Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo kaina susitarus su gydytoju

QUOTE(Latte @ 2012 05 19, 19:09)
Aš kaip supratau tai "savu noru" užsisakyti cezario negalima, bent jau LT ax.gif Tai nelegalu, CP daromas tik esant tam tikromis aplinkybėmis smile.gif Aišku visada galiam rasti gydytojų kurie už tam tikrą kainą tas aplinkybes sukurs popieriuje  ax.gif

Ta ir turejau omenyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaslaptingojiElaja: 21 gegužės 2012 - 18:51
Kažko seniai niekas neberašo į šią temutę g.gif Įdomu, kokios dabar "kainos" gimdant susitarus smile.gif
Atsakyti
pakelsiu temuke, gal kas irasys naujus atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Kad, man rodos, jie visai normaliai pasako, kai tiesiai paklausi smile.gif . Įvairiai ten jie, kaip suprantu, įsivertina savo paslaugas, aišku, nuo visko priklauso - pageidavimų, situacijos, net neabejoju, kad ir nuo santykio su paciente.
Atsakyti
QUOTE(kess @ 2015 01 22, 15:53)
Kad, man rodos, jie visai normaliai pasako, kai tiesiai paklausi smile.gif . Įvairiai ten jie, kaip suprantu, įsivertina savo paslaugas, aišku, nuo visko priklauso - pageidavimų, situacijos, net neabejoju, kad ir nuo santykio su paciente.

Oj sudetinga jums Lietuvoj vis dar - su kysiais ir vokeliais ir nezinia "ar uzteks ar daugiau duot". Dziaugiuosi, kad ten kur gyvenu niekam nieko nereikejo duoti ir prieziura buvo auksciausios klases. Linkiu kad ir Lietuvos gimdyvems tokia diena greit isaustu 4u.gif
Atsakyti
O kiek duoti tokiai gydytojai su kuria susitari iš anksto ir atvykus gimdyti paskabini jai prasinešti o ji pasako:- ,,oi čia tu taip netikėtai.... turiu reikalų rytoj ryte...nebūsiu" ??? verysad.gif Taip man pasakė Karpavičiutė, kai paskambinau jai naktį atvažiavus į ligoninę. Nieko nebedaviau iš pasiutimo, nors ir prižiūrėjo nėštumą apie 2 nepinus paskutinius mėnesius.
Supratau viena, kad susiteręs niekada negali būti tikras, kad taip ir bus. Pasirodo yra tokių, kurie žaidžia : jei atvažiuos į mano pamainą pasiimsiu bapkes, jei ne - tegul eina sau....pofik. Jokios atsakomybės. doh.gif
Atsakyti
Temute siek tiek pasenus...tai kaip merginos siuo metu su "kainom yra" kiek kam vilniuje pvz vgn teko duoti?
Atsakyti