Ar man reikia ir nulekt i ta sodra? Aciu
Atsakyti
sveikos,as cia kaip is medzio iskritus .Prisiskaiciau visko ir nelabai supratau.As jau beveik 13 metu auginu sunu su sunkia negalia ir esu dirbanti .Ar man reikia ir nulekt i ta sodra? Aciu

Jums skaičiuoja automatiškai dėl to kad dirbate, čia kalbama apie mamos kurie augina vaikus namie.
Atsakyti
QUOTE(ver @ 2008 01 27, 01:53)
Jums skaičiuoja automatiškai dėl to kad dirbate, čia kalbama apie mamos kurie augina vaikus namie.

aisku,aciu supratau 4u.gif
Atsakyti
Mamytės,ar dar niekas neaišku dėl mašinos pirkimo,kur žada gražinti apie 4000lt.,labai jau reikia pirkti mašiną,nes senoji pridususi,bet vis dar kenčiam... doh.gif
Atsakyti
Ir man labai aktualus auto klausimas. Jau ir mašina specialią susiradau ax.gif kur tiesiai su vežimu įvažiuot, ratus pritvirtint be reikės. Vaiko kilnot nebereikės. bigsmile.gif Susiradau o pirkt negaliu, turiu sulaukti įstatymo. Mamytės, ar nereikės ir mums su tais vaikučiais apie prezidentūrą ratus prasukt. Kad reikalai į priekį pajudėtų. g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti