Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Bambu beprotiškai nesveikai jau. Pati savęs jau bijau. Šiandien visą dieną prabambėjau ir išvedžiau iš kantrybės saviškį. Save galima sakyti irgi.. Ir dabar baisi gėda. Reiktų man kokios rimtos pamokos. nors nea... vienos pamokos turbūt neužtektų.
Čia jau man vos ne gyvenimo būdas fool.gif
Dar tikiuosi kad subręsiu angel.gif
Atsakyti
QUOTE(gramaz @ 2008 04 14, 22:06)
Bambu beprotiškai nesveikai jau. Pati savęs jau bijau. Šiandien visą dieną prabambėjau ir išvedžiau iš kantrybės saviškį.  Save galima sakyti irgi.. Ir dabar baisi gėda. Reiktų man kokios rimtos pamokos. nors nea... vienos pamokos turbūt neužtektų.
Čia jau man vos ne gyvenimo būdas  fool.gif
Dar tikiuosi kad subręsiu  angel.gif

Man, kad patenkinamai subręsčiau šitoj srity reikėjo maždaug 15 metų verysad.gif Na bet geriau vėliau, negu niekad biggrin.gif
Atsakyti
mes su vyru vienas ant kito pabambam, na jis gal kiek dagiau blush2.gif . Bambejimas manau yra neisvangiamas dalykas gyvenant kartu, juk visi mes skirtingi zmones, bet svarbiausia, kad butu pusiausvyra tarp bambejimo ir kokio malonaus pasnekesio, kompilmento ar pan. tada viskas buna geriau
Atsakyti
as tai mazai bambu. tikriausiai kad dar pastoviai kartu negyvenam.
Atsakyti
as irgi bambekle,bet nezinau kaip su savim kovot?
Atsakyti
Pasitaiko ir tai... blush2.gif
Atsakyti
Ir as bambekle,o kaip be to biggrin.gif
Atsakyti
Aga, as taip pat bambekle. Ir buna, kad supranti, jog geriau butu tam tikrais momentais patylet, bet ne, negi imsi ir sustosi - liga kazkokia! Buvo jau kelis kartus - viskas, nuo sios dienos nebebambesiu! Grizta vyras is darbo, numeta batus prieskambary, pries tai pritrypes smelio (kiek kartu prasiau, nusiauk stovedamas ant kilimelio, batus pasistatyk kamputyje), persirengia, o rubus numeta ant pufo (spinta jam neegzistuoja, o kam? rytoj gi vel tuos rubus reiks vilktis) ir dar keletas panasiu smulkmenu, kurios kartojasi diena is dienos ir baisiai erzina. Bet buna, kad iskenciu nebambejus, taciau tik ta diena, ilgiau neiseina blush2.gif Reik kazkaip su tuo kovot..
Atsakyti
Bambu tik vienu atveju kai po kokio baliuko gerai įmetusį vežu namo. Tada jau atbumbu už visus gerus ir blogus jo darbus. Labai gerai abiems. Tiek man negaila, kad aprėkiu labai neblogą vyrą, tiek jis nesiskundžia, kad turi bambančią draugę lotuliukas.gif
Atsakyti
Profilaktiškai pabambu lotuliukas.gif
Atsakyti
Bumbu karts nuo karto vis dazniau ax.gif o kai dar maniskis pasako, jog "visos bobos tokios" nematau reikalo ir tramdyti save, leidima jau gavus bigsmile.gif
Atsakyti
taip bambu,ir dar retsykiais ir profilaktikai irgi tenka jam isklausyt,bet jis ramus kol as bambu galiu ir knarkima visai salia isgirsti.tai ko gero tampa pasaka pries miega
ax.gif
Atsakyti