Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo kaina susitarus su gydytoju

Sveikutes smile.gif
Na mes pries savaite susitarem su gyd. Zaliunu (VGN) ir atsiskaitysime su juo po gimdymo, taip pat ir su akusere po gimdymo. Planuojame daktarui duoti 800 ir akuserei 200 jei viskas tvarkoje ten vyks... O jei komplikuotai tai nzn, ar kaina kyla ar krenta kaip manot? Taip pat atsiskaite pazystami kurie pries tai taresi su siuo daktariuku tai ir mes paseksime ju pvz smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Jei tariesi su gydytoju, jie patys supranta, kad gaus:) O save gerbiantis gydytojas prieš neima.
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir neradau atsakymo - kaip tartis dėl CP?
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2009 12 21, 13:37)
nes siais laikais, kai vienas dirbantis sudetinga ta 1000 lt is seimos biudzeto atimti unsure.gif o gal cia per deaug ispusta kauno kaina? kada beje duoti ?

turėkau kmuk tris planinius cezarius. pirmi du - po 400 lt, trečias - 500 lt ( nes daktariuką malonesnį pasirinkau biggrin.gif ). su visais gydytojais buvo tartasi. davėm po ( prieš neims nė vienas ). anesteziologams buvau paruošusi po 100 , bet palatoj paduot kažkaip nebuvo galimybės, o po operacijos aš jų daugiau nemačiau, tai ir liko negavę.
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2009 12 21, 15:37)
Na va gavome siandiena siuntima del planinio cezario  unsure.gif  dabar esu visiskai pasimetusi, tartis su gydytoju ar ne ? ir gydytojo telefona jei kas jau turiu .... apsisprendimui turim vos kelias dienas, nes numatytas co 12.28 . iki siol net neplanavau tartis su gydytoju, bet va leliukas sedi ir net neketina verstis ... gal nesitarusios mamytes turi kokiu patarimu ir nuraminimu ? nes siais laikais, kai vienas dirbantis sudetinga ta 1000 lt is seimos biudzeto atimti unsure.gif o gal cia per deaug ispusta kauno kaina? kada beje duoti ? pries ar po ?  unsure.gif  niekada gyvenime nesam kam nors dave  unsure.gif

Papasakosiu kaip gavosi pas mane, gal pades apsispresti. As irgi ilgai svarsciau tartis ar ne , nes lelius nuo rugsejo gulejo skersai, o nuo lapkricio atsisedo, gimdymo data oficiali turejo buti 2009 12 31. Galvojau tartis, bet sventes, neaisku kiek pinigu paprasytu ir ar iseitu prisikviesti jeigu gimdymas ir prasidetu per Kaledas ar naujuosius metus. Visgi Planinis cezaris buvo numatytas 2009 12 22 ir as buvau susitarus su gydytoja, man kazkaip buvo ramiau. Lelius pasiprase savaite anksciau ir as labai dziaugiuos kad buvau susitarus, nes neaisku kaip butu buve. Nes pas mane pradejo begti vandenys ir prasidejo saremiai, kol mus priemem lygonineje, paskui nuvede i gimdykla, ir girdziu kaip seseles sneka kad idomu kada jai cia operacija darys, nes 4 planines siandien turi buti ir panasiai. Atejo mano gydytoja ir sako kad po 20 min. mes turime buti operacineje. Nes pas mane labai greitai vyksta gimdymo veikla ir po poros valandu jau ir gimdymas gali prasideti. O pati jeigu gimdyciau tai komplikaciju nei as nei vaikas tikriausiai neisvengtumem. Tada viskas pradejo vykti kosminiu greiciu vienos seseles ima krauja, kitos stato kateteri, anesteziologe atejo, paskui mane isveze i operacine ir po valandos mes jau turejome leliuka. Linkiu priimti gera sprendima. Pinigus mes sumokejome po operacijos, pries butu keistai moketi.
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2009 09 26, 12:59)
kada daktaram pinigai mokami: pries ar po visko?
girdejau, kad anesteziologui pries reiktu paduoti...
aciu!  4u.gif

Neteigiu kategoriškai, bet man atrodo, kad nei vienas gydytojas neims pinigų iš gimdyvės prieš.. g.gif Šiaip įprasta atsiskaityti po.
Aš visus kartus atsiskaičiau po operacijų.
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2009 12 27, 13:45)

Pas koki daktara paskutini planini cp daret?

Pas gyd. T.Biržietį (KMUK).
Atsakyti
Kiek davete pinigeliu atsidekodamos gydytojui, su kuriuo taretes, taciau jo nereikejo iskviesti nedarbo metu (t.y., buvo jo budejimo laikas)? Ar davete ir akuserei, anesteziologui?
Atsakyti
QUOTE(donatele123 @ 2010 05 13, 13:48)
Kiek davete pinigeliu atsidekodamos gydytojui, su kuriuo taretes, taciau jo nereikejo iskviesti nedarbo metu (t.y., buvo jo budejimo laikas)? Ar davete ir akuserei, anesteziologui?

Mes taremes, todel atsidekojom, o ir prieziura buvo puiki, davem visiem simboliskai aisku gydytojui daugiausiai, paskui akusere, anesteziologas ir sanitare. Viso gavosi apie 1000 lt Aisku jei buciau nesitarus, tai isvis gal po visko kiekvienam po koki simteli buciau kaip padeka davus, aisku priklausytu ir nuo serviso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvita @ 2010 05 14, 09:49)
Aš manau nereikia lepinti pinigais,baikit mamos mėtyti tūkstančius,jei duodat tai max 100Lt.Aš nesiruošiu niekam mokėti,nebent būtų kažkokių sunkumų,gal tada po vargo kokį 100Lt,personalas gauna atlygį už darbą,o jūsų tūkstančiai tik gadina kai kuriuos gydytojus,nes po to tie kai kurie tik ir laukia į kišenę,ir jei neduodi jie pikti.O daktarai kuriems nepatinka kyšiai,pagalvokit kaip jie jaučiasi,stresas jiems.tai tik mano nuomonė.

Cia kalbama apie atsidekojima kai su gydytoju tariamasi. Kai nesitariant priima gimdyma, tai niekas tukstanciu ir neduoda smile.gif Kai tariesi ir tempi zmogu pvz. is lovos nakti tai jau siek tiek kitokia situacija.
Atsakyti
Tariausi tik su daktare jai mokejom 500lt norejomduot akuserei bet jos nerado vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske83: 17 gegužės 2010 - 20:34