Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

ax.gif visko buvo, pabambedavau, bet kazkaip atejo tas supratimas, kad reikia nepykti, kad paprasyti geriau, kai neisgirsta,vel prasyti, o kai reikia girzciau pasakyti...
Siaip manau geri santykiai seimoje yra svarbesni uz neplauta puodeli ant stalo smile.gif
tad pradejau skirstyti i svarbius ir nesvarbius dalykus viska smile.gif
ir kaip ten bebutu nieko svarbesnio uz harmonija musu kasdienybeje nera smile.gif
wub.gif
nesipykime - nebambekime friends.gif
Atsakyti

Aš dažnai bambu ant savo vyro, viskas man negerai. Suprantu , kad ir pati nesu idiali, na bet nieko negaliu padaryti. gal kas turi patarimų.

Atsakyti
QUOTE(ing @ 2008 03 26, 14:22)
Aš dažnai bambu ant savo vyro, viskas man negerai. Suprantu , kad ir pati nesu idiali, na bet nieko negaliu padaryti. gal kas turi patarimų.

bambek ant saves..uz savo neidealuma biggrin.gif

as bambu..uz greicio virsijima,lakstyma keliais gun_bandana.gif pati israsyciau paru jei galeciau bash.gif
uz tai kad pasakai-o jis negirdi..tada pakeliu balsa...tada isgirsta ir sako ko sauki blink.gif bash.gif tai kad bl.. negirdi ramaus tono tai ka daryt..
uz vonios nesutvarkyma po maudymosi frusty.gif
nu ir dar uz ka reikia biggrin.gif
be reikalo nebambu ,o bambesiu tiek kiek reiks...arba pradesiu iskart be perspejimo rekt tease.gif

Atsakyti
Bambu už išsiblaskymą doh.gif Kaskart vis ką nors pamiršta paimti. Tai dabar - kur nors einant, jau iš anksto pradedu bambėti: paimk tą, ar paėmei aną, ar įsidėjai tą ir t.t. Bet dėl to MB nepriekaištauja, tik pasitikrina ar viskas vietoje (telefonas, raktai ir t.t.) blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 26 kovo 2008 - 17:52
Maniškė buvo mėgėja pabambėt...bet metė tą nedėkingą užsiėmimą...atsibodo tikriausiai...na nežinau,kas ten jai apsivertė...dabar gyvenam...GYVENAM...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 26, 15:41)
as bambu..uz greicio virsijima,lakstyma keliais gun_bandana.gif pati israsyciau paru jei galeciau bash.gif uz tai kad pasakai-o jis negirdi..tada pakeliu balsa...tada isgirsta ir sako ko sauki blink.gif  bash.gif tai kad bl.. negirdi ramaus tono tai ka daryt..
uz vonios nesutvarkyma po maudymosi frusty.gif nu ir dar uz ka reikia biggrin.gif
be reikalo nebambu ,o bambesiu tiek kiek reiks...arba pradesiu iskart be perspejimo rekt tease.gif

Nu toks jausmas, kad apie mano vyrą parašei bigsmile.gif
Bambu labai...P.s. jau pribambėjau tai vonią beveik sutvarko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 27 kovo 2008 - 19:42
QUOTE(Afroditte @ 2008 03 26, 14:41)
as bambu..<...>

Aš bambu ant diedo todėl, kad gyvenimas neatrodytu rožės žiedlapiais nuklotas. Reikia gi per spygliukus prasibėgti g.gif
Atsakyti
As ziauriai bambu... blink.gif ax.gif
tai jis ne taip ka padaro, tai negirdi ka sakau tai vel kazka... rolleyes.gif
veluoja daznai doh.gif , negaliu pakest kai sako atvaziuoju už 15 min, o atvaro už kokiu 40 min ar dar veliau schmoll.gif
Ir dar pykstu ir daug bambu kai man neskiria pakankamai dėmesio... doh.gif
Atsakyti
As anksciau bambedavau patoviai, viskas man uzkliudavo smile.gif O paskui jisai man pradejo bambeti, panasiai kaip as ir prie kiekvienos smulkmenos kabinetis biggrin.gif Supratau, kaip bjauru kai niekuo neitinki! Dabar jei kas uzkliuva, tai sakau, kad nebambu, o tik prasau taip daryti/nedaryti smile.gif
Atsakyti
žinoma kad bambu, o kaip nebambėti - vakar brangusis nusinešė plastikinį stiklainį su riešutais su aitriaisiais prieskoniais į lovą... šįvakar grįžtu namo - r štai siurprizai, vienas po kito ploninantys paskutinę likusią nervų stygą... Plaunu indus, indaujoje - lėkštė atseit plauta (jis plovė), su dėmėmis nuo raudonų prieskonių. Aš ją plaut - velniai...o ten panaudota kramotmoji guma dar prie dugno priklijuota iš išorinės dugno pusės... na aš tą lėkštę išploviau, jau dėsiu į spintelę - o ten ant lėkščių krūvos tas stiklainis su nepabaigtais riešutais doh.gif: paskutinis lašas - tai tūkstantąjį kartą rastas ant kriauklės krašto priklijuotas lipdukas nuo obuolio....
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 07 20, 21:17)
Patarkit moteriskes, kaip nustoti bambeti ant  savo vyro???zinau kad nuolatinis bambejimas nieko gero neduos, bet nutyleti irgi neiseina, tai ir bambu kaip sena patarska,  aisku jei padaro ka gerai tai visada pagiriu..bet bijau kad bambejimo gerokai daugiau nei pagyru
ar jus daug bambat ant savo vyru?
kaip suvaldyti savo temperametra,juk galima viska ta pati ir graziai pasakyti, bet kad neiseina vis isikarsciuoju  blush2.gif
gylus kvepavimas ir skaiciavimas iki desimt nepadeda, vistiek isreziu savo nuomone  doh.gif

tai kokiu geru patarimu suzinojai, kad nebambeti? nes as irgi negaliu susilaikyti. mano zodzius daznai priima kaip priekaistus, bet as tai nenoriu kad jis matytu kad esu kaip bambekle..nes tuoj ir pati pasijusius kaip bambekle. doh.gif
Atsakyti
Buvo laikai, kai žiauriai daug bambėjau, bet vieną kartą "pažiūrėjau" į save iš šalies ir labai pasipiktinau, tiesiog šlykščiai sau iš šalies atrodžiau. va tada ir baigėsi tie baisūs bambėjimai smile.gif
Atsakyti