Nebambu aš. Tingiu ir nemėgstu užsiimti beprasmiais dalykais Be to, esu labai nejautri smulkmenoms. O vat išspręsti rimtus dalykus bambėjimas nepadės, tai irgi nebambu.
Visko pasitaiko
Nelabai, bet pabambu jei reik
Nebambu, nebent lepteliu ką nors kai pats ieško priekabių
QUOTE(Jazza @ 2014 10 15, 08:49)
Nebambu aš. Tingiu ir nemėgstu užsiimti beprasmiais dalykais Be to, esu labai nejautri smulkmenoms. O vat išspręsti rimtus dalykus bambėjimas nepadės, tai irgi nebambu.
O pas mane kita situacija. MB pastoviai bamba , tai tas negerai, tai anas. Bent jau džiaugiuosi, kad ne dėl manęs, tiesiog , tai darbe kažkas negerai, tai su mašina, tai žinias žiūrint. Kartais tiesiog, atrodo, prismaugt galėčiau
Bambu, dar ir kaip, negaliu susilaikyt. Mėnesiai eina, o jis nesugeba paprasčiausios plastikinės panelės vonioj uždėt, užsandarint duris ir t.t. Dar ir ant vaikų pabambu, valgė jogurtą, gėrė,- indelių, puodukų nenunsinešė, mokslo metų laikotarpiu kuprinėse meška galvą nusilaužtų, tai paimu iškratau turinį ir liepiu susitvarkyt
bambu, ir tikriausiai per daug, kartais del tokiu menkniekiu.. gailiuosi, bet negaliu susivaldyti
Bumbu, kai toje pačioje situacijoje elgiasi ar daro vėl tą patį veiksmą, nors prieš tai sakiau, kad taip ir taip nebedarytų... ale...