QUOTE(sagan @ 2008 01 09, 22:56)
Kaip tai absurdiškai beskambėtų, bet taip. Teta gyvena Rokišky, bet manau, kad įstatymai visur vienodi. Na, iš dalies gal tai ir formalumas...gal ir nepasitaikė kolkas atvejų, kad atsakytų globą tikrai motinai. Mano teta dar ir todėl buvo labai pasipiktinusi: kai iki aštuoniolikos metų niekam nerūpėjo, ar tas vaikelis neauga asocialioj šeimoj, ir apskritai niekas nesidomėjo, o po aštuoniolikos staiga susidomėjo...
Gal žmonės "perkantys" grupę tiesiog nesuvokia, kad taip ir ligą gali "nusipirkti"...Aš ne tik kad tą pašalpą atiduočiau, bet dar ir primokėčiau už vaikelio išgijimą...
Gal žmonės "perkantys" grupę tiesiog nesuvokia, kad taip ir ligą gali "nusipirkti"...Aš ne tik kad tą pašalpą atiduočiau, bet dar ir primokėčiau už vaikelio išgijimą...
vakar kalbėjau su savo drauge, kuri tvarko panašius dokumentus ir ruošia popierius teismui. Tai ji paaiškino, kad kai vaikui sueina 18 jis turi būti pripažintas veiksnus arba neveiksnus.jei jis pripažinami neveiksnus, tada reikalingas globėjas, o nustatant globėją procedūros vienodos tiek tėvams, tiek kitiems giminaičiams.
negalia nelygi negaliai. būna, o ypač tarp saulės vaikiukų, kad iki 18 jie pilnai išmoksta pasirūpinti savimi. aišku priklauso nuo formos. Aš tai labai tikiuosi, kad mano mergytė bus viena iš jų
Papildyta:
QUOTE(sagan @ 2008 01 09, 22:56)
Aš tai net prietaringa dėl to. Net mokykloje bijojau simuliuoti ligą, rasdavau kitų būdų kaip išvengti kontrolinio
Pažįstu žmonių, kurie turėjo gerą darbą, buvo darbingo amžiaus, bet pasirūpino negalia tam kad galėtų nedirbt nesuprantu