QUOTE(dzeuse @ 2008 01 23, 17:04)
As taip pagalvojau,kad tau pvz. galetu skirti kompensacija teisems issilaikyti,turetum pakankamai argumentu,kodel tau ju reikia,viena su vaiku esi,jis nevaiksto,vyro nera,kad nuveztu,kur reikia..
O jei is pasalpos paciai moketis uz jas-tai nebebus is ko valgyti pirkti..
O jei is pasalpos paciai moketis uz jas-tai nebebus is ko valgyti pirkti..
ne baik tu, cia tikraj neswarbi priezastis ir galiu issilaikyt be ju finansines pagalbos, geriau tuos pinigus duoda kam kitam, zinau, kad kitiem zymiai sunkiau nei man, juk as ir stoga turiu, ir walgyt, mes su waiku daug ka galim sau leist, be to tewas waiko duoda pinigu kiekwiena menesi, o ir drauga gera turiu tad nemanau, kad man reiktu siu pinigu, tuo labiau juk musu mieste ne mes wienos auginam neigalius waikus tad manau, kad kitom labiau reikia.
Papildyta:
QUOTE(siaubute @ 2008 01 23, 17:27)
gali ir nepriklausyti. Jei ji viena, o gauna maždaug paskaičiuosim pagal save mano vaiko sunki negalia + priežiura- gaunu 798, na dabar nuo Naujų dar plius 150. Dar kažkiek gauna vaiko pašalpa iki 3 metų 97,3 Lt, arba virs 3 metų 52 Lt. Gaunasi 850-1050 Lt. Tai o remtinos pajamos vienam asmeniui turi išeiti 289 Lt. berods. Tikrai nebus remtinos pajamos 400-500 Lt vienam asmeniui.- kitaip pusę ar daugiau Lietuvos remtini būtų . Todėl reikia žiūrėt kiek gauna ir kiek tos remtinos pajamos. Nors jei tokiam rimtam reikalui - reikaligos būtinai teisės,tai gal ir skirtų
kiek issiaiskinau inwalidumas nesiskaiciuoja i bendras seimos pajamas
aj skaiciuojas gal cia galit daugiau apie taj pasiskaityt;
http://www.socmin.lt....php?1028746631