Įkraunama...
Įkraunama...

Išprotėjusių dėl karoliukų klubas

uoj unsure.gif o tai taip negalima? as labai atsiprasau. doh.gif neveksla tikra unsure.gif as galvojau nieko blogo nukopinti nes as ir nerasiau kad cia mano pamokeles verysad.gif dabar man sakes verysad.gif as tikrai Justina nuosirdziai atsiprasau verysad.gif verysad.gif turbut reikejo nuoroda tu pamokeloiu idet blush2.gif doh.gif atsiprasau dar karteli verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Naudojant kitu zmoniu darytas nuotraukas ar sukurtas pamokas reikia pirmiausia atsiklausti, ar galima panaudoti kur kitur.
O jeigu ne, tai bent jau parasyti kas autorius ir dar nuoroda prideti.

Tai tas pats, kaip kas nors tavo dvi naktis kurta rasini is lietuviu kalbos persirasytu zodi i zodi. Tikriausiai neapsidziaugtum.
Atsakyti
na taip, as suprantu kaip kvailai ir neapgalvotai padariau verysad.gif bet pamaniau, kad cia zmogus is tu nuotrauku pasimokys, as nenaudojau ju kaip savu verysad.gif na zdz nesiteisinau, nes pasielgiau baisiai durnai verysad.gif verysad.gif verysad.gif atsiprasau verysad.gif verysad.gif verysad.gif is klaidu mokomasi doh.gif o kadangi blogam tikslui nepanaudojau siu nuotrauku, tad tikiuosi Justina labai ant manes neuzpyks verysad.gif verysad.gif atsiprasau unsure.gif
Atsakyti
O tu manai del grožio yra įdėtas užrašas: "Draudžiama be raštiško www.auksarankes.com leidimo naudoti ir platinti šiame forume esančią bet kokią grafinę bei tekstinę informaciją kitose interneto svetainėse bei žiniasklaidos priemonėse." ? Tai ne tik, kad negražu, bet kopijuoti be leidimo yra autorinių ir kitų teisių pažeidimas, baudžiamas pagal įstatymus. Tikiuosi tai nepasikartos.
Atsakyti
tikrai nepasikartos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrutia: 15 kovo 2008 - 22:20
oi, labai labai aciu uz pamokeles.
pabandysiu kazka kurti.
zinosiu principa ir manau pavyks.

Atsakyti
TROGEDIJA doh.gif
Atsakyti
Na neužsipulkit žmogaus... juk pasakė, kad nepasikartos. wink.gif
Atsakyti
taip grazu, kad ima noras pradet mokytis verti. Ryt einu pirkti karoliuku.
Atsakyti
puikus sprendimas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man dar kilo klausimas (gal jau buvo kokia tema ir nepastebėjau) koks užbaigimas būtų plačiai juostelei, kai nori padaryti tarkim ant kaklo užsegamą papuošalą.
mačiau mergaitės daro užrišamą, bet aš noriu gražiai užsegamą padaryti. mačiau, kad ten yra tos reguliuojamos grandinėlės. ten viskas aišku, bet vat kaip ir į ką paslėpti juostelę. jei dar siaura, manau paprasčiau, o jei juostelė kokiu 3-4 cm pločio.
Atsakyti
Va tokie būna...

user posted image
Atsakyti