Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui

QUOTE(rena @ 2007 10 26, 18:04)
nu nieko juokinga, kai atmintis slubuoja doh.gif

As tai zinok rimtai issigandus buvau,pradejau neatsimint ka ana savaite dariau unsure.gif cia po Zygio traumos taip buvo,matyt nervai savo dare doh.gif dabar kazkaip praeina jau pfu pfu pfu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 26, 20:09)
As tai zinok rimtai issigandus buvau,pradejau neatsimint ka ana savaite dariau  unsure.gif cia po Zygio traumos taip buvo,matyt nervai savo dare  doh.gif dabar kazkaip praeina jau pfu pfu pfu  karsta.gif

matyt g.gif
man po E (tikiuosi nepamirsai, kad cia nevitaminas hihihi.gif ) operacijos, tai alergija gavau doh.gif teko ilgai ir nuobodziai gidytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 18:04)
nu nieko juokinga, kai atmintis slubuoja doh.gif

zinokit ko paklausau visos su atmintim skundziasi jog ne kas. cia gal kokia moteru epidemija lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip taip ,tu jau zinai kur ta gatve,kaip pirstu i aki thumbup.gif kai baigsis skirybos,as vaziuosiu i taurage,busiu laisva paukste,po 4 metu pertraukos prisilaksiu,kad net kojos nenes, o po to gaivaliuosiuos pora savaiciu blush2.gif kas prisijungs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 20:27)
matyt g.gif
man po E (tikiuosi nepamirsai, kad cia nevitaminas hihihi.gif ) operacijos, tai alergija gavau doh.gif teko ilgai ir nuobodziai gidytis doh.gif

Atsimenu kad nevitaminas hihihi.gif kokia alergija gavai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2007 10 28, 10:53)
zinokit ko paklausau visos su atmintim skundziasi jog ne kas. cia gal kokia moteru epidemija lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taip taip ,tu jau zinai kur ta gatve,kaip pirstu i aki thumbup.gif  kai baigsis skirybos,as vaziuosiu i taurage,busiu laisva paukste,po 4 metu pertraukos prisilaksiu,kad net kojos nenes, o po to gaivaliuosiuos pora savaiciu blush2.gif  kas prisijungs smile.gif

As pasuoju schmoll.gif galiu junktis tik mintim biggrin.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 28, 09:53)
as vaziuosiu i taurage,busiu laisva paukste,po 4 metu pertraukos prisilaksiu,kad net kojos nenes, o po to gaivaliuosiuos pora savaiciu blush2.gif  kas prisijungs smile.gif

galesiu prisijungti, tik vienam vakarui, nes man reiks vaikus ziuret, o zinai girta mamasa, tai ne kas schmoll.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 28, 12:44)
kokia alergija gavai?  g.gif

dilgeline, nera baisi, bet vistyiek zaraza doh.gif kol as poto jos atsikraciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 10:23)
dilgeline, nera baisi, bet vistyiek zaraza doh.gif kol as poto jos atsikraciau doh.gif

O kaip ji atrodo?as irgi buvau pasigavus alergija bet man sake kad dedervine g.gif gal jos panasios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 29, 11:00)
O kaip ji atrodo?as irgi buvau pasigavus alergija bet man sake kad dedervine  g.gif gal jos panasios?  g.gif

o kas cia do čiudas g.gif
na ta dilgeline tai tokie spuogiukai, kai su dilgele susidilgini unsure.gif
tai man kai suvare visa kakla ir peciai kai kur ant nugaros ir ranku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 12:22)
o kas cia do čiudas g.gif
na ta dilgeline tai tokie spuogiukai, kai su dilgele susidilgini unsure.gif
tai man kai suvare visa kakla ir peciai kai kur ant nugaros ir ranku doh.gif

Ne pas mane tada kitokia alergija schmoll.gif pas mane rutuliukais tokiais buvo,kurie nuo saules isnykdavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 29, 17:12)
Ne pas mane tada kitokia alergija  schmoll.gif pas mane rutuliukais tokiais buvo,kurie nuo saules isnykdavo  rolleyes.gif

o cia tai geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 29, 10:23)
galesiu prisijungti, tik vienam vakarui, nes man reiks vaikus ziuret, o zinai girta mamasa, tai ne kas schmoll.gif  lotuliukas.gif

tai zinoma tik vienam vakarui,as miglutei mociutei palikciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 10 31, 15:09)
tai zinoma tik vienam vakarui,as miglutei mociutei palikciau thumbup.gif

Tusas nusimato user posted image thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 10 31, 22:29)
Tusas nusimato user posted image  thumbup.gif

reikes truputi atsipalaiduoti lotuliukas.gif uztat ir siulau prisijunkti lotuliukas.gif
Atsakyti