QUOTE(melodija @ 2008 01 08, 23:20)
O jie neziuri kokia tau liga arba neturi supratimo apie genitika musu daktariukai.. as tikrai buvau susidariuse tokia nuomone.. ka ten nuomone.. gydytoja kauno kliniku vidaus pasake kokia rado liga mergaitei mano... pasake pavadinima as klausiu kas tai... jin patrauke peciais nezinau.... dabar kitaip manau bijojo pasakyt kad sia liga turintys vaikai negyvena tai geriau pasake nezinau o gal tikrai nezinojo nors daugeliu daktaru aiskinau kas tai.....
gryztant prie gr. kas 2m eisi iki 18m o po 18 ir eisi jei nesugebesi isikovot visam laikui... sekmes.
Visiškai tikiu, kad galbūt ir nežino..Mus tai kaip tik vis gasdina, kad "jau kai prasides brendimo laikotarpis".., maždaug tikrai neišlaikys...O apylinkės daktarei tai sykį ir išsprūdo: dar gyva?...
Neseniai devynių metų dauniukas mano apylinkėj tai mirė....
Nuo aštuoniolikos, kiek girdėjau, tai "linksmybės tęsiasi" - teta augina saulės mergytę, kai jai suėjo aštuoniolika, mama turėjo gaut pažymas dėl savo sveikatos, dar kažkokius popierius (turbūt, ar nėra asociali) ir per teismą gaut teisę būt mergaitės globėja...
Aš tai nedrįsčiau sveikam vaikui (ar kad ir ne vaikui) "pirkti" grupės...Neesu prietaringa, vis dėlto tokiais dalykais nežaisčiau...