Įkraunama...
Įkraunama...

Sendaikčių turgūs, parduotuvės ir pan.

ax.gif Geriau varyti sekmadieni i Rietava ,nes visi kas sedi sestadieni Siauliuose buna ir Rietave..Rietavo kokius 4 kartus didesnis sendaikciu turgus nei Siauliu smile.gif
Atsakyti
Anksciau nezinojau apie sendaikciu turgu, kol neapsilankiau:) Viena grazu sestadienio ryta su draugu susiruosem ant tauro kalno. Kadangi geras oras tai visai nebutina labai anksti lekti, ten 11 valanda buvo dar pats ikarstis:)Na patiko, kaip pirma karta, pirkau draugei postcigara uz 3 lt, lekstute dekoratyvine tetai uz 15 lt paauksuota ir draugas pirko granata uz 20lt:Dsiaip ten daug mielu niekuciu bet viskas labai brangu, geriausia pas kokia mociute pirkti tai ji nelabai verte daiktu ismano, todel pigiai parduoda:)
Atsakyti
,,Nuo ketvirtadienio iki sekmadienio prekybos miestelyje Urmas įsikuria netradicinė prekyvietė - sendaikčių turgus. Turgus kauniečiams ir miesto svečiams suteikia galimybę įsigyti autentiškų, unikalių, senoviškų daiktų. Beje, lankytojai gali ne tik nusipirkti, bet ir parduoti patys, išsimainyti. Taigi, sudaromos sąlygos abipusiams mainams''... Bet kiek bunu, tai ju ten ne tiek ir daug... Viena gatvele.. Va per sendaikciu muge tai buvo i ka pasiziuret..Is kitu saliu daug privaziave buvo... g.gif

Atsakyti
na kas buvot? smile.gif kaip patiko? gal foto?
Atsakyti
I Siaulius tai tikrai nepatarciau vaziuot schmoll.gif . 3-4 eiles (takai) po 50metru panasiai...
ir tikrai - kaip kada ir ziurint ko reikia g.gif .
Atsakyti
QUOTE(miurdock @ 2009 05 14, 15:29)
na kas buvot? smile.gif kaip patiko? gal foto?

Buvau cool.gif Na, iš žinučių spaudoje ir kitur įsivaizdavau, kad bus kažkas TOKIO doh.gif
Šnipštas visiškas. Nepatiko. Kainos neatitinkančios daiktų vertės. Daugiausia, aišku, buvo smulkmenų visokiausių.
Vienintelis daiktas, kuris krito akin ir širdin biggrin.gif , tai ąžuolinis stalas, nu nuostabus (man) biggrin.gif
Kažkas labai panašaus (tik anas didesnis buvo):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 15 gegužės 2009 - 08:22
O kur tiksliai Šiauliuose yra sendaikčių turgus? Ir kada jis būna? Šeštadieniais?
Atsakyti
Ketrvirtadieniais ir šeštadieniais būna Kazlų Rudoje. Bet labai mažas, vos 1 žmogelis stovi su prekėmis is Vokietijos.
Bet prisirinkau maloniu niekučių. Kartais tiek nedaug reikia iki laimės.
Atsakyti
Laba visoms...turiu toki klausimeli..gal kas nors zino kas superka antikvariatinius baldus?
buciau labai dekinga

turiu labai sena azuolinme spinta..dar mano proseneles....labai daili...tik foto dar kolkas nera...nes reikia iki kaimo nuvaziuoti...ji mano senajam kambaryje stovi..tokia dvieju duru..graziai raizyta...
Atsakyti
Pradėjau domėtis kur kokį kaimišką sendaiktį įsigyti, ir "dvylikoskėdžių" puslapy visai įdomių dalykų radau.
Gal kasnors žinote, ar ko panašaus yra Vilniuje (negi teks Kaunan važiuoti). Žinau kad prie profsąjungų rūmų būna, bet gal yra pastoviai veikiančių? Prašyčiau daugiau ar mažiau subtiliai kąnors pareklamuoti.. na tik gal ne brangininkus ax.gif ieškau kaimiškų senoviškų baldų..
Atsakyti
na, dar vieną parduotuvę Kaune "pareklamuosiu" - http://www.skelbiu.lt/prekes/empire.

Iškart pasakau, kad nei šitoj, nei kitose mano minėtose parduotuvėje ne tik nedirbu, bet ir nesilankiau. Aš neturiu "guminių" namų, kur tiek antikvarinių ar kitokių baldų prikiščiau. Dar Kaune toks vyriškis prekiauja ties Medicinos Akademija. Ten kartą buvau, vietą žinau, bet nei gatvės, nei numerio neįsidėmėjau. Jis skelbimuose pasirašinėja Antikvaras Kaune ar panašiai.

Vilniuje liaudiškų antikvarinių baldų niekas masiškiau nepardavinėja, bet Trakų Vokėje gyvena vyriškis, rusišku vardu. Sako, anas prekiauja namuose. Jokių adresų ar telefonų neturiu, bet nemanau, kad Trakų Vokė yra labai didelė ir nebus galima surasti.
Papildyta:
ai dar Nemenčinės plente kažkoks nelietuvis prekiauja. Jei kas žinote apie jį daugiau, tai parašykite, nes ir pati apsilankyčiau.

Atsakyti
O sakykit, koks blusturgių sezonas? Nuo kurio mėnesio jie prasideda ir kada užsidaro (žiemą juk tikriausiai nebūna?) ax.gif

Ir ar pėsčiom nėr labai toli nueiti nuo Tauro kalno iki Mokytojų Namų blusturgio? blush2.gif
Atsakyti