Aš tai beveik nebambu, bet jau jis... Kaip boba Vėl nesusitvarkei, to nepadarei, kodėl čia tą palieki, kodėl ir vėl taip darai...
as super bambiakle. as nuolatos bumbu, nors kartais ir nenoriu, bet randu prie ko prikibti
labai nemegstu jo pikto ir susierzinusio, tai stengiuos nebambet..Bet visko buna ...
aš tai pabambu,bet kai jis lietuviškai nesupranta,tai turbūt galvoja,kad šiaip su savim tyliai šneku
QUOTE(logika @ 2007 10 19, 11:49)
aš tai pabambu,bet kai jis lietuviškai nesupranta,tai turbūt galvoja,kad šiaip su savim tyliai šneku
hehe, aš ant saviškio kaip tik angliškai bambu... gal reiktų lietuviškai kai jau ateist bambėjimo poreikis
Bambu gal tik trupuką daugiau nei jis pats
man nėra kur įsiterpt per vyro bambėjimą . Per 10 metų išmokau nebekreipt dėmesio.
QUOTE(trys @ 2007 10 18, 19:54)
as super bambiakle. as nuolatos bumbu, nors kartais ir nenoriu, bet randu prie ko prikibti
Cia tu ir mane apibudinai jau nebambejus as negaliu visada ir bet kur rasiu prie ko prisikabinti,kartais as pamastau kaip su manim dar mano vyras istveria gyventi?
as tai daznai pabambu mane jis bambekle vadina
Bambu ne daugiau nei kiekviena normali moteris Viena pazystama gerai pasake vyru kompanijoj: "mes - moterys! Musu toks darbas - bambeti" As sakau saviskiui (kai papriekaistauja del bambejimo): isivaizduok jei as visai nebambeciau, kaip tu savo draugams i akis paziuretum??? Visu zmonos bamba, o tu net i toki vyrisku paguodu pokalbi isiterpt negaletum Pavydetu tau visi, prie kompanijos nepritaptum O dabar visi pasiskundzia zmonu bambejimu ir tu gali.
Pabunbu biskuty kai reikia paveikti , bet padda