Įkraunama...
Įkraunama...

Sendaikčių turgūs, parduotuvės ir pan.

QUOTE(alfoncis @ 2007 09 27, 13:37)
Dėl sendaikčiu tai galima per interneta rasti. Šiame portale nemažas pasirinkimas InfoBaldai.lt

perziurejau baldus, tai dauguma tu paciu "sendaikciu" ideta...
tiesa, kas nori ne antikvarinio baldo, o tik panasaus i ji gali panarsyti www.reprodukcijos.lt ten pagrinde firmos "vespuci" baldai, tik deja kokybe siaip sau..

Klaipedoje senoviniais ir naujais retro stiliaus baldais prekiauja Silutes pl. 23 (buvusi baze). 60 sandelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 28 rugsėjo 2007 - 18:23
mamaSandra thumbup.gif .gal zinai dar kokiu saitu?
Atsakyti
siaip siulyciau vengti pirkti senus daiktus, nes galima nusipirkti ir kokia nors zaraza, tarkim niezus, uteles, blusas ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
siek tiek noreciau patikslinti,jog Jasinskio g. 4 ir Arkliu g. 26 yra "Įdomybių krautuvė". siek tiek daugiau info www.idomybiu-krautuve.com 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal žinote kuriuose miestuose ir kuriose vietose būna sendaikčių turgūs? Esu iš Vilniaus, bet nematau bėdos nuvažiuoti.
Žinau, kad yra Panevėžyje kažkur. ax.gif
Radau informacijos apie Kauno Aleksoto ir Šiaulių turgavietę Serbentų gatvėje. Ar ten verta važiuoti iš Vilniaus? Ar daug ten tos sendaikčių turgavietės?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2008 11 10, 14:52)
Sveikos,

Gal žinote kuriuose miestuose ir kuriose vietose būna sendaikčių turgūs? Esu iš Vilniaus, bet nematau bėdos nuvažiuoti.
Žinau, kad yra Panevėžyje kažkur.  ax.gif
Radau informacijos apie Kauno Aleksoto ir Šiaulių turgavietę Serbentų gatvėje. Ar ten verta važiuoti iš Vilniaus? Ar daug ten tos sendaikčių turgavietės?

Ačiū  4u.gif

Na Aleksote galima surasti ka nors idomaus, bet galima sakyti kaip medziokle viena kart labai pasiseka o kita kart snipstas.... buna dirbiniu ivairiu ir antikvariniu, o kiti veza ale panesiotas maksimines prekes... na bet nemanau kad ta turgu butu galima lyginti su blusturgiu Vokietijoje ar Belgijoje, bet rasti galima...
Atsakyti
žinau kad yra Panevėžyje šalia mašinų turgaus. ten nemažai visko būna, porą kartų teko būti smile.gif
Atsakyti
Panevezyje prie regitros smile.gif buvau laaaabai daug kartu biggrin.gif ten su daiktais irgi kaip kada smile.gif tevai is ten baldus senovinius yra nusipirke. Zalvariniu daiktu gan daug. Dar sviestuvus is ten pirkom senovinius, su zalvariu smile.gif na reikia uztaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sekmadieniais būna Kalvarijoje (netoli Marijampolės). Kažkada teko skaityti Lietuvos ryte, kad čia vyksta vienas iš didžiausių sendaikčių turgų Lietuvoje. Bet ką aš žinau, pora kartų buvau dėl įdomumo. Reikia tam laiko turėti, o mes , kai su vaikais nuvažiuojam, tai nėra kaip gerai apsižiūrėti.
Atsakyti
As irgi esu keleta kartu buvusi Panevezio turguj, tai ten tikrai kaip loterija: kartais buna daug idomiu dalykeliu, kartais visai nieko. Esame ten nusipirke keleta baldeliu, sviestuvu sodybai, pora ir i namus. Geriausias turgus sestadieniais
Atsakyti
Didžiausias turgus yra Rietave,čia šalia Plungės,tik kažin ar verta važiuot iš Vilniaus,nes ten reikia su guminiais vaikščiot,jeigu lietus palyja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 11 10, 21:36)
Didžiausias turgus yra Rietave,čia šalia Plungės,tik kažin ar verta važiuot iš Vilniaus,nes ten reikia su guminiais vaikščiot,jeigu lietus palyja  wink.gif

na dėl to kad su guminias ten reikia, tai verta - gerų batų nėr ko gadinti, bet kad iš Vilniaus - tai jau tikrai neverta lotuliukas.gif . Aš ten visada važiuodama įsidedu nublizgintus guminukus ir DRĄSIAI visur praeinu ir prieinu, o grįžus į mašiną - į maišelį persiavus įdedu ir tiek tų problemų mirksiukas.gif .Kas ten ruošiatės - tai sekmadienias tik prašvitus reikia būti, jei ketinate pirkti gerų gėrybių, o tai vėliau kitų miestelių ir miestų "perekūpai" geriausius išgraibsto schmoll.gif
Ir dar - niekada nesiruoškite Velykų ir Kalėdų savaitgaliais (na, kitų tikėjimų pirkėjai pvz.) - štilis. smile.gif
Atsakyti