Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo kaina susitarus su gydytoju

Gydytojui davem 800, nes taremes su juo , buvo planinis cezaris, ir 100 anesteziologei
Atsakyti
o geriau gydytojai duot viska ar atkirai kiekvienam: akuserei, gydytojai, anesteziologei, sesytei g.gif ?
Atsakyti
Aš visiems daviau atskirai, nes kažkaip keistai duoti ir sakyti: jūs čia pasidalinkite. Nebent pats gyd. pasakys, kad padalins.
Atsakyti
Gimdziau pries 7 m, tai mano sumos jau neaktualios schmoll.gif
Bet kiek zinau dabar gydytojams apie 800 duoda doh.gif
Tikrai nemazai verysad.gif o jeigu Cezaris, tai ir anesteziologui koki 100
Atsakyti
Maciau kad VGN kazkurie daktarai po 1500 LT uzsiprasineja dabar tai likau pasibaisejus, tai jau gal tada dar pora tukstanteliu rpidet ir i privazia klinika varyt gimdyt kur tikrai aptarnavimas liukso klases unsure.gif
Atsakyti
tas davimas tai nervina siek tiek, lyg kokkia prievole smile.gif
kadangi palatoje buvau su mergina kuri su vyru visiems dave, tai net juokinga buvo: dave anesteziologei ir po to sako-gerai dirbo ir leido man vaistus-gerai jauciausi per cezari..
nu blyn, tai jei neduotum-ji blogai dirbtu?

daviau akuserei, nes gulejau ilgai po cezario ir ji labai rupinosi ir sokinejo: nakti net atlekdavo paklausti ar neskauda ar reikia vaistu ir pan-100lt, ir chirurgui-500lt, nes operacija buvo sudetinga ir pan..ir tai galvoju ar reikejo tiek..negaila aisku, bet tas davimas gydytojams nervina..moku mokescius ir tikiuosi jog sumokejus gausiu sveikatos prieziura..ir ja gavau..
Atsakyti
del davimo tai cia kiekvienos mamos asmeninis reikalas.
Mano draugiu, giminaiciu tarpe yra tokiu kurios nedave ir pagimde, yra tokiu kurios dave bet irgi pagimde biggrin.gif
As daviau akuserei (nes gimdziau be gydytojo), kazkur apie 400Lt, likau labai patenkinta ir prieziura ir elgesiu.ir kazkaip "ant dusios"ramiau kai pinigelius duodi. Juk ir taip kai atvaziuojuam tokia svarbia diena gimdyt tu nervu uztenka, sirdis kulnyse nuo minciu kaip cia viskas bus...tai kam dar be reikalo nervintis.
Pati isitikinau kad akusere yra labai ir labai svarbus asmuo gimdyme ir nuo jos labai priklauso ir gimdymo eiga (ilgesne ar trumpesne) ir psichologinis klimatas ir daug kitu veiksniu . O pati gimdyma prilyginciau sunkiam ir atsakingam darbui.Na o jeigu zmogus ta darba padaro tikrai gerai, man negaila ir atsidekoti.
Tik vaziuojancioms gimdyti patarciau per daug pinigeliais nesisvaisyti. kiek susitaret tiek ir duokit, nes paskui pacios akuseres tarpusavyje juokiasi is tu, kurie tik atvaziave i ligonine pradeda tukstancius metyti visai bereikalingai. 4u.gif
Atsakyti
Gydytojui atsidėkojome 200 litų, o akušerei 100 litų. Simbolinės dovanėlės už gerą elgesį smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone, jei nenori nieko papildomai moketi, vaziuoji nesitarusi ir gimdai, tikrai viena negimdysi ir niekas pinigu nereikalaus, jei gimdymas bus sklandus, gydytoja aisku nesokines aplinkui, o ar jos sypsena bus didesne, ar mazesne tavo skausmui itakos netures. Visai kitas dalykas tarimaisi. Ne visi gydytojai tariasi del gimdymu, o tie kurie tariasi, parduoda savo asmenini gyvenima gimdyvems. Tarkim, as jusu gydytoja, tariuosi su jumis ir dar 5-iom kurios gimdys ta pati menesi. Tai reiskia, kad as negaliu niekur isvykti savaitgaliais, negaliu ne viena vakara isgerti keliu tauriu vyno (nes busiu girta jei tu kartais gimdyti sugalvosi), diskutuoju su jumis telefonu, vos tik jums "pasidaro neramu" ir nesu atsakomybe uz savo patarimus. Ir stai viena mano aistringa nakti smileysex.gif nutraukia telefono skambutis: "daktare, as jau gimdau, vaziuoju... susitinkam...) Kagi as keliuosi, issikvieciu taksi ir vaziuoju. Tarkim jus sekmingai pagimdot 7 val ryto. As 8 pradedu darba ir vis besisypsanti uzsuku pas jus i palata. Vakare vos pavilkdama kojas vaziuoju su taxi namo ir meldziuosi, kad sianakt negimdytu kita is likusiu 5. Cia parasiau gal kiek dramatiskai, bet, kokia suma Jus tai ivertintumete? Manau, kad 1000Lt labai optimali suma, nes mes perkam tik demesi, psichologini komforta, o gydytojas parduoda kurkas daugiau - savo asmenini gyvenima, savo kompetencija, atsakomybe ir beabejo psichologini palaikyma. Visa tai pinigais sunkiai ivertinama.

P.S. As gimdziau nesitarusi, po visko vyras nunese daktarei geliu ir 200Lt, akuserei davem 100Lt Ir tai todel, kad mano nuomone Lietuvoj gydytojai uzdirba per mazai, tai tiesiog priedas prie algos...
Atsakyti
daviau gydytojai atsidekodami daveme 1500, anesteziologei 200, seselai kuri priziurejo po cezario 100... 4u.gif ir nei kiek nesuku galvos... malonu, kad gali atsidekoti uz padaryta darba... ir pati imciau smile.gif... cia tos kurios sneka, kad neduoda cia toks darbas ir t.t., nesupykite , bet pacios imtumet ... smile.gif cia yra naturalus dalykas
Papildyta:
QUOTE(BITOOTE @ 2010 10 15, 15:40)
Mano nuomone, jei nenori nieko papildomai moketi, vaziuoji nesitarusi ir gimdai, tikrai viena negimdysi ir niekas pinigu nereikalaus, jei gimdymas bus sklandus, gydytoja aisku nesokines aplinkui, o ar jos sypsena bus didesne, ar mazesne tavo skausmui itakos netures. Visai kitas dalykas tarimaisi. Ne visi gydytojai tariasi del gimdymu, o tie kurie tariasi, parduoda savo asmenini gyvenima gimdyvems. Tarkim, as jusu gydytoja, tariuosi su jumis ir dar 5-iom kurios gimdys ta pati menesi. Tai reiskia, kad as negaliu niekur isvykti savaitgaliais, negaliu ne viena vakara isgerti keliu tauriu vyno (nes busiu girta jei tu kartais gimdyti sugalvosi), diskutuoju su jumis telefonu, vos tik jums "pasidaro neramu" ir nesu atsakomybe uz savo patarimus. Ir stai viena mano aistringa nakti  smileysex.gif  nutraukia telefono skambutis: "daktare, as jau gimdau, vaziuoju... susitinkam...) Kagi as keliuosi, issikvieciu taksi ir vaziuoju. Tarkim jus sekmingai pagimdot 7 val ryto. As 8 pradedu darba ir vis besisypsanti uzsuku pas jus i palata. Vakare vos pavilkdama kojas vaziuoju su taxi namo ir meldziuosi, kad sianakt negimdytu kita is likusiu 5. Cia parasiau gal kiek dramatiskai, bet, kokia suma Jus tai ivertintumete? Manau, kad 1000Lt labai optimali suma, nes mes perkam  tik demesi, psichologini komforta, o gydytojas parduoda kurkas daugiau - savo asmenini gyvenima, savo kompetencija, atsakomybe ir beabejo psichologini palaikyma. Visa tai pinigais sunkiai ivertinama.

P.S. As gimdziau nesitarusi, po visko vyras nunese daktarei geliu ir 200Lt, akuserei davem 100Lt Ir tai todel, kad mano nuomone Lietuvoj gydytojai uzdirba per mazai, tai tiesiog priedas prie algos...

va cia teisingai smile.gif
Atsakyti
Mes atsidekojom smile.gif Davem 400 simtus per kelis vizitus pries gimdyma ir po gimdymo 800.. Manau, jog kas gali pagal savo kisene, tiek tas duoda, nera nustatytos sumos smile.gif
Atsakyti
Mano ginekologas yra mano vyro draugas, nuo pat pirmos dienos mane priziurejo nuo A iki Z.. ne tartis nereikejo ir taip visiems buvo aisku, kad gimdysiu prie jo smile.gif pries gimdyma vyras akuserei dave 100lt, o po gimdymo savo draugui (mano daktarui) 100 euru... spyriojosi, bet buvo priverstas paimti smile.gif
Atsakyti