Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Aš tai beveik nebambu, bet jau jis... Kaip boba lotuliukas.gif Vėl nesusitvarkei, to nepadarei, kodėl čia tą palieki, kodėl ir vėl taip darai... doh.gif
Atsakyti
as super bambiakle. as nuolatos bumbu, nors kartais ir nenoriu, bet randu prie ko prikibti blush2.gif
Atsakyti
labai nemegstu jo pikto ir susierzinusio, tai stengiuos nebambet..Bet visko buna smile.gif ...
Atsakyti
Kai KT vartojau, tai kai kada labai užeidavo psichozės, tada bambėdavau ant visų blush2.gif Dabar mečiau ir nebambu, viskas man visada gerai, o jei negerai, tai tiesiog su juoku stengiuos išeitį rasti biggrin.gif
Atsakyti
aš tai pabambu,bet kai jis lietuviškai nesupranta,tai turbūt galvoja,kad šiaip su savim tyliai šneku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 10 19, 11:49)
aš tai pabambu,bet kai jis lietuviškai nesupranta,tai turbūt galvoja,kad šiaip su savim tyliai šneku  lotuliukas.gif

hehe, aš ant saviškio kaip tik angliškai bambu... gal reiktų lietuviškai kai jau ateist bambėjimo poreikis tongue.gif
Atsakyti
Bambu gal tik trupuką daugiau nei jis pats blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
man nėra kur įsiterpt per vyro bambėjimą biggrin.gif . Per 10 metų išmokau nebekreipt dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(trys @ 2007 10 18, 19:54)
as super bambiakle. as nuolatos bumbu, nors kartais ir nenoriu, bet randu prie ko prikibti  blush2.gif

Cia tu ir mane apibudinai lotuliukas.gif jau nebambejus as negaliu visada ir bet kur rasiu prie ko prisikabinti,kartais as pamastau kaip su manim dar mano vyras istveria gyventi? g.gif
Atsakyti
as tai daznai pabambu blush-anim-cl.gif mane jis bambekle vadina biggrin.gif
Atsakyti
Bambu ne daugiau nei kiekviena normali moteris mirksiukas.gif Viena pazystama gerai pasake vyru kompanijoj: "mes - moterys! Musu toks darbas - bambeti" lotuliukas.gif As sakau saviskiui (kai papriekaistauja del bambejimo): isivaizduok jei as visai nebambeciau, kaip tu savo draugams i akis paziuretum??? Visu zmonos bamba, o tu net i toki vyrisku paguodu pokalbi isiterpt negaletum smile.gif Pavydetu tau visi, prie kompanijos nepritaptum drinks_cheers.gif O dabar visi pasiskundzia zmonu bambejimu ir tu gali.
Atsakyti
Pabunbu biskuty kai reikia paveikti smile.gif blush2.gif , bet padda smile.gif biggrin.gif
Atsakyti