Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

QUOTE(pelytea @ 2007 08 13, 21:49)
o tai kada cia galima pradet tuos dokumentus twarkyt, juk wistiek neiskarto gausim , speju kad reix maziau 3men laukt? g.gif

Nuo kitu metu tas istatymas isigalios 4u.gif o procesas toks pirma nusiperki masina,ja ivertini ne maziau tos sumos kuria skiria, poto pristatai dokumentus ir tada tiktai grazina tuos 4000lt 4u.gif bent pas suaugusiuosius neigalius tokia tvarka ir dar pas juos turi but masina butinai su automatine pavaru deze.o kaip bus mums reik dar dometis g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.Na, arba aš kreivarankė, arba nežinau kas, bet neradau aš tų pataisų lrs.lt tinklapyje... gal kas gali įmesti nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2007 08 14, 09:57)
Sveikos, mergaitės.Na, arba aš kreivarankė, arba nežinau kas, bet neradau aš tų pataisų lrs.lt tinklapyje... gal kas gali įmesti nuorodą?

truputi apie tai CIA
Atsakyti
Ačiū, Viltė, aš tai skaičiau.Busiu realistė - kol kas SADM tik teikia Vyriausybei svarstyti. Štai kai visa tai bus priimta ir įsigalios - tada bus galima apie tai kalbėtis...
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 08 14, 00:20)
Nuo kitu metu tas istatymas isigalios  4u.gif o procesas toks pirma nusiperki masina,ja ivertini ne maziau tos sumos kuria skiria, poto pristatai dokumentus ir tada tiktai grazina tuos 4000lt  4u.gif bent pas suaugusiuosius neigalius tokia tvarka ir dar pas juos turi but masina butinai su automatine pavaru deze.o kaip bus mums reik dar dometis  g.gif

o jei as pirkciau brangesne tai man negrazintu tu pinigu ar grazintu is tos sumos 4tukstancius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 08 14, 09:26)
o jei as pirkciau brangesne tai man negrazintu tu pinigu ar grazintu is tos sumos 4tukstancius? g.gif

Tau grazintu tik tuos 4160lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 14 rugpjūčio 2007 - 10:59
Sveikutes,
O dabar gal man galit paaiskint... Turim dukryte su visiska negalia ir spec. slauga, bet jokiu judejimo ar psichologiniu sutrikimu nera... Tai ar priklausytu mum sita kompensacija?
Atsakyti
jjurgite - kol įstatymas nepriimtas, nieko dar neaišku, ką gali žinoti, kiek jį tvirtins, kiek keis...
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 08 14, 12:56)
Tau grazintu tik tuos 4160lt  4u.gif

aisku daba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 08 14, 00:20)
Nuo kitu metu tas istatymas isigalios  4u.gif o procesas toks pirma nusiperki masina,ja ivertini ne maziau tos sumos kuria skiria, poto pristatai dokumentus ir tada tiktai grazina tuos 4000lt  4u.gif bent pas suaugusiuosius neigalius tokia tvarka ir dar pas juos turi but masina butinai su automatine pavaru deze.o kaip bus mums reik dar dometis  g.gif

Kad tik tas istatymas isigaliotu,o ne kur gilei i stalciu nukistu doh.gif ,tai tada ir proga masinyte geresne nusipirkti.Bet dabar galvoju ar nereiks nauju pirkt,nes kai vazinetas perki visada regitroje tik simboliska suma rasai g.gif.Greiciau isigaliotu tai but viskas aisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 08 15, 09:10)
Kad tik tas istatymas isigaliotu,o ne kur gilei i stalciu nukistu doh.gif ,tai tada ir proga masinyte geresne nusipirkti.Bet dabar galvoju ar nereiks nauju pirkt,nes kai vazinetas perki visada regitroje tik simboliska suma rasai g.gif.Greiciau isigaliotu tai but viskas aisku g.gif

mes cia laikiam kada del automobolio kompensacijas ives. o vat mums sanatorijas gali nuimti. jei valstybe neskirs pinigu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 08 15, 09:10)

vertintojas tures vertint,kad nebutu mazesne suma nei numatyta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2007 08 16, 15:27)
o vat mums sanatorijas gali nuimti. jei valstybe neskirs  pinigu. g.gif

Nenustepciau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti