Įkraunama...
Įkraunama...

Geri viešbučiai vaikams Turkijoje

Marti Myra 5*-
The Maxim Resort 5*
Fantasia Hotel De Luxe 5*
Antendon De Luxe 5*
Amara Club Marine HV-I
Corinthia Club Hotel Tekirova 5*
Kemer Resort 5*
Simena Sun Club 4*

Belekas:
Gloria Verde 5*
Gloria Golf 5*
Paloma Grida Village HV-I

Fetija:
Lykia World Village HV-I

Side:
Sueno Hotels Beach Side 5*

Antalija (Kundu):
IC Hotels Green Palace 5*

Antalija (Lara):
Royal Wings 5*
Delphin Palace Deluxe 5*

Alanija:
Mukarnas Spa Resort 5*
Botanik 5*
Delphin Deluxe Resort 5*

Atsakyti
norėčiau prideti prie sarašo ši vešbutuka. jis is pigesniu bet superinis ax.gif
tikrai atitinka ta kaina 4u.gif
Alanija, AYDINBEY GOLD DREAM
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2009 02 08, 15:20)
norėčiau prideti prie sarašo ši vešbutuka. jis is pigesniu bet superinis ax.gif
tikrai atitinka ta kaina  4u.gif
Alanija, AYDINBEY GOLD DREAM

Esi pati joje buvusi? Jei taip, tai papasakok daugiau apie ji, idek nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2009 02 06, 14:56)
o kaip del Kemer Resort 5* Kemere? Netinkamas su vaiku?  g.gif  Aš iš pernai metų jį nusižiūrėjus  ax.gif

Kiek supratau is drauges pasakojimo, tai tinkamas. Ir tik velgi is tu paciu pasakojimu salia esntis Orange Couty labai triuksmingas, ten daug jaunimelio geriancio, tai nebent langai i jo puse, tada gal kiek prasciau. jei viskas ok, tai pati bandysiu i ji vaziuoti, tik be vaiku - mamai reikia pailseti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 02 08, 16:25)
Esi pati joje buvusi? Jei taip, tai papasakok daugiau apie ji, idek nuotraukyciu  4u.gif

taip buvau pati 2008 08 16-23d. labai patiko 4 baseinai, 2 kalnialiai. vaikams baseinas su tentu dengtas nuo saules. maisto visas dienas buvo geras pasirinkimas. švaru, gražu. labai geros SPA paslaugos. nuotrauku buvau idėjus daug kaip grižau. į ši vešbutį dazniausei pakliuna žmones pasinaudoja Antalija Tez Express.

TEZ TOUR siūlo savo keliautojams gerą progą įsigyti kelionę pigiau.

TEZ EXPRESS - tai apgyvendinimo tipas, kai viešbutis perkamas nežinant jo konkretaus pavadinimo ar vietos (kurorto rajono).

Pasirinkus šį apgyvendinimo tipą perkamas tik atitinkamą žvaigždučių kategoriją turintis viešbutis šalyje, į kuria vykstate.

Atsakyti
mano drauge buvo 2008m.06men. Marmaris, CARIA HOLIDAY RESORT 3+

grižo labai patenkinta. nors buvo 2007 KEMER RESORT. bet turejo taupiti ir rinkos pigesni viešbuti. grižo sakė nuo jos priklausytu duotu 5 žvaigždes lotuliukas.gif
vaikams vos ne akva-parkas, 4 vandens kalneliai. diskotekoj gėrimai nemokamai. mes aldenbejui mokėjom lotuliukas.gif maistas skanus. ir buvo iš ko pasirinkti.
aš galvoju kad labai priklauso ko ten važioji. viena mano drauge iš DELPHIN DE LUXE RESORT sugebėjo grižti nepatenkinta. jai ir vaikas suviduriavo. ir kambarius blogai vale. ir pliažas šiukšlinas. ir girtu daug doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chanuma: 08 vasario 2009 - 19:40
QUOTE(Agnytė @ 2009 02 06, 12:56)
o kaip del Kemer Resort 5* Kemere? Netinkamas su vaiku?  g.gif  Aš iš pernai metų jį nusižiūrėjus  ax.gif

manau, kad puikiai tinkamas, buvome pries pora metu,tiesa, be vaiko, bet galvoju, kad ir su vaiku ten ciotka. rekomendavom draugams, pernai buvo dveji su vaikuciais, tai liko patenkinti!
Atsakyti
ar esate buve Sidej, Teracce Beach Resort?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 02 08, 15:03)
Kiek supratau is drauges pasakojimo, tai tinkamas. Ir tik velgi is tu paciu pasakojimu salia esntis Orange Couty labai triuksmingas, ten daug jaunimelio geriancio,  tai nebent langai i jo puse, tada gal kiek prasciau. jei viskas ok, tai pati bandysiu i ji vaziuoti, tik be vaiku - mamai reikia pailseti smile.gif

Ačiū už atsakymą.
P.S. Mes su tavim vis tuos pačius viešbučius nusižiūrim mirksiukas.gif , 2007 m. birželį, jei nemaišau su kita, irgi buvai Kemere mirksiukas.gif

QUOTE(egle50 @ 2009 02 09, 11:37)
manau, kad puikiai tinkamas, buvome pries pora metu,tiesa, be vaiko, bet galvoju, kad ir su vaiku ten ciotka. rekomendavom draugams, pernai buvo dveji su vaikuciais, tai liko patenkinti!

Ačiū, turbūt šiais metais bandysiu šį viešbutį, jei kainos nesikandžios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute2002 @ 2009 02 05, 20:35)
Gal kas buvote "Daima resort" 5* UAI prie Kemero(Kirise)?- planuose liepos menesi su 1 m. vaiku.  lotuliukas.gif

Nebuvau, bet važiuosim balandžio gale. Mažajam bus 1,9 m.
Atsakyti
O gal ka galit pasakyt apie Miradol Otel? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2009 02 10, 20:09)
O gal ka galit pasakyt apie Miradol Otel?  4u.gif

http://www.tophotel....n/hotel/al4723/
Atsakyti