Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Na pasakysiu tik tiek - kad nėra nei idealių vyrų, nei idealių moterų. Kas ir bebūtų jeigu visi pasaulyje būtų idealai. Vistiek kas nors partneryje būna netinkama ar erzinančio, bet juk taip ir įdomiau, bei automatiškai yra apie ką šeimoje padiskutuoti, netik apie sauskelnias ar panašiai...
Čia tiktų paprastas ir senas pasakymas - "Nėra namų be dūmų"... biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif pabambu ir aš, bet saikingai, o metams bėgant vis mažiau...dažnai pagalvoju ,,susilaikymas -dorybė,, bambėjimas nieko nepakeičia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabeska: 31 spalio 2007 - 18:04
mes tai abu pasibambam :)profilaktiskai cool.gif
tai nei vienam ner kaip pykt smile.gif
Atsakyti
maniskis pastoviai tyli, ypac per barnius. tai ir gaunasi taip, kad "tik as bambu"
issilieju ir gerai. tegul ir pats ka nors pasako, gal neatrodys kad "bambu"? doh.gif
Atsakyti
Maniškis bambėjimu vadina viską, kas tik jam nepatinka, ką iš manęs išgirsta - priešinga nuomonė ir pnš. Na ir pradeda dainuot - bam bam bam, kad mane paerzintų. Mane tai siutina doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nebambu,kalbamies ir stengemes isklausyti viens kita ax.gif
Atsakyti
Kad aš net pabambėti normaliai negaliu blush2.gif , maniškis bamba pastoviai, taip kad man net nekyla noras pačiai bambėti mirksiukas.gif ir kam to reikia,nuo to nei pasikeis kas nei ką g.gif
Atsakyti
mes tai pabambam vienas ant kito, po to iš viso to pasijuokiam ir toliau sau draugiškai gyvenam smile.gif
Atsakyti
Nepavadinsi to bambėjimu : porakart burbteliu, tada, tipo, susipykstam ir nesikalbam kokias penkias minutes. ar net dešimt. po to taikomės ir vėl neburbam lotuliukas.gif
Atsakyti
Dazniausiai kalbames, o ne bambam. Bet visko buna blush2.gif
Atsakyti
as tikriausiai esu super bambekle,nes kaip vyras sako man visada kas nors neitinka. doh.gif va pavyzdziui siandien tikrai ruosiuosi daug bambeti,nes mes su vyru niekuomet niekur neiseinam,ir mane tai baigia isvesti is proto wacko.gif visuomet tik sedziu namuose su vaiku tvarkau kambarius ir pietus gaminu.kazkoks kosmaras doh.gif na gal ne toj temoj bambu,bet siandien tikrai ruosiuosi ir vel nemazai pabambeti biggrin.gif
Atsakyti
O aš manau reikia bambėti, žinoma su saiku, nes kai bamambi vis tiek kitaip reguoja g.gif . O kai nieko nesakai, tai nesupranta ko surūgusi po kambarius vaikštau
Atsakyti